icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
24. dec 2011

cauky babule
takze mame vianoce 😵 prajeme vam,aby dnesni den bol taky aky ho chcete mat a aby ste si pod stromcekom nasli to po com tuzite i ked to vsetky mame.....su to nase zdrave a stastne deticky 🙂 tak ja sa s vami na dnes lucim a idem si uzit v pohode a klude tento krasny den 🙂
a aby som nezabudla ŠŤASTNÉ A VESELÉ 🙂

gianni
24. dec 2011

šťastné a veselé

santerra
24. dec 2011

Dievčatá, prajem Vám a Vaším rodinkám krásne, požehnané a pohodové sviatky a všetko dobré do Nového roka 🙂 Tie najkrajšie darčeky sme už dostali 😀

bettina
25. dec 2011

krasne a pokojne vianocne sviatky prajeme detickam a ich rodicom

nikolka4
26. dec 2011

Stastne a vesele vianoce vam vsetkym prajem 🙂 🙂 🙂

katulka74
26. dec 2011

Prajeme stastne a pokojne sviatky,plne lasky a rodinnej pohody 🙂

natalii6
26. dec 2011

caute zienky..tak ako ste stravili vianoce? my celkom v pohode uz mam toho prejedania pokrk a uz 3 dni sme neboli ani vonku ☹ a dneska som bola prekvapena ako maly pekne spinka a teraz vecer ho chytim a chudacik cely horel ☹ ma 38,7 a tak lutostivo placka 😢 tak mi je ho luto ☹ uvidim ako bude v noci a zajtra pojdem k lekarovi som necakala ze tak skoro ochorieme ☹

reanda
27. dec 2011
bv_alexandra
27. dec 2011

ahojte my sme boli dnes na sono bruška, máme potvrdený mierny reflux. ale dr sa ma stále vypytovala na plyny malého že ako často ich ma a tak, a že ma velmi nafúknuté bruško tak som jej povedala ako s tým neustále bojujeme a ona sa len opýtala že čo nam nato povedala dr. ja že nam povedala že do 3 mes musíme vydržat. a viac nič tak sa ešte popýtam na poradni ohladom toho. 🙂

lolko_lenka
27. dec 2011

@bv_alexandra asi niečo na tom bude 🙂 11.12. sme mali 3 mesiace a akoby zázrakom odišli koliky a aj bolavé prdíky 🙂 treba vydržať 🙂

rough
27. dec 2011

Babulky, aj vase mimina sa pokakaju az po lopatky? Uz skoro tyzden sa mi vzdy doobeda pokaka tak silno, ze to vyleti az po lopatky🙂 ale nie je to tym ze by mu to z plienky pretieklo, ono to tak silno vytlaci z ritulky. Aj som premyslala, ci to nemoze byt z jedla co jem, ale jedina opakujuca sucast mojej stravy je mlieko. Mohlo by to byt z kravskeho mlieka, ze ma take silne prdiky? Samozrejme, ked tlaci tak sa vzdy strasne puci a mrnci, avsak akonahle vyprazdni brusko, tak je z neho hned najstastnejsie babo na svete. Cudne je, ze taketo prekakanie mame len dopoludnia po tom co si rano na hodinku zdriemne....inak cez den kakame normalne. No, a je plne dojceny. Co mydliete, cim to moze byt?

zuzinka_26
27. dec 2011

@rough Ahoj, moja Nelka kaka raz za 2 dni, vzdy je to doobeda v hojdacke a vzdy je komplet pokakana, aj body, aj teplacky, musim ju okupat a prezliect a vsetko hned oprat (pred chvilkou som to dorobila 🙂 ) niekedy sa jej to taha az k chodidlam a niekedy az na chrbatik, asi podla toho ako sedi alebo lezi. Neviem, cim to je, ale stalo sa to pravidelnostou. Inak prdka krasne a casto 🙂

zuzinka_26
27. dec 2011

Ako ste sviatkovali dievcata? Deticky boli poslusne? Nam dala Nelka krasny Vianocny darcek - spinkala 11,5 hodiny !!! s tym, ze sa zobudila len jeden jediny krat a to az po 8 hodinach, papkala 5 minut a potom dospala este tie 3,5 hodiny 🙂 my sme nechapali, v noci sme sa zobudili aj bez nej, ze co sa deje 🙂 ale bolo to len na Vianoce, dalsie noci uz klasika, max. 3-4 hodiny vkuse.

bettina
27. dec 2011

@rough
@zuzinka_26 no aj my uz tento tyzden to mame pravidelnostou, raz za dva dni a poriadne, samoztrejme bez kupania sa to nezaobide. je problem to povyzliekat, aby to nemala potom aj na hlave 😉

natalii6
27. dec 2011

ahojte som tu len na skok som prisla domov pre veci nas drobcek je v nemocnici 😢 ma problemy z oblickami tak som ztoho velmi smutna ☹ 😢

katuska_za
27. dec 2011

@wewe22 nam predpisali do MM nutriton

micicka
27. dec 2011

Ahojte kočky.
Aj keď neskôr ale prajem krásne sviatky 🙂 ja akosi nestíham.

Ani som veľa nečítala, ale vidím tu príspevky o kakaní, my máme v poslednej dobe celý chrbátik pokakaný 😀 ako ste písali pokakaná na vaňu 😀 😀

bv_alexandra
27. dec 2011

@natalii6 natali držte sa. a čo sa stalo? si tam s nim alebo ti nedovolili? nech vás rýchlo pustia domov

gianni
27. dec 2011

@rough tak Sebastian sa tiež zvykne pokakať až po celom chrbáte,ale to asi preto ked ho držím pod ritkou a ten tlak to zdvihne hore,alebo sú mu už plienky malé a nízko mu sedia,my kakáme skoro po každom kojení,v noci nie a tak poriadne asi raz za den 😉

katuska_za
27. dec 2011

my kakame len raz za den ale to je teda naklad... ide nam to tzko lebo ten nutriton nezahusti len mlieko ale aj to co ide z drobca von a je to teda poriadne husta kasa, strasne lepkava a neda sa umyt ani vodou, jedine co na nu plati su cistiace obrusky 😖

bettyx
27. dec 2011

Ahoj! tak závěr svátků u nás...
manžel si z práce přinesl nějaký nachlazení a vypadal že ho zklátí nemoc.. nakonec dobrý. 24. měla jeho máma svátek, tak jí gratuloval tak láskyplně že ji nakazil, nijak nebral ohled ani na zbytek a při kýchání a kašlání byl jako děti -vesele prskal do prostoru a včera začal Štěpánek prskat a dnes jsem byla na pohotvosti se Šimonkem -má AKUTNÍ ZÁNĚT NOSOHLTANU s náběhem na LARINGITIDU! je totálně zahleněný, chrčí, ani nechce papat jak u toho nemůže dýchat a je na hlase dost zřetelný ochraptění.. je to k zoufání.. a teď večer začínám cítit v krku že něco neni už ani u mě o.k... a Štěpík začal večer kašlat tak že to zní jako kdyby mu to lezlo na prudušky -takže zítra běžim k pediatrovi.. s mimčem jsem na nic nechtěla čekat -a jak mi řekla ta Doktorka -rýma je u kojenců velmi závažný onemocnění, protože umí dýchat jen nosíkem! tak pozor na to -nepodceňovat rýmu u miminkek!
Takže jsme všichni, do jednoho, dostali od manžela ještě jeden hezký dáreček

bettyx
27. dec 2011

@natalii6 takže taky máte "veselo" -tak Vám držím palce ať jste co nejdřív v pořádku

renatkas
27. dec 2011

@bv_alexandra na prdiky espumisan max 4x25 kvapiek za den a na grckanie nutriton alebo gastrotuss, mne mala nutriton ani za svet nechcela tak som davala gastrotuss ale teraz uz ani to nechce, tak len polohujeme.

katulka74
27. dec 2011

@natalii6 drzime palceky aby to nebolo nic vazne a myslime na vas.

bv_alexandra
28. dec 2011

@renatkas gastrotuss obsahuje simeticon ktorý ma aj espumisan, dr. mi povedala že nedávať espumisan 😉 🙂

santerra
28. dec 2011

@rough Hehe to aj naš je taky kakoš 😀

nelustek
28. dec 2011

Ahojte pridavam par fotiek zo stedreho dna 🙂 posledna je ako sa nelka stihla vymalovat,potom jej to neslo dole tak mala cierne obocie cely den 🙂

wewe22
28. dec 2011

@bv_alexandra aoj nam povedala dr ze to naduvanie je spojene s refluxom odkedy malu viac nosime hore koncom davame sirup a ma antirefluxny vankus uz ju brusko takmer neboli

bv_alexandra
28. dec 2011

@wewe22 my mame neustály kríž s tým. aj včera od druhej poobedia až do večera do deviatej. len plač a plač žiadny spánok ☹

micicka
28. dec 2011

ahojte kočky, moja Natálka mala dnes zelenú stolicu, neviete čím to môže byť? sme len na UM, viem že u kojených detičiek to môže byť, ale pri UM by to nemalo byť, nemáte skúsenosť? dr. bude od 12,00 zavolám jej, len som sa chcela aj tu popýtať