icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
24. nov 2011

@babulkaa ano dam ti info 😉

babulkaa
24. nov 2011

Kocky poradte mi ked ma mala susniky treba jej ich vyberat? teda tie co su na kraji vyberam ale niekedy ked place tak pocujem ako sa jej v nosteku pohybuju 😀 mam ich pre istotu odstavat? Dikes 😵

tunzal
24. nov 2011

@nelustek mi sme boli dnes na poradni a malá má 4900 g a 55 cm, takže od pôrodu pribrala 1350 g a narástla o 6 cm, a lekárka bola úplne spokojná, že papá a pekne priberá. takže tých 900 g je úplne v pohode.

nelustek
24. nov 2011

@tunzal tak to ste pekne pribrali 😉 ja som rada ze tak pribera zatial..mladsia mi priberala tak do 500g a to som bola rada ked tolko pribrala,Ona je taka slamka doteraz 😀 bude mat 4roky a vazi 13,5 kg

nelustek
24. nov 2011

takto som sa pekne usmievala na mamu aj s otvorenymi ustami len to nestihla odfotit

babulkaa
24. nov 2011

@nelustek jeditinko ta je krasna 🙂 🙂 uzasnaa

nelustek
24. nov 2011

@babulkaa Dakujeme

lutsy
24. nov 2011

@nelustek krasa, a perfektne huste vlasky 😉

lolko_lenka
24. nov 2011

tiež sa pochválim 🙂 moja malá sa minule takto smiala 🙂

bettyx
24. nov 2011

ahoj holky! veliký pokrok!!! za 1, náš malý pán Šimon se směje!! ale jak! boží 😀 a za 2, dnes mi konečně přišla mateřská... pro nás naprostý osvobození.. už jsme neměli ani na žvýkačku pod sedadlem a do výplaty dva týdny a zásoby začaly silně řídnout... včera jsem neměla co Štěpíkovi k večeři -děs!! tak jsem se zanořila do mrazáku a udělala mu houbovou omáčku, protože jsem měla v lednici tři knedlíky z víkendu, smetanu (teď už tam mám akorát vejce a vítr) a v mrazáku jeden pytlik hub.. fakt jsem mu nechtěla znova dělat krupicajdu, těstoviny nebo palačinky -to by se mi na to už vykašlal... Jako maso v mrazáku mám, ale než bych z toho něco vykouzlila, tak by šmoula spinkal.. fakt síla..

bettyx
24. nov 2011

@nelustek taky se smějeme v měsíci!! je to nádhera 🙂..ale mě se to nedaří vyfotit.. jakmile zaostřuju foťákem, tak červeně svítí a to malýho hned zamračí a když zaostřuju jinde, tak to pak blejskne a má zavřený i oči..ale ono se to jednou povede!!!! 😀

lolko_lenka
24. nov 2011

@bettyx aj našej malej sa niekedy to červené svetielko z foťáka nepáčilo, ale teraz si už asi zvykla 🙂 a občas mám pocit, že už aj vie, že ju ideme fotiť, tak sa tak vážne zatvári 🙂)))

lolko_lenka
24. nov 2011

@nelustek krásna je maličká 🙂

bv_alexandra
24. nov 2011

@zuzinka_26 ja som sa priamo tam kde som vybavovala trvalý pobyt pýtala že či treba ist ešte niekam ohlado privítania. tak ma poslala o poschodie vyššie. 🙂 😉

micicka
24. nov 2011

ahoj kočky.
no u nás zatiaľ metóda s uterákom okolo hlavičky nezabrala - teda včera vôbec, dnes možno trošku, ale som to upravila, zmotala som deku, vytvorila také U, do toho vložila malý vankúšik a na ten som položila Natálku. kraje toho vankúšika sú zdvihnuté, lebo po nimi je tá deka a takto je v tom zababušená. (píšem ako somár, ale snáď sa to dá pochopiť). dnes po obede som ju tam šupla, síce ešte chviľku plakala o dušu, ale potom zaspinkala, tak uvidíme, či to pomáha.
a včera sme poobede spali v kočíku pri rozcapenom okne, len dva krát som ju musela pokočíkať, lebo začala plakať a inak prespala 2 hodinky 😉 len v celom byte bola strašná zima, najbližšie vyskúšam dať ju na balkón.

a my sa tak krásne ešte nesmejeme 😒 sem tam sa usmeje nádherne, ale to je také podvedomé, keď sa jej asi niečo pekné sníva.

micicka
24. nov 2011

@nelustek
@babulkaa
@zuzinka_26 myslíte, že je to škvrkanie? lebo mne sa skôr zdá, že to bruško /črievka pracujú. ja to počujem pri papaní a príde mi to, že je taká hladná, že sa tam hneď začína pracovať 😉
a niekedy normálne počujem ako jej mliečko padá do toho prázdneho bruška 😀

nelustek
24. nov 2011

@micicka noo neviem ci je hladna lebo jej to robi pocas celeho papania 😨

zuzanazuzana
24. nov 2011

ahojte....mame za sebou poradnu, mala bude mat v sobotu dva mesiaciky a zatial sme pribrali 1540g, takze teraz ma 4450g a 57 cm....este je vonku s priatelovou mamou a ja tlacim do seba parizsky salat....nemam navarene, proste nestiham!!!!
sabinka si to v poslednej dobe troska obratila, cez den spi a vecer po kupani zacina zit....ale je dobrucka, vobec neplacka, len stale oci okale a len by sa rozpravala a strasne rozhadzuje rucickami, medzitym sa este raz napapa a okolo jednej zaspava.....takze ja porpi nej zehlim, spratavam, len varit sa mi vtedy nechce a pozeram dokola twilight 1,2,3 dokola!!!!

nelustek
24. nov 2011

som porovnavala nelku a lindu ci sa podobaju ako babatka
tmavsia je linda blond je nelka 😀

natalii6
24. nov 2011

@nelustek ahoj ja ked vidim tvoju malu Lindu tak skoro ako keby mojho maleho som videla 😀 hlavne vlasy nostek a ocka 😉

natalii6
24. nov 2011

@micicka ahoj to co tu pises o tom ze pocujes tie zvuky pri papani malej aj u nas sa to stava 😉 su to take zvlastne zvuky az smiesne 😀

misickab3
24. nov 2011

@zuzinr no-my byvame na takom vyvysenom prizemi a nemame balkon,takze ju nechavam spat pri otvorenom okne,ale potom mame chladnicku v byte.ale dnes tak vydrzala spat hodku a pol-trochu som popratala a najedla sa...

natalii6
24. nov 2011

no nie je mi dobre? jedno dieta spi vo vanicke druhe v posteli a ja neviem co od radosti 😀 ale idem vybalit nakup a potom hadam aj pozehlim a umyjem dlazku 😉

reanda
24. nov 2011

@nelustek podobaju 🙂

skvrka v brusku aj melanke, pri papani hlavne, podla mna je to normalne, ako sa hybu creva

reanda
24. nov 2011

takto sme spali vcera vecer a dneska doobeda 🙂

zuzinka_26
24. nov 2011

@missy97231 ja tiez pijem feniklovy caj a aj ten caj pre kojace maminy...ale moc nepomaha pre nu, tak som kupila detsky caj, ze dam priamo jej. Ale dam jej to asi striekackou, nie flaskou.

zuzinka_26
24. nov 2011

@nelustek 🙂 vidim, ze som o skvrkani rozbehla debatu 🙂 asi to teda len crievka pracuju a neznamena to, ze su nase deturence hladne 🙂

bettina
24. nov 2011

@zuzaxa nie,nemeram malej. vcera som bola s 5rocnou dcerkou na ockovani, a dnes ma vysoke horucky. no tak rozmyslala som , ze kupim nejaky digitalny. celkom by sa mi pozdavalo, co meria bezdotykovo, na cele, len ci je spolahlivy.

zuzinka_26
24. nov 2011

Prikladam aj ja aktualne foto 🙂

micicka
24. nov 2011

babulky, určite aj vám detičky grckajú, viem že je to normálne keď toho nie je veľa. ale príde mi divné, že naša grcká aj dve hodinky po jedle. to že si odgrcne hneď po papaní beriem, ale dve hodiny po jedle. my sme na UM, máte s takým niečim skúsenosť?
nestáva sa to často, možno každý druhý deň 1x, ale predsa len by som chcela vedieť prečo, dr. som ešte nevolala.