icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
30. jan 2012

@katuska_za no vidis akeho mas doma sikovnicka 😉 nedavno si pisala ze sa este nepretaca a uz taketo pokroky 😉 som rada ze vam robi taku radost ani sa nanazdas a bude bezkat 🙂 nas sa tiez skusa pratacat ale este mu to nejde 😀 zato starsi to uz vedel ako 3mesacny

rough
30. jan 2012

@micicka mliecnej chrasty sme sa zbavili na prvy krat. V lekarni si kup salycilovu mast (miesa sa, takze ju treba objednat) a tu natri na hlavicku vo vydatnej vrstve cca pol hodinu pred kupanim. Potum normalne umyjes hlavku a hrebenom a makkou kefkou vyceses. Ak sa nepodari na prvy krat, postup zopakuj pri dalsom kupani. Vycesat vzdy treba vsetko.

andelusik
30. jan 2012

čaute baby, nedávno som sa tu pýtala, čím najlepšie odstránim škvrny od kakaničiek a chcem sa podeliť o super odstraňujúcu soľ, pre tie, čo ju ešte neobjavili 🙂 Fleckensalz z DM-ky, odstránila mi aj niekoľko týždňov staré škvrny, čo sa mi nevyprali, keď som to oblečenie namočila na noc do vedra s vodou a tou soľou. Dík Katka za skvelú radu 🙂

micicka
30. jan 2012

@rough to ste len jeden krát použili a bolo to preč?! no tak to jesupeeer! na čo som kupoval ten drahý šampón 😠 a ako si vyčesávala? v smere rastu čiproti smeru - pýtam sa jak dilino, lebo mne to po tom šampóne vôbec nešlo vyčesať. možno po tej masti to pôjde super.

rough
30. jan 2012

@micicka nuz, moj maly ma dlhe a huste vlasky, takze som vycesavala vsetkymi smermi vsivakom (takym velmi hustym hrebenom) aj nechtom som zlupavala a potom kefkou premasirovala pokozku hlavky. Vraj je dolezite dat celu mliecnu chrasticku prec, inak sa moze obnovit. Ale s tou mastou to slo super dole. Inak, babsky recept je natriet to olivovym olejom, ale to som neskusala. Drzim oalce nech sa toho rychlo zbavite.

micicka
30. jan 2012

@rough ona to nema strašné - teda neviem ako to vyzerá, keď to je strašné, len také trošku hrbolaté. olivovým olejom som aj ja skúšala, ale asi som to málo natrela, nešlo jej to dobre dolu. vyskšam ešte tú masť. ja mám ten detský hrebenček, je hustý, ale má oblé konce, takže sa mi šmýka po povrchu tých chrastičiek. zajtra skočím do lekárne a potom uvidíme, dám vedieť ako nám to šlo

nelustek
30. jan 2012

http://www.detske-potreby.cz/nahled.php?prod=381 neviete kde by som kupila tento konkretny kocik? Aj tu farbu

jana0706
30. jan 2012

@micicka ja som s tou mliecnou chrastou zatial nerobila nic, sa mu to same hojilo ale potom sa to zase vytvorilo, lekarka nam predpisala nejaku mast, asi nieco take ako pisala @rough, tak sa odhodlavam ze ju zajtra pred kupanim pouzijem aby sme sa toho skusili zbavit (ale som trochu skepticka, moja mama hovorila ze mna sa to drzalo hrozne dlho ked som bola babo)...

katuska_za
30. jan 2012

Lenosenie s Matuskom 🙂

nikolka4
30. jan 2012

ahojte no vcerajsi vecer bol opat uspavaci s fenom ☹ ale len uspanie a noc uz bola ok.A dnes je to ok uz haja.Dne sme mali tazky den s malou some boli na zapise do skoly ale zvladla to perfektne vsetko vedela nic ju nezaskocilo som hrda mamina ze mam tak sikovnu dcerku 😀 dufam,ze aj v skole jej to tak super pojde,dostala aj diplom joj jak sa tesila 😀 a ja s nou.Maleho uz davam na chvilu sedkat do kuta sedacky oblozim ho vankusmi a hovie si.Je strasne zivy a chce sa hojdat sam na mojej nohe a zapiera sa s nozickami a myslim si ze bude aj rychlo chodit je to zive striebro co neobsedi bez hmirenia stale musi byt v pohybe 😀 Teraz si tak spinka ze si az pochrapkuje aj vase chrapkaju?joj je na spapanie ked je dobrucky a nie ked packa a neviem preco.Uz sme na prikrmoch a kasicke 🙂 .

kucminka
31. jan 2012

no tak baby,vlasy padajú stále ako na jeseň lístie,čo už.Kúpila som si fit loptu,a náš malý mi tam zaspáva aj bez dudky,strašne sa mu to páči,keď ho tam natrásam,len či mu to vydrží,stačí 5minút a je tvrdý 😉 aká to zázračná vec 🙂 🙂 🙂

kucminka
31. jan 2012

@nelustek no ten je celkom pekný,aj nám by sa taký na jar už hodil,keď zistíš niečo konkrétne daj vedieť.

lucy56
31. jan 2012

@jana0706 toto su nove vyskumy, vraj zistili ze to nie je tak ze do 6 mesiaca vylucne kojit,vraj ked sa premeska zavadzanie v 5,6 je vacsia nachylnost na alergie, ja si myslim ze Mudr. Bukovsky sa zaobera stravovanim dostatocne aby vedel obhajit svoj nazor ked ho napise a podla mna je dobry odbornik,ale zas je na kazdom ktory nazor si vyberie

katuska_za
31. jan 2012

@nelustek my sme rovno kupovali trojkombinaciu takze na jar sme uz nachystany 🙂 ale tento je pekny

katuska_za
31. jan 2012

@lucy56 mne lekarka pred ar dnami povedala, ze uz z krvi babatka sa da teraz zistit ci ma predpoklad na nejake alergie do buducna... neda sa urcit konkretna alergia, ale su tam ukazovatele, ktore hovoria, ze nejaka bude.... a nieje to o az tak o tom kedy sa zavedu prikrmi ale ake ma babo predispozicie uz zapisane v sebe... nam sa tam alergie crtaju...

lucy56
31. jan 2012

@katuska_za ja si tiez myslim ze vacsinou je za to zodpovedna genetika, muz je alergik atopik a moj maly to ma po kom zdedit a verte ze strava je sice dolezita ale najdolezitejsia je psychika, mame toho dost odskusaneho a zaziteho

tunzal
31. jan 2012

@katuska_za presne tak, mne to potvrdila alergologička, že ked dieta má sklon na alergiu, tak sa tomu nevyhne, či bude mať príkrmi od 4. mesiaca alebo od 6. skor či neskor aj tak bude alergikom.
držim vám palce aby s Matúškom dopadlo všetko dobre, a tebe prajem pevné nervy.

lutsy
31. jan 2012

@nelustek, nasla som ten kocik je to Cam Portofino Evolution 275 http://shop.babetkovo.sk/index.php/vyber-podla-... 😉

nelustek
31. jan 2012

@lutsy Ahoj,ano je to on... ale mne sa paci aj ta farba 489 ale na slovensku ho neviem najst vo farebnom prevedeni

nelustek
31. jan 2012

@kucminka
@katuska_za
ako som ho zbadala som sa zalubila donho.. 😀

lutsy
31. jan 2012

@nelustek, prepac, slepa som , ale zas je v akcii 😀 😀 😀 ten 489 maju fakt len v Cechach

nelustek
31. jan 2012

@lutsy no a muzovi sa nechce objednavat z ciech koli reklamacii a tak 😠

zuzkazv
31. jan 2012

ahojte babulky
@nelustek krásny kočík si si vybrala, malej sa bude super kočíkovať 😉
@katuska_za malý je šikovníček že sa už pretáča 😉 ako rýchlo sa to naučil
píšete o príkrmoch ja začnem za týžden ked bude mať malá 4 mesiačiky, začneme tiež s mrkvičkou som zvedavá ako jej to pojde z lyžičky jesť ale ked jeme my tak stále kuká na nás a akoby prežúvala s nami 🙂 tak sa snažíme jesť tak aby na nás videla, nech potom lyžičku neodmietne 😉 a čo sa týka tých alergií tiež si myslím ako vy že keď je na to predispozícia tak nezáleží od kedy sa začnú dávať príkrmy

molly25
31. jan 2012

@nikolka4 ahoj kde si kupila ten nutrilon a to mas aky?nutrilon comfort?

nikolka4
31. jan 2012

@molly25 ahoj ja mam nutrilon extra ja som s nim spokojna,tu ma koniku som nasla cez jednu mamicku kontakt a uz objednavam len odtial je za dobru cenu a som spokjna za dva dni ho mam doma posielaju to +triedou a na dobierku. 😀 Aj vy ste na nutrilone?akom?

nikolka4
31. jan 2012

@molly25 ak chces poslem ti IP kontakt

molly25
31. jan 2012

@nikolka4 no mi mame comfort ale mam pocit ze mala mi je od neho velmi hladna je to hlados to je pravda ale rozmyslam ze prejdem na ten extra ako ti v noci spinka a kakat pekne od neho kaka?a posli IP dakujem

nikolka4
31. jan 2012

@molly25 no maly mi vydrzi on neho ja som spokojna,kaka tiez pravidelne kazdy den 😀

katuska_za
31. jan 2012

tam kde som len ja vyzeram jak z koncentraku 😀 😀 a to vazne jem jak drevorubac ☹

katuska_za
31. jan 2012

moj poslendy prispevok...dnes ma caka este odbalit posledne veci a potom uz hccem byt iba s drobcekom... tak sa tu zatial majte krasne a dufam, ze sa coskoro vratime domov a napisem vam len dobre spravy.....dakujem za vsetky povzbudenia, vsetkych anjelikov a vsetkym co na nas myslite.... matusko posiela velku pusu *cmuk*

ahojte