Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ne, že bych se nudila... ale holky.. můj milovaný syn Štěpánek byl velmi pracovitý... ráno jsem ještě usnula, protože menší pán vstal později v pět hodin a k dalšímu spánku se uchýlil až v půl osmí.. vtipný!!!!!!
ale zpět k nudě doma.. Štěpánek otevřel komodu ve který má dva šuplíky oblečení.. a všechno to vypraný, vyžehlený a vyskládaný oblečení vyházel -pochopitelně v šuplících nezůstalo nic- naházel to na hromadu a dělal že do toho padá.. hahaha
@santerra my mávame také 4 hodinky - proste nevie čo chce, plače, neplače, plače, plače a jedno či ju nosíme alebo je v postieľke, proste 4 hodinky si užíva. po dva dni som ju dala do vajíčka, lebo nemáme kresielko, sem tam som ju pohojdala a bolo menej plaču. tak buď ju to obdobie prechádza alebo sa jej tam páči
@katuska_za neviem aké problémy si mala so svokrovcami, ale veru asi to bolo a aj je niečo vážne. je to veľká škoda, že sú takí! neuvedomujú si, že neškodia len svojmu synovi, tebe ale aj svojmu vnúčaťu?! no držím palce aby ste to čo najlepšie zvládli, lebo určite vás to bude mrzieť, že bude mať len jednych starých rodičov ☹
@katuska_za ty jo, tak to ti začíná šestinedělí na novo, co?? to je děs!
s těmi rodiči se ti nedivim... to bych se bála, že mým dětem budou vyprávět jakmají rodiče k ničemu -přibarvovat si! tohle znám.. máma furt pomlouvá mojí babičku a hází na ni kdejakou vymyšlenou špínu a ona je na mámu taková hodná, že ji ještě dává pozdravovat, řiká jaká byla hezká a ptá se jak se jí daří... jenže máma řiká že nám vykládala že nás s bráchou nechtěla a že ji nenáviděla od prvního dne ale časem jsem se na jejich při sama optala a dověděla jsem se že babička k nám přijela a otevřel jí byt brácha a že byl nahatý (měl rok), já byla pročůraná v plenách tak že byla nacucaná matračka, brácha se zanořil babičce do tašky a sněd všechno co tam měla, tak nás zaopatřila než se prý máma vyspala, zhádaly se a už babička nikdy nepřijela.. a pak mi to řekla i teta která u toho byla.. a potvrdil to nakonec i táta -ale nikdo z nich se o ničem bavit nechtěl.. a máma je na ní furt tak zlá.. a ze stejnýho důvodu k nám přestal jezdit i můj jediný děda -mámy táta.. ten zažil totéž
Tak obedik navarený malý krásne spinkal zachvilu pride dcéra zo školy a už aj ho chystám nech idu von a ja si pojdem zdriemnuť 😀
@dianap
@katulka74
@micicka
Kočky niečo som o tom našla, no veru nie sme samé. Je tam zopár rád, tak vyskušam.
https://www.modrykonik.sk/forum/podpora-dietata-v-rozvoji/vecerny-plac-dojcata-ako-ho-upokojit/
katusky a katky vsetko najlepsie k meninkam zelam a nech nam ti nasi drobci robia stale iba radost🙂
@nelustek to jsem si řikala taky 🙂.. ale pak jsem se na to vrhla a Štěpíno přišel a klekl si vedle mě, tak mu řikám ať mi to podává a on teda začal padávat a vždycky když jsem řekla další, tak z nej vypadlo dasí! což koukám, protože on nemluví.. o všechno si řiká rukama, nohama -mluvit nechce.. začal normálně jako ostatní v roce že uměl máma, táta, bába, dede, pak švagrový řikal káka -je Klára.. a pak prostě přestal a řikal jen máma.. pak začal řikal těžký slova jako vysoko -když chtěl něco ze skříně.. pak volal na psa aby slez ze židle di doů, před spanim každýmu řikal dobou, ale to prostě se opakovalo tak dvakrát a už to nikdy nezvopakoval.. tak jsem celá překvapená! Jestli potřebuje k učení mluvení bordel, tak mu začnu pomáhat bordelit 😀
@micicka to ze bude mat len jednych starych rodicov ma mrziet nebude.. svokrovci sa vyjadrili ze som mala ist na potrat, ak by pocas mojho tehotenstva vedeli, ze maly ma podozrenie na downa nedovolili by aby sa narodil... to su naozaj silne slova a pre mna ako matku nepripustne pre odpustenie... este k tomu teraz vsetko popieraju a robia z nas blaznov :(((( zial aj taki su ludia...
@bettyx u teba to bolo ine, babicku mama ohovara nepravom.. u nas je to naopak... ty zly sme ja a moj manzel pretoze sme si nechali dietatko napriek vrodenej vade (Down syndrom)
@rough dakujeme
@bv_alexandra ked budem mat zrovna fotak v dosahu urcite cvaknem ale ono to staci tu plienocku dat okolo hlavicky a na cielko.. teraz som mu ju polozila ako obklad ked ma dieta teplotu 😀a tie kraje co trcia som stocila k lickam...snad si to vies predstavit
@katuska_za fúúú tak to je silná káva. je to neuveriteľné, že niekto môže byť taký!! nechápem. prajem vám veľa pekných chvíľ aj bez nich 😉
@micicka dakujeme.. pekne chvile su prave tie bez nich, ked nam nenicia zivot, hlavne manzelovi :(
@katuska_za a maly bol s tebou v nemocnici?
@katuska_za o akej plienke sa tu bavite?
baby sak moj ma uz 4tt a ja ho skoro ani nefotim, nestiham nejako, musim to napravit sak vyrfastie rychlo, este ze kamoska ho bola fotit a pride zas
@tinika čo sa da okolo hlavičky na ukludnenie babatka 🙂 😉
@bv_alexandra fakt? to som este nepočula a to ako?
sranda ako clovek s dietatom musi zvladat vsetko rychlejsie, prave som si expresne nafarbila hlavu, maly ma ten dar zacat vrieskat zrovna ked nieco robim, napr ked som v sprche, na nervy toto,, nastastie dorazil manzel a sa mu venuje...
som na tom rovnako....este len mala zaspava,a ja uz mam naprogramovane v hlave co vsetko musim urobit v rychlosti svetla...je to desne....varit,zehlit,prat a ine....semtam sa aj osprchovat....tu naozaj zavidim zenam ktore malu babky a dedkou....ja si musim zvladnut vsetko sama....
@bettyx Tak to je parada ak ti zacne rozpravat 😉 to nasa nelka zacala skoro v pol roku povedala prve slovo havo 😀 a uz to postupne zacalo a teraz sa jej usta nezastavia,niekedy ma aj hlava boli z nej.Lebo ona ked sa nieco pyta tak jej musim hned odpovedat lebo to je iba mama mama mama mama pokial neodpoviem 😀
@santerra my mame doma to iste cely den je dobrucky, spinka ,papa, nic mu nevadi a vecer si zmysli ze nebude spat, on sice neplacka lebo brusko ho zvycajne neboli, len obcas ale proste je hore ,kuka na nas s ocami dokoran, hmyri sa a nie a nie zaspat, ani na rukach ani s nami v posteli, vo svojej postielke vobec a potom zaspi nejako o polnoci, a kazdy den sa mu to posuva na neskorsiu hodinu, nemal to doteraz, robi to asi tyzden a netusime preco ani co s tym robit
@lucy56 no ja dufam ze sa to nebude opakovat kazdy vecer ale neprestava to tak skusam rozne metody, no bohuzial na nasho nezabrala ta plienka okolo hlavicky ale snazim sa sledovat cez den znamky unavy aby sa dost vyspal cez den a potom lahsie zaspal vecer,lebo vraj koli tomu nevie zaspat,ma moc podnetov a nevie ich spracovat a to zajtra mame oslavu ,pozvanych 26 ludi do restiky, to bude vzruchov som zvedava aky bude vecer

@katuska_za prilož fotečku ja so to neviem predstaviť tu plienku ako ju dať 🙂