Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
šťastné a veselé
Dievčatá, prajem Vám a Vaším rodinkám krásne, požehnané a pohodové sviatky a všetko dobré do Nového roka 🙂 Tie najkrajšie darčeky sme už dostali 😀
krasne a pokojne vianocne sviatky prajeme detickam a ich rodicom
Stastne a vesele vianoce vam vsetkym prajem 🙂 🙂 🙂
caute zienky..tak ako ste stravili vianoce? my celkom v pohode uz mam toho prejedania pokrk a uz 3 dni sme neboli ani vonku ☹ a dneska som bola prekvapena ako maly pekne spinka a teraz vecer ho chytim a chudacik cely horel ☹ ma 38,7 a tak lutostivo placka 😢 tak mi je ho luto ☹ uvidim ako bude v noci a zajtra pojdem k lekarovi som necakala ze tak skoro ochorieme ☹
ahojte my sme boli dnes na sono bruška, máme potvrdený mierny reflux. ale dr sa ma stále vypytovala na plyny malého že ako často ich ma a tak, a že ma velmi nafúknuté bruško tak som jej povedala ako s tým neustále bojujeme a ona sa len opýtala že čo nam nato povedala dr. ja že nam povedala že do 3 mes musíme vydržat. a viac nič tak sa ešte popýtam na poradni ohladom toho. 🙂
@bv_alexandra asi niečo na tom bude 🙂 11.12. sme mali 3 mesiace a akoby zázrakom odišli koliky a aj bolavé prdíky 🙂 treba vydržať 🙂
Babulky, aj vase mimina sa pokakaju az po lopatky? Uz skoro tyzden sa mi vzdy doobeda pokaka tak silno, ze to vyleti az po lopatky🙂 ale nie je to tym ze by mu to z plienky pretieklo, ono to tak silno vytlaci z ritulky. Aj som premyslala, ci to nemoze byt z jedla co jem, ale jedina opakujuca sucast mojej stravy je mlieko. Mohlo by to byt z kravskeho mlieka, ze ma take silne prdiky? Samozrejme, ked tlaci tak sa vzdy strasne puci a mrnci, avsak akonahle vyprazdni brusko, tak je z neho hned najstastnejsie babo na svete. Cudne je, ze taketo prekakanie mame len dopoludnia po tom co si rano na hodinku zdriemne....inak cez den kakame normalne. No, a je plne dojceny. Co mydliete, cim to moze byt?
@rough Ahoj, moja Nelka kaka raz za 2 dni, vzdy je to doobeda v hojdacke a vzdy je komplet pokakana, aj body, aj teplacky, musim ju okupat a prezliect a vsetko hned oprat (pred chvilkou som to dorobila 🙂 ) niekedy sa jej to taha az k chodidlam a niekedy az na chrbatik, asi podla toho ako sedi alebo lezi. Neviem, cim to je, ale stalo sa to pravidelnostou. Inak prdka krasne a casto 🙂
Ako ste sviatkovali dievcata? Deticky boli poslusne? Nam dala Nelka krasny Vianocny darcek - spinkala 11,5 hodiny !!! s tym, ze sa zobudila len jeden jediny krat a to az po 8 hodinach, papkala 5 minut a potom dospala este tie 3,5 hodiny 🙂 my sme nechapali, v noci sme sa zobudili aj bez nej, ze co sa deje 🙂 ale bolo to len na Vianoce, dalsie noci uz klasika, max. 3-4 hodiny vkuse.
@rough
@zuzinka_26 no aj my uz tento tyzden to mame pravidelnostou, raz za dva dni a poriadne, samoztrejme bez kupania sa to nezaobide. je problem to povyzliekat, aby to nemala potom aj na hlave 😉
ahojte som tu len na skok som prisla domov pre veci nas drobcek je v nemocnici 😢 ma problemy z oblickami tak som ztoho velmi smutna ☹ 😢
@wewe22 nam predpisali do MM nutriton
Ahojte kočky.
Aj keď neskôr ale prajem krásne sviatky 🙂 ja akosi nestíham.
Ani som veľa nečítala, ale vidím tu príspevky o kakaní, my máme v poslednej dobe celý chrbátik pokakaný 😀 ako ste písali pokakaná na vaňu 😀 😀
@natalii6 natali držte sa. a čo sa stalo? si tam s nim alebo ti nedovolili? nech vás rýchlo pustia domov
my kakame len raz za den ale to je teda naklad... ide nam to tzko lebo ten nutriton nezahusti len mlieko ale aj to co ide z drobca von a je to teda poriadne husta kasa, strasne lepkava a neda sa umyt ani vodou, jedine co na nu plati su cistiace obrusky 😖
Ahoj! tak závěr svátků u nás...
manžel si z práce přinesl nějaký nachlazení a vypadal že ho zklátí nemoc.. nakonec dobrý. 24. měla jeho máma svátek, tak jí gratuloval tak láskyplně že ji nakazil, nijak nebral ohled ani na zbytek a při kýchání a kašlání byl jako děti -vesele prskal do prostoru a včera začal Štěpánek prskat a dnes jsem byla na pohotvosti se Šimonkem -má AKUTNÍ ZÁNĚT NOSOHLTANU s náběhem na LARINGITIDU! je totálně zahleněný, chrčí, ani nechce papat jak u toho nemůže dýchat a je na hlase dost zřetelný ochraptění.. je to k zoufání.. a teď večer začínám cítit v krku že něco neni už ani u mě o.k... a Štěpík začal večer kašlat tak že to zní jako kdyby mu to lezlo na prudušky -takže zítra běžim k pediatrovi.. s mimčem jsem na nic nechtěla čekat -a jak mi řekla ta Doktorka -rýma je u kojenců velmi závažný onemocnění, protože umí dýchat jen nosíkem! tak pozor na to -nepodceňovat rýmu u miminkek!
Takže jsme všichni, do jednoho, dostali od manžela ještě jeden hezký dáreček
@bv_alexandra na prdiky espumisan max 4x25 kvapiek za den a na grckanie nutriton alebo gastrotuss, mne mala nutriton ani za svet nechcela tak som davala gastrotuss ale teraz uz ani to nechce, tak len polohujeme.
@renatkas gastrotuss obsahuje simeticon ktorý ma aj espumisan, dr. mi povedala že nedávať espumisan 😉 🙂
@bv_alexandra aoj nam povedala dr ze to naduvanie je spojene s refluxom odkedy malu viac nosime hore koncom davame sirup a ma antirefluxny vankus uz ju brusko takmer neboli
@wewe22 my mame neustály kríž s tým. aj včera od druhej poobedia až do večera do deviatej. len plač a plač žiadny spánok ☹
ahojte kočky, moja Natálka mala dnes zelenú stolicu, neviete čím to môže byť? sme len na UM, viem že u kojených detičiek to môže byť, ale pri UM by to nemalo byť, nemáte skúsenosť? dr. bude od 12,00 zavolám jej, len som sa chcela aj tu popýtať

cauky babule
takze mame vianoce 😵 prajeme vam,aby dnesni den bol taky aky ho chcete mat a aby ste si pod stromcekom nasli to po com tuzite i ked to vsetky mame.....su to nase zdrave a stastne deticky 🙂 tak ja sa s vami na dnes lucim a idem si uzit v pohode a klude tento krasny den 🙂
a aby som nezabudla ŠŤASTNÉ A VESELÉ 🙂