Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzinka_26 a co sa tyka tych lupin co maju deticky nemusis cakat na kozneho proste jej to natri pred kupanim nechaj posobit asi polhodinu a potom jej to vyces tou makou kefkou
ahojte,dnes som taka unavena 😝 auto mam v oprave tak som si mesto obehala peso....kupila som listky na mikulasa,bude v kine pre deticky a kupila take malickosti na ozdobu.inak uz som zacal zdobit byt,vy uz ste tiez zacali?ci to len ja sa tak nahlim 😀 hrozne sa na ne tesim 😵 nakupila som deckam aj mikulasa tak nastastie mam potom 😝 este kupit muzovi,mame a svokre darcek a je to...ale s muzom si kupime asi nieco spolocne,asi kavovar co je aj na capuchino...vy co chystate muzom?je to hrozne lebo oblecenie si kupuje ked nieco potrebuje tak ja neviem,mam preneho vonavku a este rozmyslam ze nieco zo sexshopu 😕 neaku hru alebo nieco take mile a smiesne co vy na to? 😀
@zuzanazuzana hej chystam len neviem kedy bo sa mi tiez moc neche 😀 ale presne potrbujem rifle a muzovi by sa zisla nova bunda...ja nerada nakupujem so starsim synom a muzom 😀 bo jeden ma nahana do hrackarstva a druhy do sportu a rybarstva a ja na seba nemam cas 😠 jednoznacne pojdem bez nich len ci ma pustia 😀 a mala je bohovska s tou celenkou 😵 🙂
@lutsy ahoj no veru najlepsi darcek 😀 ked sa ma ktosi pyta ze co malemu tak vzdy odpoviem: plienky,nutrilon,biogaiu a espumisan 😀
@zuzinka_26 ahoj...no ak sa nemýlim, tak tá fontanela-mäkká časť na hlavičke bábätka je vlastne ešte nezrastená lebka bábätka- nie je dokonale zrastená kvôli pôrodu- aby hlavička prešla bez "ujmy"a aj preto, že lebka sa ešte bude zväčšovať...potom, myslím okolo dvoch rokov (alebo skôr?neviem) zrastie už úplne....) opravte ma baby, ak som dačo doplietla 😀
baby vy už vianoce riešite, joooj, ale máte pravdu, veď za chvíľu sú tu, no musím aj ja niečo poriešiť. no ale čo tomu môjmu, keď on by chcel zváračku, wapku, prevodovku na rotavátor a podobné neromantické veci 😀
ja by som chcela našim a svokre darovať kalendár s fotografiami Natálky, len už s amusím rozhýbať, aby som to nakonie stihla. aj rozmýšľam, že by som ju nechala profesionálne nafotiť, len za to pýtajú také prachy, že až.
@katuska_za teraz pozeram foto z nemocky jak mu dali plienočku
Ahojte ideme sa trosku pochvalit z dnesnej poradne mame 6290g a 61cm fu aj som si myslela ze pribral dost citila som,ze je tazsi 😀
@nelynka18 ja tiez netusim co muzovi pod stromcek, stale cakam ze ma osvieti nejaky napad a stale nic ☹ maminu a bracha vzdy poriesim rychlo, ale s otcom a s muzom je to komplikovanejsie...a maly teraz nepotrebuje nic, tak mu chcem kupit len nejaku peknu malu hracku na kocik (to je taky sebecky darcek, lebo chcem aby sme mali na kociku hracku podla mojho vkusu 😀 ), ved on tomu tento rok este nebude rozumiet...
@tinika heh to z neho riadneho bubaka spravili 😀
@katuska_za sak som sama kukala, prveho som nevidela poriadne foto len ked bol v takej deke či čom zabaleny
@nelynka18 no ja som sa nakoniec dnes odhodlala a isla do lauga a kupila som si aspon cierne rifle a dva tensie svetriky v C&A...ani tomu neverim, ze som si nieco kupila!!!!!!!!! mame aj nove H&M, ale tam je na vyber iba pre chude baby, takze pre mna je taky obchod tabu.
@micicka no ja som dala malu fotit, ked mala presne 5 tyzdnov a je to pekna pamiatka.....1š fotiek vyslo 5 euro, to sa celkom da. pozri v albume.
@zuzanazuzana krásne fotečky. koľko fotiek stálo tých 5 EUR? Fotili ste v ateliri, či doma? a pekne spolupracovala? ja sa bojím, že či by sa podarilo niečo nafotiť, či by sa nekrútila, nejedovala 🙂
@micicka no to som cela ja....oni stali 25 euro, hihi....prepac.....dokopy som mala 13 zaberov za tu cenu, ale dalo sa aj 5 zaberov za 15 euro.....fotografka ma skusenosti s malymi detickami a musi mat trpezlivost, ale mala bola dobrucka, uz len pri poslednych dvoch zaberoch so synom zacala plakat, tak som ju nakrmila a potom odfotila....ideme este o dva tyzdne na vianocne fotenie.
@zuzanazuzana krasne fotky deti a ja dohodnute u fotoateliery no uz len vziat deti a ist 🙂
@nikolka4 Ahoj!Môžem sa opýtať,kde ideš dať fotiť deti?Lebo ja som sa bola pýtať v ateliéri v topoľčanoch oproti krajčik elektro a povedali mi že budu fotiť až v januári,lebo že prerábajú štúdio a iný fotolab nepoznám...A nie som si istá,ale tuším si dnes bola na poradni po mne, ak sa mi dobre zdalo,tak ja som akurát obliekala malú na pulte,keď tvojho vážila sestrička.. 🙂
@micicka my sme tiez maleho boli dat fotit, a presne ako pise @zuzanazuzana tak treba aby mala fotografka trpezlivost, ja som ho az dvakrat ukludnovala dojcenim a odchadzali sme spokojni 🙂
@zuzanazuzana krasne fotecky 😉
Babule,,, ktore ste sa fotili vo fotoatelieri :
zaujmalo by ma ... v atelieri, ked fotis babatko... na jednom foteni viacej zaberov inaksie oblecenie... to fotograf ma naporudzi nejake oblecko, alebo ako to funguje? dakujem za odpoved 🙂

@zuzinka_26 ahoj to maju vsetky deticky a asi do roka sa im to uzavrie len dovtedy treba nato davat pozor 😉