Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte baby, kolko spia vase miminka? moja mala sa napapa, chvilocku vydrzi byt hore a uz sa pyta placom do kociarika, kde si zdriemne, kym zasa nevyhladne... papame kazde 2 hodiny... Kazdy den to mame takto, spominala som to dr, vraj je to ok, co myslite?
@micicka ja som tu casto pisala, ze moja mala ma stale zelenu stolicu, papame nutrilon HA....kvoli tomu som furt vyvolavala doktorovi a ten ma ukludnoval, ze pri umelom mlieku to byva......no a ako sme zacali brat probiotika, tak zacina mat zltu stolicu!!!!!! ja jej davam probiotika v prasku a volaju sa INFANTS DOPHILUS....odporucil mi ich lekar a aj v lekarni povedali, ze su dobre!!!!!
ahojte babeny 🙂 mam na vas jednu otazocku..tie, ktore davate uz len umelu vyzivu ako casto vam babatko papa a kolko ml???
ahojte baby...
nemam vobec cas sem ist od vianoce stale neake navstevy uz som z toho unavena 😝 boli sme aj na stefanskej vonku prisli sme o jednej v noci ale bolo super konecne dospelaci a ziadne deti 😀 vianoce u nas prebehli rychlo hrozne rychlo...vecera trvala asi 15 minut potom som dala maleho spat sli sme rozbalit darceky a risko skoro odpadol ked si nasiel to co chcel uplne sa triasol do radosti 😀 inak sa nam nic nezmenilo az na to ze konecne maleho nezapeka vdaka jednym probiotikam vdake lucke 😉 🙂 asi mu fakt idu zubky bo ked mu dam prst ide sa zblaznit tak ho zazle....a zacal divne spavat zaspi po papani zobudi sa po 3/4 hodine a za pol hodku ide este spat a spi do dalsieho krmenia,potom ide spat raz medzi krmenim a potom znova 2x medzi krmenim 😨 a celkovo je stale unaveny....no uvidime snad nebude chory 😕
@duska88 ahoj nas papa kazde okolo 3,5 hodiny akokedy a asi tak 120ml viac nie skor niekedy aj menej...
@zuzanazuzana Zuzi,a načo sa dávajú tie probiotiká?
@kucminka no mne ich konkretne odporucil, ked som sa stazovala na zapachajuce prdiky.....a celkom pomohlo. a odvtedy aj zlte kaka, ale este mava aj zelenu......ale celkovo probiotika su dobre na imunitu a obnovuju crevnu mikrofloru.....urcite su aj na ine veci, ale to neovladam....toto viem kvoli synovi.
@zuzanazuzana no musím sa opýtať detskej lekárky,lebo mne to vobec nedoporučila,či to mám dávať aj ja malému,aj keď povedala,že z týchto mliek býva zelená stolica,tak neviem.
@zuzanazuzana ahoj ako sa volajú tie prinútila?Ďakujem
@zuzanazuzana. pardon probiotika
@kucminka
@zuzanazuzana ďakujem baby, som sa zľakla, pretože som nič nemenila a mala zelenú stolicu - pred tým sa to nikdy nestalo, tak preto som sa radšej spýtala.
o probiotikách som počula, ale nechcem jej zbytočne dávať umeliny, aj keď určite to mnohý odporúčajú.
@babulkaa volaju sa INFANTS DOPHILUS.
@kucminka no my sme mali dlhsie zelenu stolicu a neodporucil mi ich.....az ked mala sabinka tu dvojdnovu brusnu virozu a zacala zapachajuco prdiet az potom mi ich odporucil...
@micicka no ja som si kvoli zelenemu vela poplakala.....kazdy vravel, ze to ma od hladu, ale ja viem, ze hladna nebola....celkovo menej papa hned od narodenia.....a ked som kojila, tak papala velmi malo a mala krasnu zltu stolicu....to az ked sme presli na umele mlieko....doktor ma zakazdym ukludnoval....teraz mala nekludne obdobie ako som spominala....dasienka ma naliate, takze to bolo tym a uz je ovela kludnejsia, iba sem tam zaplacka!!!!!! takze odteraz az do roka mozeme cakat prvy zubok....hihi
@wewe22 A keď si jej ten sab simplex vysadila, tak vôbec nebola nervóznejšia? Ja mám pocit, že našej Vaneske sa ten reflux nejak zhoršuje, je na večer čoraz nepokojnejšia, už negrcká, len si odgrguje a potom strašne plačká, čo sa až nedá ukľudniť. Myslím, že ju páli záha a neviem čo jej na to dať. K lekárke nechcem ísť, lebo tá nás pošle do nemocnice na pozorovanie. Doteraz stále len sa usmievala a spinkala, no tento týždeň sa to nejak všetko pokazilo. Nevieš mi prosím dať nejaké rady, čo Vám pomohlo?
baby tak sa nam uz narodil synovcek 3700g a 51cm.... a bola som pri tom 🙂
@dzuli08 no este jej ten sab davam obcas ked je nejaka nervozna ale je to uz dobre ono to moze trvat aj dlhsie nasa zasa v poslednej dobe zase viac grcka ako predtym ale je pomerne spokojna no hodne ju pestujeme aby bola hore koncom spava na zvysenej podlozke prebalujem ju pred kojenim viac ti poradit neviem aj u nas to bolo tazke plakavala hodne mozno ju aj to brusko boli lebo pri refluxe sa tvoria viac plyny skus ju castejsie rozbalit a pomasirovat mozno sa jej ulavi
prosim vas viete mi poradit co na sopliky....uz stvrty den mame sopliky, odsavam pravidelne kazdy den, vyplachujem to morskou vodou PHYSIOMER baby a nic! su nejake kvapky, ktore ste uz vyskusali? alebo treba len vydrzat a odsavat?
@zuzanazuzana že pokiaľ nie sú zelené a žlté netreba nič dávať, možno skús ešte nasivin pre bábätká, ale radšej menej ako viac. ja odsávam a striekam physiomer od kedy sme prišli z pôrodnice

@micicka mozno nejaka crevna infekcia, kuk sem http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/...
skus davat probiotika, nam pomahala biogaia