Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@natalii6 ano skoro rovnako staré ,my sme v piatok oslavili dva ročky...malemu zatiaľ nehovorím nič ,ešte to má čas a aj tak to ešte nechcem rozkecávať a on by sa o to postaral kdekoľvek.......🙂
trošinku som vas prebehla ,tak pridam aj ja svoje tehu príznaky...zle mi nebýva ,teda ,trochu sa mi dvihne žalúdok no pekne to predýcham, nemám chu´t na nič ,ale ani mi nič nevadí ,takže som zatiaľ zo stravy nič nemusela vyradiť....strašne ma ale bolia prsia ☹ Pri prvom tehu som ani nevedela ,že som tehu...iba to bruško tomu nasvedčovalo ,ako rástlo 😀 😀 Aj teraz sa cítim fajn až na tie prsia a to ešte k tomu kojím...
@lawli spravíme kompromis, čítame si navzájom 😀 tie nenevolnosti ti trošku závidím, mne je už druhý deň zle a to som sa z toho predtým tešila, ale ako hovorím, aspoň viem, že bude mimčo 😀 mňa bolia ešte aj kríže, ale však čo by sme pre drobcov nevydržali 😉 a nad menami ste už rozmýšlali?
@lenuska20 tie nevoľnosti ma obyšli pri prvom ,tak teda dúfam ,že aj teraz to tak bude....kríže trochu cítim no to može byť aj tým ,že Filipka kojím a v noci ho tak 2-3 krát vyberám z postieľky a dávam späť....ano maš pravdu ,pre ten maly uzlíček šťastia vydržíme všetko 😵 Nad menami sme zatiaľ neuvažovali ,hoci ja som už chcela nadviazať debatu no manžel ,že je ešte skoro....Pri prvom sme sa nechali prekvapiť a tak sme mali aj dievčenské meno ,no to nejak potom padlo a manžel už o ňom teraz nehce ani počuť... 😅
@lenuska20 No to hej asi som po mamine v tomto ,aj ja som bola kojena do dvoch rokov a troch mesiacov....popravde pri prvom sme aj my skoro začali vyberať mena ,tuším okolo 12 tt. ako som písala vtedy sme sa nechali prekvapiť a teraz chce manžel vedieť čo to bude...tak nechce ponáhľať s výberom 🙂
@lea1333 jeeej aky pekny chrobacik 🙂 no vidis,a ako si sa bala...ja idem na sono 29.3 na nuchal traslucent,potom na druhy den na odber krvi na downov syndrom a to bude hned aj poradna.ja asi umrem ved to este 26 dni!!! a az vtedy budem mat teh.preukaz aj fotecku ☹ ja som na PN uz mesiac ale od zaciatku mi dali vychadzky-2hod. doobeda a 2 poobede.aspon daco bo doma by ma asi porazilo...aj tak sa dost nudim.a tebe preco nedali vychadzky?
@lea1333 urcite, ja som pracovala v mensej vyrobnej hale, kde je to dost zle riesene aj s vetranim, aj s teplotou,je tam prievan... v zime je tam obrovska kosa a od jari tam zacina hic. takze u mna je to jasne. ved odkedy tam robim som mala kazdy druhy mesiac zapal moc.ciest a bolavy chrbat, nuz ale zamestnana som niekde musela byt kedze mam uver. ale teraz uz myslim len na to male aby sme boli ok 😉

@lenuska20 dakujem.... 😀