Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Kocky poradte mi ked ma mala susniky treba jej ich vyberat? teda tie co su na kraji vyberam ale niekedy ked place tak pocujem ako sa jej v nosteku pohybuju 😀 mam ich pre istotu odstavat? Dikes 😵
ahoj holky! veliký pokrok!!! za 1, náš malý pán Šimon se směje!! ale jak! boží 😀 a za 2, dnes mi konečně přišla mateřská... pro nás naprostý osvobození.. už jsme neměli ani na žvýkačku pod sedadlem a do výplaty dva týdny a zásoby začaly silně řídnout... včera jsem neměla co Štěpíkovi k večeři -děs!! tak jsem se zanořila do mrazáku a udělala mu houbovou omáčku, protože jsem měla v lednici tři knedlíky z víkendu, smetanu (teď už tam mám akorát vejce a vítr) a v mrazáku jeden pytlik hub.. fakt jsem mu nechtěla znova dělat krupicajdu, těstoviny nebo palačinky -to by se mi na to už vykašlal... Jako maso v mrazáku mám, ale než bych z toho něco vykouzlila, tak by šmoula spinkal.. fakt síla..
@bettyx aj našej malej sa niekedy to červené svetielko z foťáka nepáčilo, ale teraz si už asi zvykla 🙂 a občas mám pocit, že už aj vie, že ju ideme fotiť, tak sa tak vážne zatvári 🙂)))
@nelustek krásna je maličká 🙂
@zuzinka_26 ja som sa priamo tam kde som vybavovala trvalý pobyt pýtala že či treba ist ešte niekam ohlado privítania. tak ma poslala o poschodie vyššie. 🙂 😉
ahoj kočky.
no u nás zatiaľ metóda s uterákom okolo hlavičky nezabrala - teda včera vôbec, dnes možno trošku, ale som to upravila, zmotala som deku, vytvorila také U, do toho vložila malý vankúšik a na ten som položila Natálku. kraje toho vankúšika sú zdvihnuté, lebo po nimi je tá deka a takto je v tom zababušená. (píšem ako somár, ale snáď sa to dá pochopiť). dnes po obede som ju tam šupla, síce ešte chviľku plakala o dušu, ale potom zaspinkala, tak uvidíme, či to pomáha.
a včera sme poobede spali v kočíku pri rozcapenom okne, len dva krát som ju musela pokočíkať, lebo začala plakať a inak prespala 2 hodinky 😉 len v celom byte bola strašná zima, najbližšie vyskúšam dať ju na balkón.
a my sa tak krásne ešte nesmejeme 😒 sem tam sa usmeje nádherne, ale to je také podvedomé, keď sa jej asi niečo pekné sníva.
@nelustek
@babulkaa
@zuzinka_26 myslíte, že je to škvrkanie? lebo mne sa skôr zdá, že to bruško /črievka pracujú. ja to počujem pri papaní a príde mi to, že je taká hladná, že sa tam hneď začína pracovať 😉
a niekedy normálne počujem ako jej mliečko padá do toho prázdneho bruška 😀
ahojte....mame za sebou poradnu, mala bude mat v sobotu dva mesiaciky a zatial sme pribrali 1540g, takze teraz ma 4450g a 57 cm....este je vonku s priatelovou mamou a ja tlacim do seba parizsky salat....nemam navarene, proste nestiham!!!!
sabinka si to v poslednej dobe troska obratila, cez den spi a vecer po kupani zacina zit....ale je dobrucka, vobec neplacka, len stale oci okale a len by sa rozpravala a strasne rozhadzuje rucickami, medzitym sa este raz napapa a okolo jednej zaspava.....takze ja porpi nej zehlim, spratavam, len varit sa mi vtedy nechce a pozeram dokola twilight 1,2,3 dokola!!!!
no nie je mi dobre? jedno dieta spi vo vanicke druhe v posteli a ja neviem co od radosti 😀 ale idem vybalit nakup a potom hadam aj pozehlim a umyjem dlazku 😉
@missy97231 ja tiez pijem feniklovy caj a aj ten caj pre kojace maminy...ale moc nepomaha pre nu, tak som kupila detsky caj, ze dam priamo jej. Ale dam jej to asi striekackou, nie flaskou.
@nelustek 🙂 vidim, ze som o skvrkani rozbehla debatu 🙂 asi to teda len crievka pracuju a neznamena to, ze su nase deturence hladne 🙂
babulky, určite aj vám detičky grckajú, viem že je to normálne keď toho nie je veľa. ale príde mi divné, že naša grcká aj dve hodinky po jedle. to že si odgrcne hneď po papaní beriem, ale dve hodiny po jedle. my sme na UM, máte s takým niečim skúsenosť?
nestáva sa to často, možno každý druhý deň 1x, ale predsa len by som chcela vedieť prečo, dr. som ešte nevolala.

@babulkaa ano dam ti info 😉