Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
baby máte už vianočné upratovanie za sebou? mne sa tak strašne nechce pustiť do toho 😒
@bv_alexandra ano mam doma taky letak o vsetkych nutrilon mlieckach a ked som dr.povedala,ze mu ho davam a ze sa mi zda ze ho tak brusko nebolieva povedala,ze je hustejsie a ze maly vydrzi dlhsie po nom spat a vcera vecer som dala obycajne a maly sa zobudil o 3 rano a pred tym ked som davala to extra tak vydrzal do 6-7 hodiny 🙂
@bv_alexandra no my mame take vianocne upratovanie ako nikdy 😀 prestahovali sme sa k mojim rodicom, pretoze kedze nam zobrali svokrovci auto nasi nas slubili poziciavat ich a aj sa lepsie citim medzi ludmi ktory nas maju radi ako sami na byte.. takze bolo velke stahovanie izieb a nabytkov a vsetkeho 😀 unavena som ako konik ale je to super...
@babulkaa tak potom nic 😀
@bv_alexandra ozaj ako davas malemu ten sirup proti refluxu....nas si po nom nikdy negrgne a po chvilke sa povracia...
@katuska_za krasna vcielka 🙂
@nelynka18 ano dávam dávam ale niekedy mam pocit že ani nezaberie. davam ho až ked si grngne. jemu začne dvihať kyselinu až trochu neskor ked ho položím.
@katuska_za krasny zlatúšik, stále vám držim palčeky, je super že máš aspon takých rodičov že sa možeš na nich obrátiť a spolahnuť 🙂
Ahojte, včera mala Nelka 3 mesiace, ako ten čas letí... Dnes sme boli na poradni 🙂 Od 2.11. sme pribrali presne 1kg a narástli o 3 cm. Aktuálne miery 5240 g/58 cm 🙂 Ešte nás aj očkovali, tak dúfam, že nebudú nejaké nežiadúce účinky...
@bv_alexandra upratovanie ma len čaká a teda mne sa do toho tiež moc nechce 🙂
@katuska_za krásne fotečky 🙂
@misickab3 my keď sa obliekame von, tiež plače, hlavne keď dám čapicu - tú neznáša, tak ju dávam až úplne pred odchodom. ale keď dám overal, tak sa väčšinou ukľudní, už vie, že ideme von a je spokojná. ale myslím, že keď sa vonku ukľudní, vôbec sa nestresuj, tak nech si komentujú sesdky!
@nelustek fakt je krpaňa riadne vlasatá, moja mala tiež dosť vláskou, ale už jej pomaly vypadávakú a zdá sa mi, že aj nové rastú, bude po mamine ryšavka 🙂
@nikolka4 ja by som chudnúť ani nemusela, mne by stačilo nepribrať, ale bohužial priberám 😠 ja keď som prišla z pôrodnice, som mala o 4 kg menej ako pred tehu, ale už to nie je pravda ☹
@nelynka18 tak to máme aj my doma s tým spaním,malý nevydží vnútri spať ani chvíľu,ale ke%d ho dám do kočíka von,tak spí hneď.A aké dávaš mličko,keď si písala že je hustejšie?Ja som dávala zo začiatku Nutrilon Extra,ale doktorka mi ho zmenila na Nutrilon HA,kedže ja som alergička.To sa mi zdalo akési redšie,aj po nom plakával,tak sme mu dali nazad Nutrilon Extra,ale plače aj tak.
@bv_alexandra no nas ma kyselinu pri tom odgrgnuti tak neviem ci mi to bolo vobec treba ten sirup...
@nelustek no nas ked je unaveny tak ho zacnem obliekat on reve akoby som ho rezala 😀 a ked ho dam do kocara do 5 minut spi 🙂
@kucminka ano ten nutrilon extra davam,inak je nutrilon comfort a ten je pri poruchach travenia dobry alebo nutrilon anti-colik a ten proti naduvaniu a kolikam 🙂 vyskusaj ten confort my ho mame tiez 🙂
@nelynka18 no dnes ako som s nou isla von to by si musela pocut ako plakala uz bola taka unavena ze nevedela zaspat a revala aj v kociku pokial som sa obuvala ako by ju rezali.Zajtra bude hadam lepsie..ja ju davam spat este do perinky a dnes som ju mala v pracke tak mozno aj preto..som zvedava ako bude v noci spat ked je este mokra ta perinka 😝
pekny vecer zienky 😉 tak nas dneska prepustili z nemocnice huraaaaaaaaa teda bola som tam len jednu noc lebo muz uz tam nechel byt ale som happy ze sme uz doma ako neveim si predstavit ze by som tam mala byt hoc tyzden 😠 dalsich x rokov chcem vydiet nemocnicu len z dialky 😀 ...prisli sme domov a zistila som ze zajtra mozem ist zase k lekarovi kedze Davidko dostal hnacky 😠 ach hruza a este je aj spolavy
Dnes Samko prespal od 9.00 do 15.30 celý deň s prestávkou na jedenie od 12.00 do 12.30. samozrejme na čerstvom vzduchu. Čudujem sa ale už zase spinká 🙂
ahojte...ako tu citam, tak deticky robia pokroky 😉 sice moja mala,,, ta sa s hrackou este nehrava, a ani na hrazdicke do hrkaliek nebucha,,, nedociahne 🙂 dnes mi tiez prespala cely den, tak som si upratala izbu, okna umyla... no vie, kedy potrebujem mat klud 😀
@tunzal mam jednu fintu a ta zarucene funguje.kazdy liek ktory podavas babetku,podaj do pusinky nabok,do licka.babo musi vtedy prehltnut a az potom sa snazi vypluvat jazyckom.je to vraj nejaky prirodzeny reflex,tak skus.mne to fnguje 😉
caute zienky...dnes vnoci som sa zobudila z bolestou hlavy 😠 a potom som sa hodinu hadzala v posteli ako kapor nasuchu a som ako otapena dufam ze nic na mna nelezie ☹ no neviem ako ja dneska budem fungovat lebo sedim a som ztoho znicena a to mam velky kopec zehlenia a ako napotvoru sa mi pokazila zehlicka tak som si objednala novu hadam dneska pride..citam ze uz ste poniektore zacali vianocne upratovanie ja nieco zasebou uz mam a este sa chystam na zaclony a okna ...a co sa tyka nocneho spania nasho drobca tak uz 4 den spava tak ze si spanok predlzuje o hodinku dnes vstal az o3h ked to takto pojde dalej prespi zachvilu celu noc 😉 idem ja hodit sprchu hadam sa preberiem pekny dnik vsetkym 😉
@kucminka asi by bolo lepsie sa poradit s doktorkov...ja davam ten extra vecer ked ide spinkat a ten confort davam lebo maly sa nevedel vykakat tak ho zapekalo a nam pomohol...stolica sa mu upravila.
@nelustek no to poznam aj ja ten rev 😀 niekedy sa tak rozreve ze mam pocit ze ho ide roztrhat.no moze to byt aj tou perinkou,ja dominika uz nebalim ale riska sme do 4.mesiaca vecer viazala so perinky bo by inak nezaspal 🙂 a aka bola noc bez perinky?
@natalii6 som rada ze ste doma 🙂 nemoze mat hnacky z infuzii? 😕
@nelynka18 ahoj dakujem .. neviem ideme k lekarovy co povie ako kaka 3 x denne a raz to bolo take vodove a ostatne boli take ze sa vpili do plienky..dufam ze to bude ztoho nasadime dietku a uvidime ale je velmi malo nap. vcera v nemocke mali ryzu z masom a dal si asi 4 lyzicky a to drzal vyse hodinu v ustach az som mu to musela uz vybrat a takto to robi uz 3 den 😠
@nelustek nely ked nemaš po ruke perinku zabal do deky. kuki ako ja maleho zabalim ked sa perinky sušia..
@natalii6 ak bral neake lieky moze to byt aj tym,mozno keby si nasadil probiotika tak by sa mu vratila aj chut do jedla...no mas trapenie,viem co to je ked musis behat s dietatom po doktoroch ☹ skore uzdravenie mu prajem...skus ho povzbudit so slovami,ze ked nebude papat nebude vladat na vianoce rozbalovat darceky,nas risko je taky ovplivitelny 😉

@nelynka18 to naozaj? to by som mohla aj ja skusiť ak je zahustené miesto ARka na večer.čo myslíš?