icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
2. feb 2012

@nelynka18 aha dakujem spytam sa na to dr.

babulkaa
2. feb 2012

@nelynka18 ty uz davas zeleninku? ja som myslela ze je nato este skoro ale vidim ze nie 😉

nelustek
2. feb 2012

@nelynka18 no tak to bude bud brusko,ale neplace...alebo uz tie zuby lebo od vcera kaka ze jej to z plienky vyteka..aj teraz taku vodu kakuskala.

janqua86
2. feb 2012

@micicka no my sme vcera pouzili salicylovu mast, potom olejcek - vycesala som to tou umelou kefou, nieco aj nechtami pozoskrabovala, potom sme dali este babysquam a umyli s ABCderm moussant...no dnes to vyzerala lepsie akurat este trosku mame supinky ale take biele nie tie zlte...

nelynka18
2. feb 2012

@babulkaa ahoj nekojene babo sa prikrmuje od 4.mes. a dominik bude mat v nedelu 4.mes. a dr.nam odporucila zacat prikrmovat bo nas maly z mlieka grcka.... 🙂
@nelustek moze mat len taky nepokoj v brusku alebo je jej tazko...skus ju dat polezkat na brusko mozno sa jej ulavi 🙂

babulkaa
2. feb 2012

@nelynka18 aha lebo aj my sme nekojeny, ja som zacala so stavickami, a teraz papame ovocicko, zeleninku zacneme od 4 mesiaca 🙂

nelustek
2. feb 2012

@nelynka18 dam ju len pred 20 min papala,tak este pockam

nelynka18
2. feb 2012

@babulkaa vraj sa ma zacinat so zeleninou lebo ovocie je chutovo sladke a babo tak moze potom odmietat zeleninu...ja chcem zacat s ovocim az neskor....skusala som mu dat jablkovu stavu ale nechutila mu 🙂
@nelustek a davas aj neake probio?vies ak by mala taketo "problemi"aj nadalej skus biopron ja si ho nemozem vynachvalit 🙂 a mozno to budu aj tie zubky,ja tiez cakam ci mu neaky vybehne 🙂 risko mal 4 mes a 1 tyzden a mal dva 😀 znicoho nic

micicka
2. feb 2012

@cabby88 aj ja mám knižku od Bukovského, myslím, že je celkom fajn, aj keď niektoré veci by mohli byť viac vysvetlené, ale to by mala asi 1000 strán 😉 ale nie je to podľa mňa až taký zázrak ako sa o nej hovorí - o niečo lepšia knižka ako tie ostatné.

nelustek
2. feb 2012

@nelynka18 nie nedavam ziadne zo zaciatku som jej davala bioGaiu.Akurat sa cela povracala asi ju to tazilo na brusku,len ked ona zaspava na ceciku co mam robit 😝 jooj nech je uz vacsia lebo sa zblaznim 🙂

lutsy
2. feb 2012

@micicka, @cabby88 kocky aj ja mam knihu od Bukovskeho, paci sa mi, len trooosku je komercna, odporuca tam milion produktov, aj je tam vtrepana reklama na odber pupocnikovej krvi 😖 , o ockovani sa vyjadruje tiez opatrne,
recepty su podla mna super, zatial z nich varim muzovi, lebo on neje maso, len obcas si ich musim prisposobit, lebo ked som dala tolko citronu ako pisal bolo to kysle jak slak, napr hummus, alebo na tie bananove muffiny mi to prislo vela oleja, mastnejsie boli, on vsetko odporuca v hrncekoch ci salkach a ja mam asi doma velke salky 😀 ale inak je dobra, je tam vela informacii a zaujimavosti, skoro ako taka encyklopedia mensia

lucy56
2. feb 2012

@cabby88 ano mam ju doma, ja som ju dostala ale je fakt perfektna, mne vo vela veciach pomohla a prikrmy su tam uplne super vysvetlene a hlavne sa vzdy mozes k danym temam vratit

nelynka18
2. feb 2012

@nelustek biogai ani nam nepomahala ale biopron je jednotka 😉 a keby si ju naucila zaspavat s cajikom?nas tiez dostava caj 🙂 ked bude vacsia budu vacsie starosti 😀

nelustek
2. feb 2012

Do kelu kukam panelak a v tychto mrazoch nam zamrza satelit 😠 😠 slovenske nam cez den vobec nejdu.Ma porazi s toho

nelustek
2. feb 2012

@nelynka18 to nie,potom sa mi bude budit na flasu do kedy? Aj nelka bola takto naucena na prsnik a v roku to sama utala a hned spavala celu noc ... musim to len vydrzat,ale uz teraz som ako omacka......tak som si cez vikend nafarbila vlasy na cervenoo chcelo to nejaku zmenu 😀

nelynka18
2. feb 2012

@nelustek myslis?risko tiez zaspaval s cajom a nan sa ale nebudil....ale si cerveno vlaska??? daj fotku si ta neviem predstavit....ale super zmena vzdy padne vhod 😉 ja sa chcem dat ostrihat tak po lopatky bo mam vlasy po zadok a uz mi zavadzaju stale ich mam len v drdole 🙂

lucy56
2. feb 2012

@cabby88 tak toto skusim,len dokupim aniz,lebo ja som vcera zo zufalstva ze mliecka bolo malo aj cez den kupila v lekarni more milk plus a tie stoja 20e,ale zas ako jedine pomahaju a ten tvoj cajik bude lacnejsi,lebo ja co som investovala do podpory dojcenia by ma vyslo aj prikrmovanie

nelustek
2. feb 2012

@nelynka18 a ja cakam kym budem mat dlhe🙂 dam foto len sa musim upravit,lebo tieto noci co mame su desive a ja som este desivejsia 😀
a ta flasa neviem tak som pocula ze sa na to naucia a budu sa budit.vlastnu skusenot nemam

micicka
2. feb 2012

m§a na tej knihe od Bukovského trošinku nahnevalo to, že berie ako fakt kojenie. píše tam síce asi 2,5 strany o umelom mliečku, ale ja som z toho celého dostala pocit, že som neschopná, keďže nekojím. ale dosť ma to celkovo trápilo už pred knihou, takže to môže byť aj tým, že som si to zobrala moc osobne. príkrmy sú tam dobre rozpísané, to je pravda a nás to čaká už o chvíľku, tak ju budeme stále používať 😀 malá už teraz na nás pozeraá keď niečo jeme 😀 😀

nelustek
2. feb 2012

http://www.svetkocikov.sk/kociky-baby-design/64... co hovorite na tento kocik v cervenom.

nelustek
2. feb 2012

@micicka kolko stoji taka knizka zeby som si ju zelala na meninky 🙂

zuzanazuzana
2. feb 2012

ahojte
chcem sa popytat co si myslite o tomto......presne pred 3. tyzdnami bola u nas navsteva, malinka zrovna spala v kresielku....isla som im spravit kavu a v tom preveliky plac....ako mala spala, tak kamaratka jej v spanku nasilu vybrala dudku, zevraj chcela, aby sa mala zobudila a mala sa zobudila uvidela tri cudzie osoby a straaasne zacala nariekat....ja som vobec nevedela co sa stalo, myslela som si ze sa zobudila sama od seba....zacala plakat, nemohli sme ju utisit hodinu az kym od unavy nezaspala.....az po tyzdni soom sa dozvedela pravdu ako to bolo....a odvtedy mala place pri kazdom, len nie pri mne priatelovi a synovi neplace.....je to hrozne, lebo nemozeme ist bez nej ani do obchodu, ked chce babka postrazit......dovtedy sa na kazdeho usmievala, kazdemu byvala na rukach....aj kamaratka co ku mne chodi sa zakazdym s nou aj hodinu hrala, bavila a place aj pri nej, aj pri svokre atd atd atd....zo dna na den zostala taka!!!!! kazdy k nam chodil a teraz nemoze nikto, lebo len narieka a narieka....
takze co si myslite? nalakala sa tak, ze sa boji alebo je to tym, ze proste niektore deti su take ciciky a pri kazdom placu....len mi nejde, ze zo dna na den zacala pri kazdom nariekat.....ak to zapricinila ta kamaratka, tak jej to nikdy neodpustim.....
stale je velky smejo, ale len pri nas.....aj ked je niekto u nas, tak sa snazi troska usmievat, ale ako sa vzdialim alebo ju zoberu na ruky, tak place a velmi!!!!!!!! pytala som sa na to aj doktora, ale povedal mi, ze deti take uplakane zacinaju byt az okolo polroka co sa tyka toho, ze chcu byt iba pri mame...

jana0706
2. feb 2012

@nelustek my mame to iste s tym nekludnym kojenim - casto zacne pit, potom sa hned jeduje a reve, ale vacsinou zaberie ked pustim vysavac, ukludni sa a napapa sa popri nom a ked je unaveny tak aj zaspi...nas maly nema problem v noci sa prichytit, praveze v noci papa pekne, zrejme ho nevyrusuju ine podnety ako cez den, ale posledne dni mam problem s tym ze uz po tom poslednom nocnom kojeni okolo 5 rano nechce zaspat - mrnci, buntosi a dnes dokonca velmi plakal - nevedeli sme prist na to co mu je, ci ho boli brusko alebo je to nieco ine...nemyslim ze su to zubky, lebo sice cez den trochu slini ale pasticky si do ustociek rano nepchal ked plakal... ked sme ho ukludnili tak zadriemal a po zobudeni uz bol spokojny a po papani o 10 mi zaspal tak ze spi doteraz - takze on bude vecer zase vyspinkany buntosit ako vzdy a ja budem padat na nos 😀 ale aspon som si stihla po dlhom case uuuuplne v klude uvarit skvely obed a sa najest bez staleho odbiehania, mnam, velmi som si pochutila
a co sa mna tyka ja ak to pojde dobre s kojenim ze budem mat dost mliecka tak cajik nebudem davat urcite, kojene deti to vraj nepotrebuju, zbytocne to u nich narusa travenie...az v lete pri velkych horucavach by som dala cajik, ale teraz v zime na noc urcite nie...

misickab3
2. feb 2012

@kucminka NO, veď zo začiatku som aj ja dávala viac, ale tiež postupne zmenšujem dávky...našťastie už bruško nerobí problémy.... 🙂 zo len to odgrgnutie.,...

jana0706
2. feb 2012

@zuzanazuzana ja som to pocula presne tak ako ti to povedal ten doktor - ze deti az okol 5-6 mesiaca zacinaju tak vedome rozpoznavat osoby a vtedy sa moze stat ze niektore chcu byt len pri mame alebo ludoch co poznaju... navyse ak sa naozaj zmenila zo dna na den je to cudne, mozno to chce len trocha casu a vrati sa to do normalu, alebo vyskusaj nejake recepty proti "urieknutiu", nic ine ma nanapada...

kucminka
2. feb 2012

@nelustek je pekný a myslím že aj za rozumnú cenu 🙂

kucminka
2. feb 2012

@jana0706 určite sa ti oplatí tú fit loptu vytiahnuť,malému sa tam veľmi páči ,je to skvelá vec.

lutsy
2. feb 2012

@nelustek kniha stoji okolo 28 eur, ja som ju kupila na gorila.sk, vtedy bola za 24, ale uz ta zlava nie je,
pekny kocik, dobre ze ma vacsie kolieska s moznostou aretacie a je odpruzeny, aj cena je super
mne sa velmi paci tento ale to uz je 200 evry 😖
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3284...

@zuzanazuzana no neviem preco ti ta tvoja kamoska budila dieta, asi to bol pre malinku sok ked jej niekto v spanku vybera dudku a ona vidi len cudzich ludi, hadam ju to prejde, drzim palce !!!

jana0706
2. feb 2012

@lutsy my mame peg perego trojkombinaciu s podobnymi kolieckami ako na tom kociku co sa ti paci a som velmi spokojna

duska88
2. feb 2012

@nelynka18 a davas okrem toho aj kasicky, ci iba zeleninku??