icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kucminka
17. jan 2012

@nelustek
@bv_alexandra veď ani ja som nemala nikdy strach z očkovania,myslela som ,že je to len pre ich dobro,ale keď som to včera čítala,tak mám z toho troška obavy.

jana0706
17. jan 2012

@bv_alexandra najhorsie je ze my ako "obycajni ludia" sa nedozvieme objektivne informacie - existuje urcite vela dovodov PRE ale na druhej strane aj PROTI - a su bud "oficialne" informacie ake je to vsetko bezpecne (ale ked sa nieco stane tak "nikto" nenesie zodpovednost, proste smola) alebo kriticke clanky po ktorych precitani na akekolvek ockovanie stratis chut...a nikto ti nepovie ktora strana ma "pravdu" 😠

bettyx
18. jan 2012

takhle jsme se před týdnem vyfotili jak už se zvedáme na loktíčky a jak se nám líbí starší bráška..

bettyx
18. jan 2012

@katuska_za neboj... po prvním porodu mi dny meškaly devět měsíců, apk jsem je měla jednou za dva měsíce a to se stalo 2krát, pak už nic a byl tam Šimonek

nelynka18
18. jan 2012

dobre ranko
dominik zacaina uz druhy den vymyslat vstava o 6 rano hruza taka tma a my sme hore 😝 dnes ideme na poradnu som zvedava ci ho budu ockovat,trocha sa toho bojim po tom co sa stalo katrenke ☹ je to strasne.... pevne verim,ze to dopadne na jednotku 🙂 a dnes som o rok starsia,takze to by bol super darcek,ze by vsetko bolo ok 🙂 tak pekny den vam prajem 😉

santerra
18. jan 2012

@nelynka18 Pevne verim ze vam ockovanie dobre dopadne...Naš Matej bol po včerajšom len kus urevaný, teplotu nemal ale dala som mu polku čipky Panadolu preventivne (aj od bolesti) a pekne spinkal od osmej do pol šiestej rana....samozrejme s 2 prestavkami na kojenie 🙂 Ja som ten clanok radsej ani nečitala, lebo by som sa zložila jak sa poznam ☹ Treba myslieť pozitivne...Ozaj všetko naj k tej 18-tke 😀

nelynka18
18. jan 2012

@santerra i ja v to pevne verim...aj vy vstavate tak skoro???dominik posledne 2 dni o 6 hore 😝 dakujem za blahozelanie zasmiala som sa 😀 😀

santerra
18. jan 2012

@nelynka18 no kedy ako..niekedy si potiahne aj do osmej ale niekedy uz o piatej hore...vždy je to iná hodina 😀 ale poväčšine vyprevádza takto skoro manžela do roboty 🙂 A dávaš to základne očkovanie či Prevenar 13?

nelustek
18. jan 2012

Ahojte dnes maju prist kolegine co sme boli spolu tehotne 🙂 som zvedava na drobcekov.Sice nasa je z nich najmladsia su to 2xpolrocne,jedno 5mesacne a jeden co ma asi tak 8-9mesiacov.Som zvedava ako dopadneme ci nebudu deti uplakane alebo tak.

Linda posledne dni zle spava,ako zaspat zaspi ale vsetko ju budi,na chodbe mi pri vytahu prespala aj 2hodiny a nezobudilo ju ani buchot dveri vytahu ani ked sa tam niekto rozpraval.Teraz mali suchot a hned je hore 😨 a tuto nasa suseda ked vidi ze tam mala spi tak naschval trieska dverami,zacne si tam vysavat pred dverami bucha tam ako sibnuta.Ach jaaj.
Inak nam tu stale pekne snezi a snezi

katuska_za
18. jan 2012

@jana0706 no mame za sebou obidve, aj t pivinne aj pneumokoky, ale nie naraz ale s tyzdnovou pauzou, zvladli sme to perfektne , pri pneumokokoch nic ani teplota a pri tom hexa trosku stupla ale jedna cipka to spravila...
@santerra mi sme za ten prevenar 13 doplacali len 12,80€.. to kazdy lekar ma ine ceny ci ako???? 😕
@d_anica aj ja som si uz zakazala citat take... jemine vcera maly ine soky nam robil.. strasne sa povracal az nemohol dychat.. totalne ma klepe este teraz 😢 😢 😢 a teraz je chudacik taky akysi z toho este stale mimo aj on...

lolko_lenka
18. jan 2012

@nelynka18 nejak som nepostrehla príspevok od tej katrenky, dáš mi to pls do IP? už tu o tom niekto písal, ale nenašla som ten jej príspevok...ďakujem
A všetko najlepšie 🙂 Aj tebe k sviatku a aj malému k očkovaniu, neboj, všetko dobre dopadne 🙂

katuska_za
18. jan 2012

Baby ste ma totalne nastrasili tymi info o ockovani... teraz sa zacinam bat aby sa drobcovi nieco nestalo... stale mame v nosteku toho sttafilokoka epidermis a davam mu na to ocny framikoin..... dufam ze tie ockovania dobre znesie a nebude ziaden problem .... vcera ma naozaj strasne vylakal ked sa nevedel nadychnut pri tom ako vracala :((((

jana86
18. jan 2012

@zuzanazuzana ahoj,aj ja rozmyslam nad tym nahrdelnikom, tiez som pozerala na sperkyjantar.sk asi niektory aj objednam, ty si si objednavala?

d_anica
18. jan 2012

@katuska_za fuha, to ste mali ine soky 😨 este ze mate ten monitor, ked ma taketo problemy... my sme zas mali divnu noc, maly o pol 10 zaspal, ale pod chvilou krical zo spanku, az som sa zlakla. Musel lezat tesne pri mne, lebo akonahle som sa od neho odvalila zacal revat, ale pri tom spal 😕 normalne som si zacala mysliet ze dostal ,,zocu", ale neboli sme nikde u cudzich ludi, tak neviem, ci aj od starkyh mohol dostat...

zuzanazuzana
18. jan 2012

@jana86 ahoj....nakoniec aj ja si objednavam cez tu stranku, su tam dobre ceny a jednej mamicky som sa pytala a malemu to davala na rucicku alebo nozicku 2x omotany. ja by som sa bala to davat na krk, aj keby som davala pozor. najprv som si myslela, ze to staci ked je v postielke vedla babatka, ale zevraj to musi byt na pokozke, aby sa uvolnovali tie liecive oleje.

katuska_za
18. jan 2012

@d_anica no ten monitor je veru super vec.. bez neho by som sa asi nevyspala ani trosku.. aj tak na kazde zamrvenie som hned hore co sa onho tak bojim.... ☹

santerra
18. jan 2012

@katuska_za Ahoj, aj mne povedali na poslednej poradni pred očkovaním že za ten Prevenar budem doplacať 12,80 eur, ale včera už zmena, že vraj teraz dostali z lekárne za inú cenu tú istu vakcínu...mi ukazovala aj cenovku na krabičke aby som jej verila 😀 no čo už som musela cvaknut aj za drahšiu. Vysvetlovala že si to oni musia isť kupiť do lekarne sami a momentalne mali v ponuke len tu za 15,80 eur.

d_anica
18. jan 2012

@katuska_za to je normalne, ja sa tiez budim na kazde zamrvenie a zakaslanie a to je igorko zdrave babo 😉

missy97231
18. jan 2012

@kucminka ahoj.. kde si to citala vcera o tom babatku? tu na MK?

jani74
18. jan 2012

@jana86 Ahoj, prepáč nestíham sem prísť alebo len rýchle dačo prečítam a nemám šancu písať. My sa kojíme len a to cez deň tiež tak každú hod., hod. a pol a v noci sa nám teraz podarilo pár X aj po 6h a potom ale už po dvoch hod. Jem všetko doradu okrem exotiky, aj čokoládu áno. Kojím len z jedného cecíka a niekedy hlavne večer mám pocit, že už nemám mliečko a Hanka má málo ale UM nechce ani za svet. Tak ju nejako zabávam, nosím a potom sa mi znovu pustí (niekedy aj po 5-10min. - cítim to ako štípanie v cecíku a to viem, že má asi 30ml najmenej) takto to ide dokola dokiaľ nemá dosť aj hodinu. Ale zase v noci po 6hod sa budím mokrá celá.

jani74
18. jan 2012

@jana86 ani Hanka nechce byť na brušku len chvíľku a spať to vôbec.
@nelynka18 uff, že v 4mes. už 2 zubky. Nás bolenie zubkov chytili včera poriadne, musela som jej dať večer nurofenik. Keď jej dám prst automaticky si dá do pusinky a až zúrivo hryzie - a vlastne všetko čo sa jej podarí dať do pusinky.

jani74
18. jan 2012

@nelynka18 vďaka za info o náramku 😉 som zvedavá komu tu prvému vykukne 1. zúbok 🙂
@misickab3 mne neskutočne vypadávajú vlasy tiež a kúpila som si v lekárni na odporúčanie Revalid šampón aj tonic tak som zvedavá.

kucminka
18. jan 2012

@missy97231 áno tuna na MK.

missy97231
18. jan 2012

@kucminka a v akej teme, hod link . chcem si to precitat tiez. minuly tyzden u nas malo pohreb asi 4mesacne babo,, tiez po ockovani 😔

bv_alexandra
18. jan 2012

@missy97231 kukni fotoblog katrenka ☹ ja mám naozaj vážne obavy 😒

santerra
18. jan 2012

@bv_alexandra teraz som to dočitala....povedala som si ze to nepojdem citať no nedalo mi ☹ nemam ani slov

natalii6
18. jan 2012

dobry den dievcta 😉 konecne po dlhsej dobe dobra sprava vcera som volala do nemocnice koli vysledkom a nepotvrdili nam tu mononukleozu 🙂 ani neviete ako som stastna len ze mame hranicne vysledky na moc ale to je najmenej zajtra pojdeme zanies moc k pediatrovi a hadam uz bude ok
@nelynka18 vsetko naj k narodkam 😉 hlavne zdravie a potom vsetko ostatne

missy97231
18. jan 2012

@bv_alexandra nooo, to je to babo co som spomenula ze malo pohreb minuly tyzden... je to hrozne,,, 😔

daja0760
18. jan 2012

Dievcatka, nestretli ste sa niektora s tymto??? (ze by ste mi podali viac info). Pri prvom sone bedr. klbov mi Dr. povedala, ze tam je mensi nalez, ze tie klb. jamky su trosku plytsie, ako maju byt, tak ze mame balit na siroko - pampers a dve latkove plienky. Kedze sme po narodeni dost grcali mliecko, balila som na siroko len s jednou latkovou plienkou, aby sme ritku a brusko nemali vysie ako hlavicku. Dnes sme boli na kontrole, tak jeden klb uz mame dobry a ten druhy lepsi ako minule, no nie este na jednicku, tak ze mam stale balit na siroko s 2 latk. plienkami. Uz som sa tesila, ze sa ich zbavime a bude to OK, no smola. Nestretli ste sa s tym, alebo nemali to vase deticky? Velmi sa neznepokojujem, myslim, ze to nie je nic vazne a predpokladam, ze na dalsej kontole za 2 mesiace to uz snad bude v poriadku, ale s 2 latkovymi plienkami medzi nozkami - chuda moje. Neviem, ci to neberiem na lahku vahu a ci nemam radsej fakt tie 2 latk. plienky davat, aby som nieco nezanedbala a dcera na to nedoplatila. Inak, my ideme na ockovanie v pondelok, tak uz sa "tesim". Budu ockovat aj 3r. syna priti zltacke, tak to bude placu. uz nech to mame za sebou. Kristinka je taky maly syslik - v 2 mesiacoch sme vazili 6090g, tak teraz v troch to bude isto nieco malo cez 7 keg. Uvidime. A to ju iba kojim. Zo zaciatku kazde 2, teraz kazde 3 hodiny. A v noci sa uz bude len raz - okolo 3-4 hodiny. Takze super.

nikolka4
18. jan 2012

@daja0760 ahoj tak nezanedbavaj to urcite nie,my sme mali vazne problemy s dcerkou ale vela sme boli v nemocnici u nas a potom v ziline ju dali dokopy,maůi sme aj zasadrovane nozicky vytiahnute hore no strasne tak ti radim nezanedbavaj to.Viem co sme si prezili a neprajem to nikomu.V zilinskej nemocnici je super primar na detskej ortopedii 🙂