Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte, nasa Emka minulu stredu od rana vracala take zlte,zo zaciatku po trochu ale pocas dna to uz z nej islo prudom. normalne som rozmyslala, ze ani zdaleka tolko nevypila kolko vracala, no som myslela ze jej to prejde. vecer ku mne prisla mama a vtedy sa Emka tak vyvracala ze som ju hned obliekla a utekala na pohotovost.poslali nas do nemocnice,napojili ju na infuzie, brali jej krv aj vytery. nakoniec nam povedali,ze asi dostala nejaky virus. joj tak mi jej bolo luto ked si tam lezala v postielke ani pohnut sa nemohla a ani nevladala,bola taka unavena,ze spala od pol 10 do 7 rana. viac uz nevracala,ale pustili nas domov az v sobotu vecer.
a pozeram,ze rozoberate vahu. ja ked som otehotnela tak som mala 72 kg, pri porode 92 a teraz mam 67 🙂
Moja vaha ked som otehotnela 67kg, pri porode 74kg a teraz mam 62kg, takze uplne super 😀
čo sa týka váhy, tak aj ja som schudla na pôvodnú váhu do mesiaca a pol od pôrodu. váha pred otehotnením 69, pribrala som na 83,5, takže 14,5 kila išlo dobre popri kojení dole. ale mala by som cvičiť, lebo špeky na bruchu ostali 😠
tak dam aj ja Pred otehotnenim 48kg pri porode 63kg teraz mam 54kg takze to ide pomaly dole
@jana86 aj my sme mali virozu predminuly tyzden.....tiez sme grckali....beezala som hned k lekarovi a doma som jej musela davat po troskach cierny cajik a potom cakat a zase po troskach mlieko....a pomalicky to preslo....neprehanalo ju, ale mala krce v brusku...sa pol dna zvijala v bolestiach....
Baby dávate očkovať detičky? Rotarix atď..
@andelusik cauko....my ideme vo stvrtok,ale asi som ti spominala, ked sme sa stretli...ako sa inac mate?
Linda uz od deviatej rana nespi,byvaju aj vase deti takto dlho hore? stale sa diva na hrazdicku a rozprava si ,Zaplace len ked si chce potiahnut mliecka
@nelustek no to nezavidim...ešte rano niekam letieť. Minule mi švagrina mi lo povedala že vyzeram hrozne unavene, či som niečo chora...no poteši 😀 A ešte aj hrbiť som sa začala, keďže krpec sa len nosiť po rukach chce...a isto ma už okolo 7 kg. 😝 Ja len obdivujem tie naše "celebrity" v telke ked ich ukazuju pár týždnou po porode uz na party a vyzera to jak manekýnka... 😀 No a to moje dieťa je už hore ☹
caute baby...
mame narocny vikend maly je akysi urevany vobec ho nespoznavam chcela som s nim ist uz aj na pohotovost lebo taky rev to som u neho pocula 1krat a nic na neho nezaberalo az nakoniec zaspal v kocari na balkone o pol siedmej vecer sak na nas zavolaju socialku 😀 teraz sa to uz lepsi ale je stale strasne spavi pred tym vydrzal v pohodke 1,5.2 hodiny ale teraz ani hodinu po 3/4 hodine zacne revat a bud zaspi pri flaske ale ide do kocara....snad na neho nieco nelezie aj ocka ma take zacervenale...ale za to noc prespi stale celu tak ja raz neviem co sa mu robi 😒 risko bol cez vikend u svagrovje tak sme tu mali klud az na tie dominikove revy ale ked spal tak som oddychovala a nic nerobila,akurat vcera sme s riskom dorobili vianocnu vyzdobu este okno v kuchyni a dorobim kuch.linku a je vsetko A NA ROK MAM POKOJ 😀 😀 😀 to isto.investicia do chalupy nas vide troska viac ako sme ratali tak teraz mam trocha starosti co a ako urobit a na com utiahnut opasok 😒 darceky uz mam nakupene este mame a svokre a je to.my s muzom sme si kupily taky fajny kavovar tak sa tesim na late 😀 pisali ste o chudnuti tak ja som mala 64kg pred otehotnenim,pred porodom 80kg a teraz mam 70kg takze este 6 kil ale ide to statocne dolu 😉 prevazne frcim na ovocnych a zeleninovych stavach co si robim doma,tak to mi zarucene pomaha to je dobra dieta a veeeela tekutiny,cistej vody 🙂 par krat zhresim ze zjem celu cokoladu ale potom sa trescem pohladom do zrkadla 😀 😀 😀 no a budeme tu mat vianocne trhy 17. tak sa tesim 😵 a zajtra pride cocacola kamion tak aspon cosi sa tu deje 🙂 a musim vam nieco ukazat takto som nasla spat naseho psa som myslela ze sa pocikam od smiechu 😀 😀
@nelynka18 my sme mali úplne rovnako....bola strašne náladová, malátna, plačlivá....úplne ako opisuješ ty....s mm sme si kúpili tú novú kolekciu kníh od Bukovského-Návod na prežitie pre bejby....a tam som pri kapitole "plač" našla, že vraj medzi druhým a tretím mesiacom má bábo zase obdobie väčšieho rastu a že preto je ospalejšie a plačlivejšie...žeby to už chytilo naše dietky?
@misickab3 hej no vidis,no moze byt.lebo nezda sa mi zeby ho nieco bolelo len je stale ospaly a niekedy sa mu neda zaspat a vtedy hrozne place ale akonahle ho dam spinkat von tak je pokoj,takze preto si myslim,ze ho nic neboli len ze ako ty pises,ze je taky len placlivy ze ma asi take obdobie 🙂

@nikolka4 ja mam na sebe este 6kil ale pomaly to ide samo dole,Cez zimu mi to nebude vadit ale do leta to musi byt vsetko dole 😀