icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
1. dec 2011

@zuzinka_26 ahoj to maju vsetky deticky a asi do roka sa im to uzavrie len dovtedy treba nato davat pozor 😉

natalii6
1. dec 2011

@zuzinka_26 a co sa tyka tych lupin co maju deticky nemusis cakat na kozneho proste jej to natri pred kupanim nechaj posobit asi polhodinu a potom jej to vyces tou makou kefkou

nelynka18
1. dec 2011

ahojte,dnes som taka unavena 😝 auto mam v oprave tak som si mesto obehala peso....kupila som listky na mikulasa,bude v kine pre deticky a kupila take malickosti na ozdobu.inak uz som zacal zdobit byt,vy uz ste tiez zacali?ci to len ja sa tak nahlim 😀 hrozne sa na ne tesim 😵 nakupila som deckam aj mikulasa tak nastastie mam potom 😝 este kupit muzovi,mame a svokre darcek a je to...ale s muzom si kupime asi nieco spolocne,asi kavovar co je aj na capuchino...vy co chystate muzom?je to hrozne lebo oblecenie si kupuje ked nieco potrebuje tak ja neviem,mam preneho vonavku a este rozmyslam ze nieco zo sexshopu 😕 neaku hru alebo nieco take mile a smiesne co vy na to? 😀
@zuzanazuzana hej chystam len neviem kedy bo sa mi tiez moc neche 😀 ale presne potrbujem rifle a muzovi by sa zisla nova bunda...ja nerada nakupujem so starsim synom a muzom 😀 bo jeden ma nahana do hrackarstva a druhy do sportu a rybarstva a ja na seba nemam cas 😠 jednoznacne pojdem bez nich len ci ma pustia 😀 a mala je bohovska s tou celenkou 😵 🙂
@lutsy ahoj no veru najlepsi darcek 😀 ked sa ma ktosi pyta ze co malemu tak vzdy odpoviem: plienky,nutrilon,biogaiu a espumisan 😀

misickab3
1. dec 2011

@zuzinka_26 ahoj...no ak sa nemýlim, tak tá fontanela-mäkká časť na hlavičke bábätka je vlastne ešte nezrastená lebka bábätka- nie je dokonale zrastená kvôli pôrodu- aby hlavička prešla bez "ujmy"a aj preto, že lebka sa ešte bude zväčšovať...potom, myslím okolo dvoch rokov (alebo skôr?neviem) zrastie už úplne....) opravte ma baby, ak som dačo doplietla 😀

misickab3
1. dec 2011

@nelynka18 no.....ja už mám darčeky buď kúpené, alebo vymyslené...ale s manželom si nebudeme nič kupovať, lebo máme teraz výdavky- kupujeme sedačku novú do obývačky a nejaký nábytok, takže sme zhodnotili, že "darčekOV" máme až-až...ale chystá mi prekvapko na 28.decembra.... 😵

wewe22
1. dec 2011

@micicka hej niektorim detom to prejde po tyzni inym aj mesiac a viac trvaju kamaradkyn maly mal sopliky aj pol roka treba len trpezlivo odsavat a davat kvapky

micicka
1. dec 2011

@wewe22 no ja som dns skočila k dr. pe istotu, lebo sa mi zdalo, že malá ma chrapčavý hlások. tak všetko je ok, na soplíky poradila Nasivin, že po ňom odpuchne sliznica a len odsávať.
no snáď ju to prejde čo najskôr, lebo mi jej je ľúto, keď sa jej tak zle dýcha 😒

micicka
1. dec 2011

baby vy už vianoce riešite, joooj, ale máte pravdu, veď za chvíľu sú tu, no musím aj ja niečo poriešiť. no ale čo tomu môjmu, keď on by chcel zváračku, wapku, prevodovku na rotavátor a podobné neromantické veci 😀

ja by som chcela našim a svokre darovať kalendár s fotografiami Natálky, len už s amusím rozhýbať, aby som to nakonie stihla. aj rozmýšľam, že by som ju nechala profesionálne nafotiť, len za to pýtajú také prachy, že až.

tinika
1. dec 2011

@katuska_za teraz pozeram foto z nemocky jak mu dali plienočku

nikolka4
1. dec 2011

Ahojte ideme sa trosku pochvalit z dnesnej poradne mame 6290g a 61cm fu aj som si myslela ze pribral dost citila som,ze je tazsi 😀

nelynka18
1. dec 2011

@misickab3 no to su vyborne darceky aj my si take davame len teraz nechceme nic take kupovat bo to budeme na jar kupovat do domu....
@micicka ja som bola dnes vo fotolabe a ze tie kalendare robia napockanie a tie take vacsie sa objednavaju cez net.aj ja ich idem dat robit a aj pohladmice 🙂

nelustek
1. dec 2011

@micicka aj my sme dali robit kalendar svagrinej je krstna babam a svokrovcom obraz celej rodiny

micicka
1. dec 2011

@nelynka18 aj mne povedali, že buď na počkanie alebo do dvoch hodín, teraz už nevie presne, ale že pred vianocami to trvá dlhšie.

@nelustek ja som raz mamine dala na narodky foto celej rodinky a plus puzzle s našim havinkom

jana0706
1. dec 2011

@nelynka18 ja tiez netusim co muzovi pod stromcek, stale cakam ze ma osvieti nejaky napad a stale nic ☹ maminu a bracha vzdy poriesim rychlo, ale s otcom a s muzom je to komplikovanejsie...a maly teraz nepotrebuje nic, tak mu chcem kupit len nejaku peknu malu hracku na kocik (to je taky sebecky darcek, lebo chcem aby sme mali na kociku hracku podla mojho vkusu 😀 ), ved on tomu tento rok este nebude rozumiet...

katuska_za
1. dec 2011

@tinika heh to z neho riadneho bubaka spravili 😀

tinika
1. dec 2011

@nikolka4 fajny bucko :d my sme mali 6300 cca v 3m.

tinika
1. dec 2011

@katuska_za sak som sama kukala, prveho som nevidela poriadne foto len ked bol v takej deke či čom zabaleny

nikolka4
1. dec 2011

@tinika ved ked sa narodil tak mal 3540g a 51cm a to sa skor narodil o 2tydne🙂

zuzanazuzana
1. dec 2011

@nelynka18 no ja som sa nakoniec dnes odhodlala a isla do lauga a kupila som si aspon cierne rifle a dva tensie svetriky v C&A...ani tomu neverim, ze som si nieco kupila!!!!!!!!! mame aj nove H&M, ale tam je na vyber iba pre chude baby, takze pre mna je taky obchod tabu.

zuzanazuzana
1. dec 2011

@micicka no ja som dala malu fotit, ked mala presne 5 tyzdnov a je to pekna pamiatka.....1š fotiek vyslo 5 euro, to sa celkom da. pozri v albume.

tinika
1. dec 2011

@nikolka4 ved jasne, moj prvy mal 2850 tak jasne zetolko nemohol mat v 2m. som zvedava na Riška, ten mal 3460g ze kolko pribral bo po tyzdni mal o 500g viac

nikolka4
1. dec 2011

@tinika 😀 super

micicka
1. dec 2011

@zuzanazuzana krásne fotečky. koľko fotiek stálo tých 5 EUR? Fotili ste v ateliri, či doma? a pekne spolupracovala? ja sa bojím, že či by sa podarilo niečo nafotiť, či by sa nekrútila, nejedovala 🙂

zuzanazuzana
1. dec 2011

@micicka no to som cela ja....oni stali 25 euro, hihi....prepac.....dokopy som mala 13 zaberov za tu cenu, ale dalo sa aj 5 zaberov za 15 euro.....fotografka ma skusenosti s malymi detickami a musi mat trpezlivost, ale mala bola dobrucka, uz len pri poslednych dvoch zaberoch so synom zacala plakat, tak som ju nakrmila a potom odfotila....ideme este o dva tyzdne na vianocne fotenie.

nikolka4
1. dec 2011

@zuzanazuzana krasne fotky deti a ja dohodnute u fotoateliery no uz len vziat deti a ist 🙂

cabby88
1. dec 2011

@nikolka4 Ahoj!Môžem sa opýtať,kde ideš dať fotiť deti?Lebo ja som sa bola pýtať v ateliéri v topoľčanoch oproti krajčik elektro a povedali mi že budu fotiť až v januári,lebo že prerábajú štúdio a iný fotolab nepoznám...A nie som si istá,ale tuším si dnes bola na poradni po mne, ak sa mi dobre zdalo,tak ja som akurát obliekala malú na pulte,keď tvojho vážila sestrička.. 🙂

jana0706
1. dec 2011

@micicka my sme tiez maleho boli dat fotit, a presne ako pise @zuzanazuzana tak treba aby mala fotografka trpezlivost, ja som ho az dvakrat ukludnovala dojcenim a odchadzali sme spokojni 🙂

nikolka4
1. dec 2011

@cabby88 ahoj po obchodnym v tom fote mam tam majitela spoluziaka a slubil i ze mi ho nafoti skus sa tam ist spytat 🙂 hej bola si tam s tym bledym kocikom?

missy97231
1. dec 2011

@zuzanazuzana krasne fotecky 😉
Babule,,, ktore ste sa fotili vo fotoatelieri :
zaujmalo by ma ... v atelieri, ked fotis babatko... na jednom foteni viacej zaberov inaksie oblecenie... to fotograf ma naporudzi nejake oblecko, alebo ako to funguje? dakujem za odpoved 🙂

cabby88
1. dec 2011

@nikolka4 ano,taky bezovy s gulickami hnedymi,som z jeskovej ale uz byvam v klatovej
🙂