Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
kocky mna tiez boli chrbat a ako ho dviham z postielky v noci som ako lazar, no tak som musela zaradit do programu plavanie a pilates, nastastie fitko mam 5min od domu
ahojte, tak vidím že tu niesom jediný lazar, mna zas strasne boli rameno, včera som si to trochu masírovala a natierala tak to trochu pomohlo ale nijako extra, už sa nemôžem dočkať kedy malá bude sedieť, lebo už vôbec nechce ležkať a aj na rukách stále musí byť akoby sedela a potom to rameno hrozne trpí.... Inak malá je hrozne chuďunká ani po napapaní nemá žiadne bruško ☹ už sa jej normálne aj pupček "prepadol" je proste taký hlbší lebo to bruško má akoby stále prázdne, natiahlo ju hrozne do dlžky tak ja dúfam že to je z toho, vôbec neviem či ju mám začať dokrmovať alebo čo ☹ , vaše detičky majú brušká?? už som z toho nešťastná, aj mamina si už všimla že je hrozne chuďunká a dokonca to aj mm hovorí a to je už čo povedať keď si to aj on všimol lebo inak je taký nevšímavec. Poradte baby čo robiť
aj my sa chystame k moru cez leto, teda skor ku koncu augusta zac. septembra, uz by som dalsi rok bez dovolenky pri mori neprezila, ideme na sever talianska autom a myslim ze na prospeje vsetkym, aj koli chorobam a imunite, len musime ratat s viac vecami pre maleho a davat pozor aby nebol na priamom slnku,
a k tym krizom mna tiez bolievaju priserne, ked kojim a ked som nad postielkou zohnuta a riesim to zatial masazami,akurat tento tyzden sa chystam, mne pomohla thajska masaz
@nelynka18 @nelustek ...u mna sa to uz nedalo vydrzat, strasidelna bolest, ani lezat, ani chodit, som myslela, ze ma zlomi na dve polovice...nikdy viac to nechcem zazit. Teraz chodim po dome tak, ze mam stale na sebe termoflasu priviazanu a zamotana v deke, nahrievam sa stale...lebo tie lieky, co mi predpisala, tak tam bolo na obidvoch napisane, ze sa nesmu uzivat pocas dojcenia - som jej povedala, ze dojcim. Asi sa poobzeram po nejakej masazi.
@zuzinka_26 hm no to musela byt teda bolest...skus tu masaz a ak ti robi dobre nahriate tak aj neaky zabal... tak nech sa ti coskoro polepsi 😉
@zuzinka_26 popytaj sa v lekarni, existuju aj take termonaplaste - mozno by ti aj nieco take mohlo trochu ulavit, ja som to obcas pouzivala a bola som s tym spokojna, len sa spytaj ci sa to moze aj pocas kojenia
@zuzkazv skús s malou ísť na preváženie a doktorka ti povie, či už dokrmovať. Ale ked ti ide viac do dlžky, tak s tým nič nespravíš.... asi má byť po kom dlhá a chudá 🙂 modelečka bude 🙂 naša Nelka ide zase do šírky, každé dieťa je iné. Ale asi by si sa mala poradiť s dr
aj ja chcem masáž!!!!
@jana0706 práve včera večer som ho dala spinkať na chrbátik,ale nemohol sa nijako uložiť,stále pomrnkával,krútil sa,až keď som ho dala na bok ,tak zaspal.Tak uvidíme,možno to príde časom samo,a zvykne si aj na chrbátiku.My ten monitor máme tiež od začiatku,malý má šelesť na srdiečku,tak sme to pre istotu kúpila až na dve postieľky.
@zuzkazv suhlasim s tym co napisala @lolko_lenka, najprv by som sa poradila s dr a az potom zacala prikrmovat
@jana0706 pozeram, ze viacere sme nejake ubolene...je to zataz pre zenu to babo male ;) tiez zacnem tento tyzden s jogou alebo pilatesom a uz si pozeram na nete nejake masaze v okoli 🙂 snad to coskoro prejde
@jana0706 nejake naplaste som mala doma, tak mi ich v noci doktorka aj nalepila, ale ci mi to pomaha, no neviem, stale ma to boli...musim to asi rozhybat, vecer si pocvicim tu jogu, priatel mi to uz stahuje 🙂
ach baby, zajtra sme sa mali ockovat, ale nasa zabka zacala kaslat, kychat a soplit, aj teplotku mala kusok vyssiu, takze z toho nic nebude... Uz som to chcela mat za sebou ☹... Chodite s babatkami von, ak maju kusocek zvysenu teplotu? Nasa mala ma 37,2 po odpocitani, lenze u nas su teraz minusove teploty -5 stupnov...
@jana0706 inak nasa Nelka tiez najlepsie a najdlhsie vydrzi spinkat na brusku...ked ju dam na chrbatik, tak sa bud preberie hned - tym, ze v poslednej dobe strasne rozhadzuje rukami, tak si plesne po tvari par krat a hned sa zobudi 🙂 takze ju davam v noci na brusko - tiez s monitorom samozrejme.
ahojte no my strasnu noc za nami stale sa mrvil budil ani lehatko nepomahalo bol mrzuty prvy krat som mu zapla to vibrovanie a to ho na nejaku chvilu ukludnilo.Neviem ci mu idu zubky alebo co.ake su vase deti?uz mate niektora vyvuknuty zubok?

@zuzinka_26 ja sa zase rano budim s priserne stuhnutymi a strpnutymi rukami (od zapastia po prsty) a obcas aj stuhnutymi clenkami...tie ruky vraj mozu byt od krcnej chrbtice, tak som uz bola na reflexnej masazi a aj masazi chrbta, mam pocit ze to pomohlo, pojdem este parkrat a uvidim co to spravi...a aj s jogou chcem konecne zacat tento tyzden, uz mi to chyba...