Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@vevericka23 tak pokial si stale zamestnana tak by si mala mat narok na matersku, tak ako si mala pri prvom dietati, pokial si si neplatitla sama dobrovolne DNP aby si dostavala tu max. vysku materskej
tu je aj link na materske:
http://www.socpoist.sk/materske/1293s#podmienky...
@lea1333 🙂 ani nie tak pocut ako vidiet blikotanie 🙂
@zuzinr ja presne tak isto...
@zuzinka_26 jezis jasne ze blikat....ale krasne ze???
@lea1333 uzasny, neopisatelny pocit 🙂
@zuzinka_26 tak gratulujem....ja idem zajtra a sama 😢
@lea1333 dakujem, ja Ti budem zajtra gratulovat 🙂 a ja som tiez bola sama, este je skoro aby isiel aj partner.
caute baby, dnes som bola u nasich na navsteve, prisla som domov,idem na WC a na nohavickach krv! som myslela ze odpadnem,este ku tomu sama doma.volam svojmu gyn.ale kedze uz bolo 14 hod tak tam samozrejme nebol.volala som sesternici aby so mnou skocila do nemocnice,samozrejme uz zbalena keby nieco...cakala som na chodbe hodinu a pol kym prisla ku mne doktorka,robila mi sono,nastastie mi povedala,ze babetko tam je,aj mi ukazala ako mu bije srdiecko,a ze ziadny hematom tam nevidi..som si vydychla a dakovala bohu...ja beriem duphaston 3x1, femibion, magnezium, ona mi dnes pichla injekciu,predpisala mi este dicynone 2x1 a ascorutin 3x2!no len ked som si doma precitala pribalovy letak z toho ascorutinu tak tam je jasne napisane,za v tehotenstve sa nesmie brat!! tak som ho radsej ani nebrala a zajtra rano mam ist ku svojmu gyn. tak uvidim co mi povie. esteze som na PN aj tak nemozem nic robit len lezat..
@natalii6 aj ja som rodila v Ruzinove pred rokom, u Divekyho, a budem asi aj toto tehotenstvo tam, ale len kvoli lekarovi, inak by ma tam uz rodit nikto nedostal. Ale porodne asistentky boli skvele, len tie na sestonedeli no comment a tiez s tym kojenim sme mali problem, ale teraz som uz mudrejsia a toto babo by som chcela kojit min. do pol roka.
baby co ste z BA, ste niektora aj z Petrzalky?
baby a co ste este na rodicovskom prispevku, je pravda ze pri nastupe na matersku budem mat narok na vysku z predpokladaneho prijmu?
@jana86 neboj to je bezne ze obcas je taky krvavy vytok, len s tym treba ist k lekarovi pre istotu.
@zuzinr nam sa takto postastilo druhe 🙂 chceli sme druhe ale je to trochu skor ako sme cakali, ale vobec mi to nevadi, akurat ze Lukasko sa strasne rad nosi na rukach a ma 10 kil tak ho vlacim polku dna, dufam ze mi to v tehotenstve neuskodi.
baby este ma napadlo,ked sa tu bavite o DNP..ja si platim od septembra 2010,a este musim platit min.do maja aby som mala splnenu podmienku tych 270 dni..potom budem mat od juna narok aj na PN z DNP. lenze ja som na PN uz teraz,lebo som na rizikovom. co ma robit ked som do soc.p. marodku este nedala,kedze este nemam narok na vyplatenie..mam v maji prerusit PN aspon na vikend a po vikende ist od znova na PN a tak pytat od doktora dve marodky? myslim jednu do SP a jednu zamestnavatelovi? alebo nemusim prerusovat a len pytat od doktora aby dal este jednu marodku od maja do SP?
jeeej aky super vecer , moj drahy manzel akurat vytiahol dosku na zehlenie a ide zehlit miesto mna 😀 😀 😀
aj ja sa snazim nosit maleho len minimalne. ale aj tak ho stale "prekladam" bud do stolicky na jedenie, vane, .... a neviem, ci som si to len teraz zacala viac vsimat, ale od kedy viem, ze som tehu, maly sa po mne len vala, najradsej po mne prelieza ked lezim a lezi mi na bruchu.

@zuzinka_26 krasne!!!!no dufam ze aj ja budem pocut zajtra ten najkrajsi tukot na svete!
😀