Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
akurat si tu triedim fotky na vyvolanie malej a nasla som aj toto....ale pred 6.rokmi som zacala vysivat, ked mi operovali koleno a nemala som co robit.....mozno je to staromodne, ale mne sa to paci. ako sme sa pred 2.rokmi prestahovali, tak uz si ich nemozem dat na stenu, lebo mame prerobeny na modernejsie byt a nehodi sa to sem......mozno, ked kupime nejaku malu chalupku na vikendy, tak si ich tam zavesim.
ahoj baby
tak maly dnes vcerajsok dostpava cely den,som zvedava na noc.a dnes stale grca napapa sa a mam pocit ze polovicku vygrcka a place kym nezaspi akoby ho bolel zaludok 😕 idem dat robit pohladnice dominika a riska nafotila som zatial dominka a neviem sa rozhodnut ktoru fotku pouzit poradte ktora je lepsia,diky 🙂 🙂
@skybaby ahoj ja sem-tam pouzivam niveu
@nelustek no b\lo b\ to fajn máme kvůli tomu mezi sebou "hádky" -prostě mu nerozumim.. on mě sice odtáhne někam kde chce něco podat, ale než se dobereme k tomu co vlastně chce, tak to trvá... a dkyž mu něco nedám ,protože to neni vhodný, tak on strašně řve a nemůžu mu vysvětlit že si s tím nemůže hrát -vystupuje i naprosto nechápavš, ale sluch má v pořádku... v naprostym pořádku
Tak snad začne.. ráno mi vykládá asi co se mu zdálo a já bych mu to tak chtěla rozumět apopovídat si sním o tom a kolikrát taky chce odpovídat, ale bohužel nevíme na co... alespoň je to roztomilý
Dobre ranko 🙂 tak mi sme dnes super vyspinkany.isla spat o 19:30h zobudila sa o 00:30h a potom o 4:15 a rano az 7:30h.sice ten prvy krat sme sli spat az za hodinu lebo pri prebalovani mi okakala perinku aj pyzamko tak som este prezliekala a prepierala 😀
Ahojte všetky! 🙂
Dnes mám celkom dobrú náladičku ani neviem prečo. Cez víkend sme mali dve návštevy, tak som vypekala, vyvárala a dnes pokoj, nikto tu nie je sme tu len my dvaja s malým, pohodička, zapla som net, kávu a má prísť kkamoška. Akože včera mi skončila mrcha, večer ťuťumuťu a dnes ráno znova krvácam, že parádička. 😠
Baby čo vymýšľate drobcom na Vianoce, ja už čosi mám, ale som zvedavá čo ešte malá bude písať, aby mu Ježiško priniesol. Inak ešte stále verí a bojím sa, že tento rok sa to pokazí.... Už má 8 rokov predsa, ešte by sme to mohli nejako uhrať. Malému som kúpila neskutočné chodítko Jané v tvare formuly cez net použité,ale je úplne ako nové. Po malej sme nemáme tak preto. Ešte mám leporelo Lamaze, takého McQueena látkového so zvukmi a dve tričká cars. Tak sa teším 1x Vianoce 4, sa mu bude páčiť blikajúci stromček určite. 🙂 🙂 🙂 Bude to aj 1x bez tatina môjho, ešteže máme toho malého našu veľkú radosť v rodine.
@nelynka18 Leni všetky sú pekné asi 1 a 3 v poradí. Svetový je Dominik!!!!
Dobré ráno maminky. Tak mi sme včera večer zase strašne plakali, už druhý večer po sebe zaspala asi až o 01,00. Evidentne ju bolelo bruško, no hrozné plakanie ☹ aj prdká, aj kakušká, aj si odgrgla a aj tak bolo viedieť, že ju brušinko bolí!
Dnes ráno to asi tiež nie je bohvie čo, leboje mrzutá, ale podarilo sa jej zaspať.
Dávam jej aj kvapky EspumisanL, neviem čo ešte by som mala urobiť, aby som jej trošku pomohla.
A začínam mať pocit, že tie 4 hodinky poobede, čo som myslele, že len nevie čo chce, bolo tiež bruško, lento nebolo až také zlé 😒
@bv_alexandra dobrý výpočet 😉
že 6 plienok denne 😀 no ja to rdšej ani nepočítam koľko ich minieme, lebo by mi oči pretočilo, takže u nás by sa to oplatilo ešte viec. aj som uvažovala, že to skúsim, len som nejaká lenivá alebo neviem čo sa k tomu odhodlať, a aj plienok bude asi málo.
@micicka no ja som to počítala podla toho kolko som ich kupila za mesiac. kupili sme tri baliky. a je to priemer lebo ked je staršie tak ich minie menej ako teraz. Tak taký zlatý stred ako sa hovorí. 🙂 😉
ja musim ešte dokupit vrchné nohavičky a idem latkovať. lebo je to dosť penazi za mesiac za tie pampersky aj ked je to pohodlnejšie. to je pravda. len ja som aj malú mala na látkových tak mi to tak neprekáza. Môj mm povedal že som stará škola. 😀
Dobre ranko všetkym noidem sa ja pochvalit mi sme išli spat bolo pol 22 napapny zobudil sa o 3.30 napapal sa a hlad ho zobudil o 6.3O a ešte mi stale spinka je to moj anjelik zlatucky 😀 aj cez den neviem ze ho ani mam.Kamoskyna mala stale po jedle grcka az nostekom,a cela omodrie a dr jej na to nic povedala ze to nic nie je,dava jej nutrion a ako bonus v nemocke jej kazali davat na 30ml 1 a pol odmerky ako to co bolo za sestricku 😠 tak som jej povedala ze to neexistuje asi ma zatazeny zaludok alebo fakt neviem tak som sa mrvila vcera na nete a nasla som nutrilon aj na grckanie tak neviem ci je to spravna volba.Chudiatko moje male jak mi je jej luto.To s nasim malym sa neda ani z daleka porobnat sice je o mesiac mladsia ale aj tak.Tak som od vcerajsku z toho mimo lebo ja take nic nepoznam pri mojich detoch obaja anjelikovia. ☹ Vcera mi ho vzal bracho na prechadzku a prespal cele poobedie v kociku.Vo stvrtok ideme na kontrolu tak som zvedava kolko pribral lebo je to na nom vidiet ze je uz chlap,prilozim foto.
@bv_alexandra My látkujeme, aj keď nie kvôli peniazom, ale kvôli pohodliu, však ak máme my svoje dni, a tie vložky, tak ani bábätko sa necíti extra pohodlne. Ja mám také farebné gaťuše všelijaké a tie vkladačky dávam aj normálne plienky, a minule som kúpila v Tescu také mio plienky látkové, sú cez stred 2x prešité, jeden balík stál 24,90 eur, mali ho zlacnený na 3,90 eur tak som jeden balík zobrala, že čo to vlastne je, na ďalší deň som išla dokúpiť a už boli za 1,90 skoro som odpadla tak som zobrala 6 balíkov, a to ešte ku každému bol tix 400g zadarmo, išla som jak cigánka naložená plný kočík, ale však nekúp to. Dva balíky som dala kamoške, sú 100%bavlna a do 7kg je 8 kusov v balíku a nad 7kg je 6 v balíku. A super sa skladajú. To bol taký rýchly výpredaj, už ich pri pokladni mali v drogérii. Super kúpa!
@bv_alexandra
@zuzaxa to látkovanie ma normálne zaujalo, teda uvažovala som o tom, ale moja lenivosť ma k tomu nepustila 😠
ale neviem aký je rozdiel medzi klasikami a tými vkladačkami ako píšeš zuzaxa? čo je lepšie?
ahojte baby
vsetky sa tu chvalite ako vam krasne miminka spinkaju tak sa pochvalim aj ja maly mi uz druhu noc prespal celu 😵 vstaval o sieste a teraz nieco pred siestou som cela bezseba,keby mu to chcelo vydrzat 🙂 dnes je tu konecne slnko tak mam skvelu naladu a chystam sa ku kamoske prevetrat sa aby som sa rozpravala aj s dospelakmi nie len s detmi 😀 tak pekny slnecny den vsetkym 😉
@zuzaxa ahoj zuzi,mne sa najviac paci ta prva tak uvidime 😉 na vianoce maly u nas tiez dostane choditko ale viacej nic aj tak mu to bude jedno 😉 a od rodiny podostava nutrilon,plienky a espumisan 😀
@nelynka18
@stanka25
@misickab3
@natalii6
baby dakujem za info a kupim asi tu niveu, mala som ju aj pri malej ... len ma zaujimalo ci ju niektotiez pouziva a pozdava sa mu 😉
@bv_alexandra keby si chcela nejake latkove plienky, take tie AIO all in one, tak ja mam po prvej dcere a teraz ich pouzivam len vynimocne(som leniva) takti kludne predam 😉
@nikolka4 ...tvoj drobcek je krasny, super ze je taky dobrucky, my sa zatial len trapime :(((, po kazdom jedle grcka a strasne place, uplne sa zachadza az modra, uz sme zufali, nic mu nepomaha, vyskusali sme vsetko ..., niekedy je to od jedneho papania po druhe, neda sa s nim vobec ani pohrat , zabavit, stale len tisime strasny plac :(((((
ahojte. aj ja prispejem foteckou 😀
no moja mala bola taka spachtoska, ze som tiez nevedela ze ju mam 😉 posledne dni ale sa to nejak meni.. asi tak od soboty? nechce spat, a ked nie je prisata 😀 tak chce byt na rukach... neexistuje ju polozit a nechat chvilu... 😒 asi mi ju naucili na ruky v sobotu,,, ked sme mali "zabijacku" a bolo tu vela ludi... snad sa to nejak utrasie a bude opat moj maly spachtosik 😉 hlavne nech je zdravucka 🙂 a uz tiez spinka v spacom vaku,,, akurat ze som ten sikmy vankus co som pouzivala zrusila, lebo to sa nedalo 😒
@missy97231 aka je zlatunka a jak pekne drzi hlavicku nas zatial este tak nie.teraz prave spapal 120ml a mal malo tak ma dalsich 6Oml tak uvidime ci to stiahne 🙂
@nikolka4 dakujem. no, je sikovna s tou hlavickou ked sa jej chce 😀 inak Nicolasko je dobry papkac... 😉
@missy97231 zlatunkava je a uz vsetko spapal 😀 no to je vyhladovel boli sme cez den v meste tak spinkal 🙂
@nikolka4 ahoj ta tvoja kamoska ma co za lekarku??? 😠 😠 😠 ved to nemoze byt normalne aby tolko grcala a lekarka nato nereagovala 😠 povedz jej nech sa pyta na gastroentrologiu a tam jej zistai ci ma mala reflux a nato je potom to mlieko nutrilon AR..chuda male normalne mi je jej luto ☹ alebo keby tam aj neisla nech si kupi to mlieko a vyskusa my sme mali tiez pri prvom reflux a nam ho predpisali a grckanie preslo 😉
@nikolka4 to je fakt uzastny postoj 😠 ako moze nechat tak trapit dieta ach ach by som ju nakopala ...a nech dava take davkovanie ako je na skatuli a nie ako jej poradili ze 1/2 😠 a uz si presne nepamatam ci to mliecko nie je nahodou hustejsie tak neveim aku ma flasku ale ked ma avent tak oni predavaju aj take cumle na flasku kde ja od 1 do 3 a on sa tak natoci na to cislo ktore potrebujes a tecie zneho viacej

@micicka používam starú známu klasiku 🙂