Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 vieš, mne to príde zas len ako "dobrý" obchodný ťah....keď zrovna ten 13 kmeň pneumokoka (čo som tiež čítala) je taký vážny a spôsobuje najčastejšie problemy v našich zemepisných šírkach, tak prečo to nedali do toho základu? sú to proste len peniazožrúti, ktorí nám mamám brnkajú na city- keby im šlo o viac ako peniaze, tak by to urobili inak 😠 a bez doplatkov....zsujímavé, že tbc je zadarmo a pri tom koľko detí na slovensku na to ochorie? ale zápal stredného ucha , alebo iné zápaly sú bežné, tak na tom chcúryžovať. A ešte jeden paradox- v letáku som čítala, že dieťa očkované proti 13 p. aj tak môže dostať napr. zápal stredného ucha, ale majúslabší priebeh....ta akože fajne- čo znamená "slabší priebeh"? A ešte to môže moje dieťa dostať aj keď ten zápal bude virového pôvodu, lebo pneumokoky sú baktérie....tak tomu poviem ochrana 😠
@misickab3 ja cvicim kazdy den, a plne kojim. aj si vies precitat na nete, ze v pohode mozes cvicit aj intenzivne.
dojcenie.wordpress.com - cvicenie a dojcenie
@misickab3 no ano to mas pravdu,ze chcu len ryzovat ale zas na druhej strane ak by nahodou som dala ten 10zlozkovy a maly by casom dostal neaku bakteriu a mohla som ten priebeh zmiernit prave tou vakcinou co ma 13 zloziek asi by som mala velke vycitky,chapes....je to svinstvo ale je to tak a my s tym nic nenarobime 😒 kamoska ma syna ma 4roky zo skolky doniesol tu bakteriu ale na nom sa neprejavila bo bol ockovany ale jej 6mesacna dcera ockova nebola a ona si to cele zlizla....lezala v nemocnici a aj tak sa jej nezbavili a stale sa trapia.ja mam tiez skolkara a nechcem takto riskovat...
Baby potrebujem radu, teraz mi kamoska hovorila ze stavicku z mrkvy mozem dat uz aj v 3 mesiaci ze je to v pohode, sme na UM viac ako mesiac aky mate nato nazor?? Dakujem
@misickab3 ano skolu som prerusila na rok do septembra, ale mozno sa mi podari ju nejako dokocit a ak nie tak svet sa nezruti ved uz som Ing. a to PhD az tak velmi nevyhnutne pri mojej praci nieje.. skvor je to len taka mila ozdoba za menom
@rough dakujeme strasne moc, bude potrebovat vela anjelikov a vela sil, velmi sa onho bojim....
@jani74 no popravde sama nechapem co sa to deje... teraz vcera nam svokrovci zobrali uz aj auto co nam pozicali takze do BA budeme musiet dopravu poriesit dako... esteze moji rodicia nam slubili, ze auto mame kedykolevk k dispozicii inak no neviem ako s krpcom by sme chodili neustale po doktoroch ☹ ludia su velmi zly a nechapem cim sme si to zasluzili....
@zuzinr to mas veru pravdu.. zivot bez nasho chrobacika si ani len neviem predstavit.. ked sa na mna usmeje a blabota je to najkrajsia odmena za vsetky starsoti....
vsetkym co na nas myslia dakujeme strasne moc, dakujeme za povzbudive slova a podporu... velmi mi to pomaha ked uz dalej nevladzem... Malicky nam robi radost a velmi napreduje, len keby ti "zdravi" ludia okolo neboli taky drbnuty a nehadzali neustale polena pod nohy... ☹ 😢 😢
@katuska_za to co ma tvoj manzel za rodicov-ved to je hrozne...myslim si,ze raz svoje spravanie olutuju,ale uz moze byt neskoro...
@katuska_za ahoj moja drzim vam palce aby vam operacia dopadla na jednotku,myslim na vas zlatinka moje
Ahojte, pridavate si uz do jedla cibulu,cesnak,papriku,rajciny...? Nic take som doteraz nejedla kedze je plne kojena
Dakujem
ahojte kočky, prajem krásny aj keď upršaný deň!
no my máme asi posunutý deň ☹ včera zaspala až dnes, asi okolo jednej, ani neviem koľko bolo hodín, aj to horko ťažko a to som ju zobrala k sebe do postele! potom vstala až o 6,30 krásne sa napapala a znovu zaspala a ešte stále spí! ja som si schurpla s ňou, ale ona ťahá ešte dlhšie. noa čo ju zobudím 😨
@misickab3 oni nemaju pravo sa nazyvat rodicmi.. ale hlavne, ze nas maju radi a bla bla bla a my sme ti zli a nechapu co od nich este chceme a mame byt vdacny za to ako nam pomahali (nepomohli nikdy z nicim ☹) aj manzel je z toho hotovy a nikdy by neveril, ze su taki...
@nelustek dakujeme, ze na nas myslis, posielame boztek Nelke aj Linde
kolko spapaju vase deticky ked prespia aj celu noc??? ja mam pocit ze maly papa akosi menej ako kedysi ked to zratam za cely den... v noci vydrzi spinkat aj 6 hodin ale tym padom spap o davku mliecka menej a nemam pocit ze by to dohnal cez den.. zajtra ideme prevazit k doktorke tak som zvedava kolko pribral, pretoze ked bude mat 5kg musim mu zvysit davku liekov na srdiecko...
@katuska_za ahoj mojka, čítam, že vás čaká ťažšie obdobie. veľmi držím paleky a verím, že operácia dobre dopadne. keď čítam ako tvoje zlatíčko napreduje, som si istá, že všetko bude ok.
ako sa správajú tvoji svokrovci je veľmi smutné, ale im sa to všetko vráti. skús manžela upokojiť, že rodinu si jednoducho nevyberie. určite mu je to veľmi ľúto ako sa zachovali a verím, že sa za nich aj hanbí. ale vy ste silní, určite si s tým poradíte a máte doma zlatíčko, pre ktoré sa oplatí toto všetko vydržať 😉
čo sa týka toho spánku. moja zaspala včera asi o jednej a vstávala o pol siedmej, ale papala naposledy okolo 22,45 -takže bez papania vydržala dlho, potom sa celkom dobre najedla, ale cez deň už pár dní menej papká, tak sa neboj, aj mi to máme raz tak, raz inak 😉
@micicka ale hlavne je, ze priberaju sak nemusia kazdy den spapat toho straaasne vela, aj dospelemu nie vzdy rovnako chuti... 😉
ahojte, dávate vigantol lyžičkou alebo ako? niekedy sa mi podarí dať lyžičkou ale väčšinou mi to malá vypľuje. neviem čo s ňou. dajte mi radu prosím, lebo už som z toho jeleň...
@tunzal ja davam priamo kvapky do pusy
@katuska_za už som skúšala aj tak,ale mi nato neotvára pusu. pri synovi to ešte nebolo, davali sme 3 krát do roka takú kapsulku s vitaminom d a bolo hotové, ale tento vigantol je čo za výmysel pre malých dávať každý deň.....hádam keď bude väčšie tak to bude lepšie.
@nelustek Ahoj, ja cibulu a cesnak od zaciatku...paradajky ani papriky este nie...v pondelok som se dala Raffaelo, tak snad to bude OK, potrebujem uz aj sladke 🙂
@zuzinka_26 @nelustek ja tiez davam do vareneho jedla a polievok cibulu od zaciatku, cesnak zatial velmi nie, korenim si maso vacsinou rascou, obcas trochu tymianom ale ten vraj naduva takze to neprehanam...paradajky a salat nam davali uz v porodnici ale mala som pocit ze to malemu nerobi dobre, takze salat som uplne vylucila ale obcas si dam tie male cherry-paradajky a v pohode...no a trochu sladkosti potrebujem, hlavne vecer ked som unavena - takze Raffaelo alebo Brumik to isti 😀 ale parkrat som zhresila uz aj malickym kusockom cokolady 😉
a chcem sa spytat - myslite ze mozme jest lupane mandle? lebo tie sa v tehotenstve mohli, viem ze vacsina orechov su alergeny, ale o tych mandlach si nie som ista ci ich teraz mozme..
@katuska_za drzim vam velmi palce, urcite to dobre dopadne...a pevne nervy s tymi svokrovcami, ja tomu nerozumiem preco su niektori ludia taki...

ahoj,moze aj nemusi 😉 za cely den si odstriekaj aj dve davky mliecka a chod cvicit ak ti mala po cviceni odmietne prsnik ponuknes jej z flasky a z prs si odstriekas aby sa vytvorilo nove.ale myslim si,ze to bude ok 😉