Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@micicka snazime sa uz dva tyzdne pomalicky, ze ju drzim a svokra sa jej prihovara, tak v pohode, tak pomalicky jej ju podam chrbtom a malinka otoci hlavicku uvidi svokru a velky plac.....ale aj tak dakujem, bude to chciet velku trpezlivost a mozno pomoze aj to, ked bude teplejsie a bude uz vykukat aj z kocika a budeme byvat castejsie vonku.
baby nejde nám voda ... dúfam že nezamrzlo nejaké potrubie 😠
@bv_alexandra ja tomu nerozumiem, ako sa to zarába s nutrilonom? veď ten sa zarába s vodou. Dúfam, že všetky skúsené mi prepáčia moju blbú otázku, ale ja v týchto veciach neviem chodiť. A odkedy mu môžem kašičky dávať? To má určiť pediater?
@cabby88 ostalo mi potom viac mlieka, nemusela som vyse mesiaca davat UM ale zas mal maly asi rastovy spurt tento tyzden tak som si ich radsej kupila a oni su dobre v tom ze hned na druhy den mas mlieko ,netreba dlho cakat, a ked ti mala neplace po jedle si myslim ze nie je hladna, ja tiez viem ze mam menej mliecka ked place po jedle a odtrha sa lebo mu ide maly tok, on si zvykol na velky prud a ked ho nema sa jeduje, ja som pribrala 13 a dala dole 8 ale uz pred tehu som mala nadvahu takze zhadzovat je co
@andy.v ak máš nemliečnu kašu tak si urobiš mlieko. ja robim že urobim 180ml mlieka a do toho zamiesam kašu. Ak máš mliečnu kašu tak tá sa zarába len s vodou.. 🙂 S kašou sa začina po ukončenom 4 mesiaci. My sme však začali cca 2 týždne skôr lebo malý bol hladný a mlieko mu nestačilo. tak sme začali aj s prikrmom aj s kašou. davam mu kašu na večer miesto večerného mliečka. 🙂
čaute baby, prosím Vás majú v DM-ke alebo niekde v Trenčíne vrchné nohavičky na látkové plienky? Objednala som si pár Flipiek z ekoplienky.sk, ale ešte by som chcela a neviem, či majú aj tu niekde.. dík
Babulky chcem váš poprosiť kým to admin nevymaže nemože za nás zahlasovať v súťaži 🙂
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150569...
@tunzal to ju ta navsteva vyzliekla akoze z coho?? Pochopim ak niekto vyzlecie bundicku, ciapocku, rukavicky ked prideme z vonku,,, ale inak - urcite nechapem a naco?
@missy97231 nie z bundičky...., boli sme vnútri, normálne vyzliekla jej dupačky, aby si mohla lepšie pozrieť, ale že načo to nechápem ani dodnes, dobre že jej plienku nechala....a dodám len tolko že má vysokoskolské vzdelanie psychologiu, .....
Dievcatka, po akej dobe mate ist na 2.davku povinneho ockovania? Nas objednala po mesiaci a pol.Nie je to skoro? (Prve sme absolvovali vcera 3.2. a dalsie ockovanie druhe mame prist 18.3.-to bude mat mala presne 5 mesiacov). Dakujem za odpoved.
@daja0760 ahoj my sme prve ockovanie absolvovali okolo 3 mesiacov a druhe ked mal 4mes a 2 tyzdne tak si skor myslim ze ani nejdete skoro ale skor neskor..a druhe sme mali o 2 tyzden posunue koli druhemu malemu lebo bol chory tak pre istotu..a 3 sa absolvuje v 10mes..pozri si na nete ockovaci kalendar a tam je popisane kedy je ake ockovanie 😉
@tunzal asi chcela zistit ake plienky pouzivas a nechcela sa pytat, tak sama zistovala 😀 nepochopim...
ahojte dievcata po chvile pauzy sa ozyvam 😉 v stredu sme absolvovali 2 ockovane nastastie bez problemov 😉 esteze dalsie bude az v 10mes...dako nam zacalo poriadne mrznut 😠 tak ani poriadne nechodime von lebo aj v telerane nejaka doktorka vravela ze ked je viac ako -5 nie je dobre chodit z malymi detmi von hlavnaze tvrdili ze od piatka bude snezit len neviem kde sa ten sneh pozabudol 😀 😀 😀 a chcem sa pochvalit ze sme si uz kupili dovolenku ideme do Bulharska 😉 a mam jednu otazku na tie co ste uz zacali z prikrmami ako vase deticky ich prijali lebo toho mojho znich napina(zatial mal len mrkvu) ☹ dufam ze nebude ako jeho brat s ktorym som mala problemy..a uz som aj zabudla ze ako to je okrem mrkvy a zemiaku sa co este dava a potom to zacnete (myslim viac druhov zeleniny)miesat spolu a budete to davat vo forme polievky ci ako? a pridavate do tych prikrmov aj mlieko ci len vodu v ktorej sa to varilo? a robite ich doma alebo kupujete uz hotove? dakujem za odpovede..prajem pekny den 😉
@natalii6 ahoj. Ja sice este neprikrmujem,,, mame cas kedze kojim,, ale co si pamatam od Davidka,,, tak som potom - viac druhu zeleniny aj masko varila spolu, a zamiesala mixerom ako hustu kasicku, nie ako polievku... Chutilo mu to 🙂 A mlieko som nepridavala,,, len tu vodu v ktorej som varila 😉
@missy97231 možno bola zvedavá či má všetky prsty, alebo ani sama neviem čo vlastne hľadala alebo načo bola tak zvedavá 😀 😀 😀 zdalo sa mi vtedy tak ako keby ju testovala, lebo ju dávala aj na bruško, aj jej ukazovala hračky a dokonca ju priťahovala dosedu, či už dvíha hlavičku..... ale to už neriešim, vtedy som zostala zaskočená ale teraz sa na tom už len smejeme.

@tunzal vies, ja som na toto hakliva, aby mi chytali babatko bez opytania...a jedna zenska ma tu drzost a zobudit ju, lebo bola na nu zvedava...aj ja ked som len neter chcela zobrat na ruky som sa najprv popytala.....to mas aspon dobre, ze malinka neplakala pri svagrinej....u nas nezabera vobec nic....aj sa zda, ze nebude plakat, ale v tom momente ako zisti, ze ju nedrzim a prehovara na nu cudzi hlas, tak zacne plakat.....