Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@micicka mne takto grckaval Davidko... a zistili mu v 6tt reflux. Grcal prudom 😒 nebolo to ruzove obdobie,,, veruze... skoro vsetky fotky s podbradnikmi,,, znackovali sme kde sme prisli 😀 😀 ale nejak sme to zvladli do 6mesiacov, potom nam to preslo. Nastastie Adelka zatial je v pohode 😉
@zuzaxa ahoj 🙂 no nam od primatora neprislo nic, vy ste to nejako specialne ziadali? Lebo ani pri Natalke nam nic neprislo ale citala som - niekto tu pisal ze v BA o to museli nejako poziadat ci co. No 3 deti to je parada len niekedy nemam absolutne cas na seba stale len okolo deti, ale musim pockat kym troska vyrastu potom to uz bude lepsie - dufam. No tak ty hravo stihas aj 4 deti 😀 ja som mala Natalku ked som mala 31 🙂 No s tym balkono m to vyskusaj ja som tak davala este Matuska ked sme byvali v byte na balkon, najma doobeda lebo vtedy som mala vzdy nejaku robotu a takto mi to vyhovovalo, maly bol na vzduchu a ja som si porobila 🙂 Teraz Simiho supnem na terasu, tu mam z obyvacky a vacsinou sa zdrzujem tam takze ho pozeram ked idem okolo, vysielacky zatial nepouzivam.
Inac kolko krat ked idem pre maleho do skoly tak pozeram ci Vas nahodou neuvidim kocikovat niekde na chrenovej. Aky mate kocik?
@lolko_lenka to je hezký! 🙂 ..
@zuzinka_26 aj ja mám ten problém že sa nikde nedostamen, iba po riška do škôlky, tiež by som bola radšej keby je leto 😉 , ale zas takto budú v lete kukať z kočíka, možno skúšať prvé krôčky 😉
baby aj u vás je tak škaredo ako tu? mám chuť vrátiť sa do postele a prespať celý deň 😖
@zuzkazv aj ja by som sa vrátila len mi tam čosi vrešti 😀
@zuzinr ja som to vybavovala tam kde sa vybavuje aj pohrebné 😉 🙂
Bože baby u nas to dnes vyzerá presne takto 😝
Špinavé riady znamenajú, že varím svojej rodine. Plný odpadkový kôš znamená, že po nich upratujem. Neporiadok na podlahe znamená, že sa dieťa na nej hrá. Veľká kopa špinavej bielizne znamená, že udržujem svojich najbližších v čistom oblečení a mokrá podlaha v kúpelni znamená, že kúpem svoje deti! Takže nabudúce ak prídete k nám domov a uvidíte neporiadok, trochu sa zamyslite skôr, ako ma začnete posudzovať! Ak ste prišli za nami, poďte ďalej, no ak ste prišli prehliadnuť dom, tak si dohodnite vopred stretnutie! :D
@zuzkazv
@bv_alexandra aj my tu máme škaredo....ach, kde sú tie dni, ked bolo slniečko... ☹ a my s Emmkou sme v posteli- ja sedím zababušená v perine a ona mi spinká na rukách 😵 naše typické ráno...
@bv_alexandra kde kupujes take skvosty mojho manzela tiez bavia take skladacky no ja nic neviem najst
@bv_alexandra fíha....to kde robí tvoj mm? 😲 klobúk dolu....nemala by som na to nervy...
@wewe22 cez eshop. prvu si kupil mm ta bola drahšia a tú druhu dostal odo mna. aspon mam každý rok o dilemu menej čo kupiť na ježiška 🙂
tu som objednávala tú druhu http://www.afd-model.sk/afd-model/eshop/10-1-DR... v sekcii drevené lode. sú to úžasne stavebnice ktoré treba od piky poskladať.mm povedal že pvc ho nebaví lebo že to sa len pozliepa dokopy ale toto je iná baviačka.
@misickab3 doma. v chodbe v skrini ma urobený vysúvací stolik a tam ma svoju dielničku 😀
@bv_alexandra super uz mame darcek pre tatina
@wewe22 no vidiš. 🙂
vy kupete v kupelni vidim aj vyhrievate kupelku či nie. my zatial v kuchyni kde zapnem plyn aby sa to vykúrilo 🙂 😉
ano mame tam ohrievac vzdy pred kupanim zapnem a ma tam ako v saune 🙂 ohrievac sme kupili este pre Sasku tu sme kupali v izbe a to sa inak vykurit nedalo
@bv_alexandra my kupeme presne ako vy, v kuchyni a vyhrievame plynom 😉
Kočky, nemáte skúsenosti s takou situáciou? Celý deň je malý jak andelik, avšak večer o šiestej okupeme, schrupne si na hodku potom nakojime a zažína urevaný proces....a tak hojdame, nosime sa, cvičime, tancujeme, robime všetko možne....infakol, espumisan, pupik ani fenik.cajik nepomaha. Jedine prestane revat ked ho rozbalim a má holeho cikoša 😀 ( tipický chlap) zabalim a rev sa spusti zas, tak to trva cca do polnoci. Každý mi vraví že to po 3 mesiacoch prestane.....Neviem si rady 🙄
Prikladám aj ja foto našej oblinky 😀
@bettina nam na predporodnom kurze hovorili ze to meranie na cele nie je spolahlive, ze treba s tym "dotykovym" teplomerom merat radsej v usku...mame doma taky teplomer tak sme to s mm skusali a porovnavali s normalnym digitalnym teplomerom a naozaj to v uchu sedelo a na cele nie...
Ahojte dievcata, tak uz som doma z nemocnice... robili mi t kyretaz lebo krvacanie stale sa len stupnovalo. Na sone nikto nic nevidel, sliznica bola tenucka a ziadne tkanivo tam nebolo... Vraj to mam vsetko zo stresu... STRES? a z coho prepana.. 😠 😠 😠 ai sa nedivim, vecer pred odchodom do nemocnice som sa "do krvi" pohadala so svokrovcami, pretoze s nimi sa uz inak neda... Zapreli by aj nos medzi ocami... tvrdili ze vsetky tie urazky a slova ktore vyslovili oni nepovedali a obvinili vlastneho syna ze je klamar a ze to vsetko zle pochopil.. tvarli si ako keby sa nic nestalo.. Ale ja im neodpustim, ze mi chceli zabit syna nikda v zivote. Klamara a blazna zo mna nikto robit nebude... takze moj malicky ma uz len jednych starych rodicov, druhy pre mna neexistuju.. umreli...Najviac ma trapy to ako to zobralo manzela, su to jeho rodiacia a zachovali sa k nemu poriadne hnusne, ale musi si sam v hlave konecne urobit poriadok, inak to nejde...
v nemocke bolo vsetko v poho, nejako som to tam ani nevnimala, lebo som myslela na tu hadku z predchadzajuceho dna... neboli ma nic a ani uz nekrvacam konecne, len som velmi slaba a unavena.... v sobotu ma prist kamarat fotit drobca tak potom vas sem pridam aktualne foto 🙂
som rada, ze ta moja rada s plienockou zabera u viacerych babatiek :-P
Moja mala nevie zaspat,ja uz som s nervami v koncoch..pomooooooooooc.
mne drobcek prave krasne spinka, mam pocit ze sme na tom s rezimom cim dalej lepsie...cez den mi najlepsie zaspi na svojej babatkovskej jahnacej kozusinke co sme mu kupili este kym sa narodil...som myslela ze je to len marketingovy tah ked pisali ze ta kozusinka dieta ukludnuje ale na neho to tusim fakt zabera - len nesmie byt hladny 😀
@katuska_za tak nech je už len dobre 🙂 a tá rada s plienočkou pri zaspávaní zaberá aj u nás, už druhý deň, tak dúfam, že to tak aj zostane 🙂

@nelustek
@reanda
@zuzinka_26 krásne bábatenka máte .-) musím aj ja priložiť nejaké aktuálne foto 😉