icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
26. jan 2012

@katuska_za
@natalii6
citam ze vam deti teplotuju,chudatka malinke prajem rychle uzdravenie.

Dnesna noc...........bola hore asi kazdu POLHODINU............. som total vycerpana neviete preco takto zle spava? Hladom to asi nebude lebo ked jej dam prsnik tak len dudka a dalej spinka,ale ako nahle jej ho zoberiem je zas hore.

santerra
26. jan 2012

@nelustek ooooch joj my sme na boli na tom rovnako za dve noci...kazdu hodinu bol hore, kus potahal a zase spal a do hodiny bol zase hore s placom...bola som zufala ☹ ..tato noc uz bola lepsia.

santerra
26. jan 2012

@zuzu805 u nas je to podobne s tým spánkom 🙂

katuska_za
26. jan 2012

Pisete, ze vam deticky papaju 5x za den, a to kolko spapaju na jendu davku??? moj maly papa 7x a kedysi to bolo krasnych 150ml len teraz fakt neviem co sa deje, nechce papat... :( ale dostal zelezo tak mu mozno tazi v brusku... ideme dnes lekarke nech ho pozrie ked mal tu teplotu.. dnes uz zas zatim v pohode bez teploty...

tunzal
26. jan 2012

už ani sama neviem, čo sa deje, som si myslela že to robí len moja malá, ale čo mi už zvykla spať večer o osmerj, teraz už druhý deň mi zaspala až o desiatej, ale pritom sa cítila fajn, rozprávala v postielke a rozhadzovala ručičkami nožičkami, o tom už ani nehovorím že sa mi nejak nezdá jej papanie, ledva mi vypije 150 ml, a aj to minimálne na dvakrát s polhodinovým odstupom ked nie viac, čo mi už predtým vypila aj 180-200ml na prvý šup. možno už naozaj budú tie zúbky, lebo už ani neviem odkedy má také biele čiarky na ďasne presne tam kde by mali výsť zúbočky .... už fakt neviem. UZ ZA PÁR MINUT BUDE MAT 3 MESIACIKY, PRESNE O 10.50, och tie bolesti ani si nato radšej nepomyslieť ...

jana0706
26. jan 2012

@tunzal to nas maly posledne tri noci potiahol vecer do pol dvanastej...vcera som si uz fakt zufala - zaspal krasne okolo osmej, ale tak za hodku sa zobudil a buntosil, ked som mu chcela dat papat sa jedoval - cez den ked je niekedy takyto tak pomoze vysavac, ale v noci ho na to rozhodne nechcem ucit, nakoniec ho mm ucicikal v koliske, dufam ze tuto noc to uz bude lepsie...u nas ked v pohode zaspi medzi deviatou - desiatou tak sme spokojni 😉 nastastie ked uz zaspi tym nocnym spankom tak spi krasne a zobudi sa len na papanie a hned zase spinka a cez den mi dobre spi, vcera zaspal poobede skor, som myslela ze ako fajn, bude vecer skorej spat - a on sa namiesto toho prespal len tu hodku o osmej a bolo vymalovane 😖

zuzanazuzana
26. jan 2012

takze mame za sebou prvu mrkvicku.....malej zachutila, dala som jej par lyziciek....hadam by to zjedla aj vsetko, ale budem pomalicky pridavam....tak sa z toho normalne vytesujem!!!!!!!!

a dnes ma presne 4 mesiaciky!!!!!! juj, ale to naozaj leti!!!!!!

zuzanazuzana
26. jan 2012

@nelynka18 no ja davam malej infants dophilus uz asi vyse mesiaca a nutrilon HA mi dava lekar na predpis 6 krabic na mesiac a ostatne si zozeniem cez kamaratku za 7 euro, lebo to je dost 12 euro za 400g.

zuzanazuzana
26. jan 2012

@jana0706 tak ty to ma super, ked kojis....a ani nehovor, ze ako to leti....vidim to na synovi, za pol roka bude mat 18.

zuzanazuzana
26. jan 2012

@bettyx tak malinka je fesanda po mamicke, hihihi!!!!! aj vy pekne priberate a urcite rastiete do krasy!!!!!!

bettyx
26. jan 2012

@zuzanazuzana tak to je jasný! 🙂..
stáhnu a přidám fotky malýho aby ses koukla -je to fešáček.. ten starší teď půjde asi k odborníkům -nějak se mu nechce mluvit :/.. ale co! jsou horší věci!!! 😎

peta_k
26. jan 2012

moja mala tiez malo papa, uz asi 3-4 tyzdne to trva, ja ju kojim, takze neviem presne kolko ml vypije, ale na vahe je to okolo 90-100g, kojime sa 6 a viac raz denne a prospieva uzasne ( 14 tyzdnov, 6940g a 64 cm )... uz som si myslela, ze to nie je normalne, ona mi tak riadne saje max. 3-4 minuty

kucminka
26. jan 2012

@daja0760 baby,tak ja som nakoniec na tom kožnom nebola,kamarátka ma odhovorila,že tam pojdem zytočne,že aj jej strašne padali,a že to prešlo,sú to všetko len hormony.Ale pojdem tuna do jedného salonu,aby mi niečo poradili,ejaké zábaly,alebo masky.Dnes som mala plný vysávač vlasov ☹

nikolka4
27. jan 2012

@kucminka ahoj moja no ja uzivam revalid a zda sa mi ze je to uz lepsie,kupila som si aj lopuchovy sampon a reghard vodicku.troska to ustupilo dufam,ze casom to dokazeme aj bez plechavosti,aj kamoska uz plechavie ako mi ☹

nelustek
27. jan 2012

@nikolka4
@kucminka mne nastastie vlasy nepadaju,ale kamoske tiez ze hrozne padali ked kojila.Az ked mal maly 7mesiacov prestala kojit a bolo to zas v poriadku

katuska_za
27. jan 2012

noo takze zmenili sme rezim, Matuskovi sa nepacilo, ze sa stale k nemu spravame ako k babatku a papa kazde 3h. teraz papame kazde 4h a drobec vypije 200ml sice papame hodinu, lebo najskvor prvych 100 potom strasne debati s maminkou aspon 20 min (asi my vysvetluje cosi o mliecku) a potom druhych 100ml ... od vcera to celkom funguje.. a v noci ho budim uz len raz lebo 2x nebol schopny vstat spachtos jeden 😀

nelustek
27. jan 2012

Ja a moj synovcek narodeny v novembri 🙂

nikolka4
27. jan 2012

@nelustek mozes byt len rada,lebo uz som az plakala tak strsne to bolo nevies si ani predstavit ake to je ked sa ceses a zmyvas a staaaaaaaaale vlasy a vlasy a aj ked ich mam rozpustene uz ani nemozem nosit su vsade ☹

nikolka4
27. jan 2012

no takto sa vie dllllllllllho prehrat

nelustek
27. jan 2012

@nikolka4 to musi byt teda priserne..lebo aj mne padaju ale tak normalne a keby mi mali este viac sa asi zblaznim,lebo az tolko ich zas nemam..

cvikota
27. jan 2012

Ahojte mamicky. O par dni spustame novy zlavovy portal zamerany specialne na mamicky s detmi a radi by sme prinasali zlavy z celeho Slovenska. Uvitame akekolvek odporucania na to, co by ste z Vasho okolia rady nasli na BABYzlave. Napiste mi do IP a my urobime vsetko pre to, aby sme Vam a Vasim detickam vyhoveli a zlavu s poskytovatelom dohodli... Krasny den vsetkym!

nikolka4
27. jan 2012

@nelustek nuz a ja s tym musim bojovat 😠

nikolka4
27. jan 2012

a mozeme papat,priberat a rast 😀 dorazila zasielka,za 6ks aj z dobierkou 67e to je super cena 😀 😀 😀 mam usetrenych zopar e

katuska_za
27. jan 2012

@nikolka4 ja som zas prave objednala 2 krabice huggies 3 (2x186ks) za skvelu cenu.. takze mozme kakat o stosest 😀 snad z nich nevyrastieme a minieme ich vsetky... sak su az do 9kg

katuska_za
27. jan 2012

rano sa dorbec nabastil, zaspal 8:15 a este stale spinka... ale idem ho ja zobudit, bo musi aj cvicit a chceme ist von.. takze o 11tej musime papat.. som ja ale zla matka, nenecham ho pospinkat... ale ked on spi stale a aj ja chcem byt s nim a hrat sa... 😉 😵

nikolka4
27. jan 2012

@katuska_za ako si s nimi spokojna kolko ta vyjdu?mi sme od zaciatku na pamperskach 😉

nikolka4
27. jan 2012

@katuska_za no toto mamina nebudit ved ako ja narastiem 😀 aj maly zaspal ale zase on ide z postele rano o9hod trochu sa pohra ani mi hned rano nechce jest ked vstane a potom po hrani si len cucne nejakych 60ml a zaspi 🙂

katuska_za
27. jan 2012

@nikolka4 som spokojna s nimi a aj drobec, netlacia ho takgumicky ako na pampers... toto su tie huggies premium a vyjdu super 23,90 186ks, ale vyzdvihneme ich ked budeme v BA lebo postovne je v celku drahe az nejakych 5-6€ tak potom sa az tak neoplatia.... objednala som ich na mall.sk doteraz sme premium nemali tak som zvedava....

k tomu budeniu, drobcek sa na papanie nehlasi takze mame od jeho narodenia pevny rezim... aby za den vzdy spapal 150ml na 1 kg vahy, cize u nas 150*6,4kg 🙂

bv_alexandra
27. jan 2012

@cvikota tak na toto sa tešim dúfam že tam budú super zlavy odkedy fungujú portaly na zlavy vzdy som si vravela že toto mi chýba.
@katuska_za mi máme traz tiež huggies kupene v polsku 100ks za 10€ ale sa mi zdajú tvrdé ked sú pocikané
@nikolka4 odial si to objednávala?
A my sme dnes začali s príkrmom. Malý zbaštil 100 nechcel ani flašku pustiť az pri nej zaspal. Inak dnes som si ešte raz čitala ten spánkvoý režim tak skúsam ako to bude fungovat. malý sa budí okolo šiestej tak som ho dnes nechala hore až do pol deviatej, napapal sa a krásne zaspal spinkal asi 1,5hod. ptoom bol hore hrali sme sa a o pol dvanastej dostal papať a zaspal. tak som zvedava ako budeme fungovat lebo posledné dva týždne sme mali doma hrôzu. ani spat ani lezat nič.
Výmena mliečka nam asi pomohla. malý krásne kaká, aj prdka. Dr. si povedala že mame dať Nutrilon HA ale ten je strašne drahy a to nevedela že mi sme už na obyč. nutrilone. to som sa jej len tak okrajovo opýtala čo s tým ARkom že malý ma strašne bolesti bruška. Takže ostávam na obyčajnom nutrilone, a gastrotusse. Dufam že už bude len a len dobre. 🙂

kucminka
27. jan 2012

@nelustek no ja nekojím už dva mesiace,tak neviem,ja som to tiež čítala,že to keď žena kojí,tak bábätko jej odoberá živiny,tak preto jej padajú,ale ja nekojím a padajú aj tak ☹