icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
3. mar 2011

@lenuska20 dakujem.... 😀

natalii6
3. mar 2011

@lea1333 takze uz aj ty mas fazulku na obrazku gratulka aj ja uz chcem ☹

lea1333
3. mar 2011

@lenuska20 citim sa ako najstasnejsi clovek na svete!!!!ale inak fajn a predlzili mi pn....

lea1333
3. mar 2011

@natalii6 aj ty budes mat.... 😉 pockaj ked uz budeme v 24tt a budeme si ukazovat 3d! 😀 aj na to sa tesim....

natalii6
3. mar 2011

@lawli vidim ze mame skoro rovnako stare deticky 😉 aj hovoris malemu ze mas v brusku babatko?

natalii6
3. mar 2011

@lea1333 a dokedy si vypisana?

lea1333
3. mar 2011

@natalii6 no bola som do dnes ale predlzili mi to a neviem do kedy...preco? 😉

lenuska20
3. mar 2011

@lea1333 to ti verím, bilo vám už aj srdiečko? 🙂 a dokedy pn-kuješ?

lenuska20
3. mar 2011

@lawli šikulka 🙂 a aké máš tehulkovanie? nebýva ti zle?

lawli
3. mar 2011

@natalii6 ano skoro rovnako staré ,my sme v piatok oslavili dva ročky...malemu zatiaľ nehovorím nič ,ešte to má čas a aj tak to ešte nechcem rozkecávať a on by sa o to postaral kdekoľvek.......🙂

trošinku som vas prebehla ,tak pridam aj ja svoje tehu príznaky...zle mi nebýva ,teda ,trochu sa mi dvihne žalúdok no pekne to predýcham, nemám chu´t na nič ,ale ani mi nič nevadí ,takže som zatiaľ zo stravy nič nemusela vyradiť....strašne ma ale bolia prsia ☹ Pri prvom tehu som ani nevedela ,že som tehu...iba to bruško tomu nasvedčovalo ,ako rástlo 😀 😀 Aj teraz sa cítim fajn až na tie prsia a to ešte k tomu kojím...

lawli
3. mar 2011

@lenuska20 čítaš mi myšlienky ,alebo ja tebe 😅

natalii6
3. mar 2011

@lea1333 ja len tak ze ci ta na dlhsie vypisala

lenuska20
3. mar 2011

@lawli spravíme kompromis, čítame si navzájom 😀 tie nenevolnosti ti trošku závidím, mne je už druhý deň zle a to som sa z toho predtým tešila, ale ako hovorím, aspoň viem, že bude mimčo 😀 mňa bolia ešte aj kríže, ale však čo by sme pre drobcov nevydržali 😉 a nad menami ste už rozmýšlali?

lea1333
3. mar 2011

@natalii6 to neviem to zistim az v utorok budem vediet viac...

natalii6
3. mar 2011

@lawli my budeme mat 2r na buduci tyzden v nedelu..takze tvoj maly uz asi vela chape ked by to rozkcal 😉 tak to moj ani nechape co mu hovorim 😀
mi to pripada ze ja som tu jedina co jej nic nie je a nic co sa tyka jedenia nevadi 😀 😀 asi som daka cudna natura

lea1333
3. mar 2011

@lenuska20 ano bolo aj srdiecko a do kedy som tak to netusim

lenuska20
3. mar 2011

@lea1333 tak aspoň budeš v klude doma oddychovať 🙂 ja sa už neviem srdiečka dočkať, hrozne sa mi to vlečie 😅

lawli
3. mar 2011

@lenuska20 tie nevoľnosti ma obyšli pri prvom ,tak teda dúfam ,že aj teraz to tak bude....kríže trochu cítim no to može byť aj tým ,že Filipka kojím a v noci ho tak 2-3 krát vyberám z postieľky a dávam späť....ano maš pravdu ,pre ten maly uzlíček šťastia vydržíme všetko 😵 Nad menami sme zatiaľ neuvažovali ,hoci ja som už chcela nadviazať debatu no manžel ,že je ešte skoro....Pri prvom sme sa nechali prekvapiť a tak sme mali aj dievčenské meno ,no to nejak potom padlo a manžel už o ňom teraz nehce ani počuť... 😅

lea1333
3. mar 2011

@lenuska20 sak to je krasne ako to tam blika....no uz som doma dost dlho uz mi to leze na nervi aj trosku!!!!!lebo ja nema ani vychadzky!

lawli
3. mar 2011

@natalii6 to ano je dosť bystý a stačí mu niečo povedať ,alebo ukazať raz a on si to zapamätá 😀 😀 som prednim na pozore a to skoro vo všetkom... 🙂

lenuska20
3. mar 2011

@lawli jeej ty ešte stále kojíš? sa ti darí pekne dlho 🙂 to my sme mená začali riešiť hned, je to naše prvé, tak sme vo vytržení 😅

lenuska20
3. mar 2011

@lea1333 nemáš vychádzky? a ani ti nedajú? lebo čo mám známe, čo sú počas tehu pn, tak majú vychádzky 2x denne 😕 to sa ti nečudujem, že sa ti to už lezie na nervy...jaj už aby 16-teho, nech to vidím tú blikajúcu nádheru 🙂

lawli
3. mar 2011

@lenuska20 No to hej asi som po mamine v tomto ,aj ja som bola kojena do dvoch rokov a troch mesiacov....popravde pri prvom sme aj my skoro začali vyberať mena ,tuším okolo 12 tt. ako som písala vtedy sme sa nechali prekvapiť a teraz chce manžel vedieť čo to bude...tak nechce ponáhľať s výberom 🙂

rora
3. mar 2011

@lea1333 ja som od prveho marca tiez na rizikovom, lebo v praci som bola neustale poprechladana co sme tam mali stale zimu a prievan a sestricka mi povedala ze vychadzky poriesime po 10tich odo dna nastupu na pnku, neviem mozno to zalezi od diagnozy aku ti napisu.

jana86
3. mar 2011

@lea1333 jeeej aky pekny chrobacik 🙂 no vidis,a ako si sa bala...ja idem na sono 29.3 na nuchal traslucent,potom na druhy den na odber krvi na downov syndrom a to bude hned aj poradna.ja asi umrem ved to este 26 dni!!! a az vtedy budem mat teh.preukaz aj fotecku ☹ ja som na PN uz mesiac ale od zaciatku mi dali vychadzky-2hod. doobeda a 2 poobede.aspon daco bo doma by ma asi porazilo...aj tak sa dost nudim.a tebe preco nedali vychadzky?

lawli
3. mar 2011

@lenuska20 čítam ,že ideš 16-teho na sono ,tak držím pršteky ,ja som srdiečko videla už 22.2 a bol to neopísateľný pocit. Teraz mam dojsť 15-teho ,alebo 16-teho na odbery a všetky vyšetrenia ktore sa robia v 10 tt . ja pojdem samozrejma 15-teho ,sa už aj tak neviem dočkať 😵

lea1333
3. mar 2011

@jana86 lebo koli tomu spineniu musim mat kludovy rezim ale asi si vypytam teraz no vies bala som sa ale teraz mam uz dusu na mieste! 😀

lea1333
3. mar 2011

@rora a ty uz ostanes doma az do porodu?

lea1333
3. mar 2011

@jana86 a to v kolkom tt robia testy na dow???

rora
3. mar 2011

@lea1333 urcite, ja som pracovala v mensej vyrobnej hale, kde je to dost zle riesene aj s vetranim, aj s teplotou,je tam prievan... v zime je tam obrovska kosa a od jari tam zacina hic. takze u mna je to jasne. ved odkedy tam robim som mala kazdy druhy mesiac zapal moc.ciest a bolavy chrbat, nuz ale zamestnana som niekde musela byt kedze mam uver. ale teraz uz myslim len na to male aby sme boli ok 😉