Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
tak ja sa na spanok v poslednej dobe nemôžem stazovat. teda pokial ho niečo netrapi. väčšinou vstava o šiestej potom ide o pol deviatej spať a spinká cca 1,5 potom ho zas dávam spať okolo pol jednej jednej a spi aj tri hodiny. a poobede ešte hodinku. potom ho večer okolo siedmej okupem a ide spať a spí do tretej. a potom do tej šiestej. niekedy ako napr včera sa nam stane že ide spať o piatej a spí až do rána s dvomi prestávkami. 😝 🙂
@santerra poviem ti, ze niekedy to uz nezvladam a len placem (ale osamote abz ma nik nevidel a hlavne nie manzel lebo ten by to zle znasal keby vedel ako mi tu je a nemoze ma utesovat a byt pri mne...) vzdy si poviem ze musim byt silna pre mojho synceka a dodavat silu jemu, no niekedy je to asi fakt naopak... ☹
@bv_alexandra stale mi vsetci volaju a je unavne stale o tom hovorit a vysvetlovat v akom sme stave.. ten dennik sa aspon nepyta stale dokola 😉
@michaela18 neviem, asi to nedam citat nikomu, aj manzel chcel ale ja si taketo veci radsej nechavam pre seba, je to tak lepsie...
nas maly je inak poriadny betar uz tam akosi nechce pekne oblezat a stale sa bavi s hadickami a snazi sa ich vztiahnut, sestricky s nim maju zlatu trpezlivostm niekedy... vcera to bolo take zvlastne a velmi smutne... vecer som bola za malym a ani sa na mna neusmial len pozeral s tak smutnymi ockami... ked som odchadzala tak sa mu vzkotulali dve slzicky z ocka, neplakal ale videla som na nom aky je nestastny a ja som bola s nim ☹ po zdravotnej stranke sa mame zas o cosi lepsie, ak to pojde takto dalej tak niekedy cez dyden by mohol prejist z monogamu na materske mliecko a uvidi sa ako bude reagovat.
zas a znova vam vsetkym dakujem ze na nas myslite a modlite sa za nas, pomaha nam to, dakujeme
@katuska_za Ahoj Katka a Matúško. Pri každom tvojom príspevku sa mi kotúľajú slzy z očí. Ale zároveň cítiť z každého príspevku neskutočnú silu a lásku. Držíme Vám s Haničkou palčeky a tešíme sa spolu s tebou každej hoc malilinkej dobrej zmene 😉
@micicka aj u nás je to so spánkom tak isto - presne 30min hoc je ticho resp. hluk. A hoc je Hanka hore hodinku alebo aj 4 je to rovnaké 30min a dosť. Cez obedný spánok sa snažím vystihnúť keď sa začne budiť a šup kamarát cecík nastupuje a zaspinká ďalej a to potiahne niekedy potom aj 3-4h. Večer zaspávame tak, že Matej ide do hajan zhruba o 19.30-20h a to uspávam aj hanku tak, že papá. Samozrejme spí 30min. ale potom jej hneď šuchnem kamaráta cecíka a viac menej sa podarí zaspinkať na noc.
Tak sa mi zazdalo akoby sa malej Linde na brade robil herpes ma taky cerveny fliacik a akoby take biele bodky v tom :( co jej mozem na to dat Herpesin? A ak by to mala naozaj herpes mozem ju kojit? aby sa mi to nevyhodilo na prsniku :(((
Môžem sa znovu vrátiť k téme ockovania?? Lebo v októbri asi ešte všetky deti zaockovali proti tbc. Ako Vám vyzerajú tie pliecka??? Moja to tam má trosku tvrdé ale dnes ju po dvojtyzdnovom odklade zaockovali. Nemám ľutovať, že sme neboli na vyčistenie?
@tvojezlatko moja mala je priblizne rovnako stara, ale este sme neboli ockovane. Na tom pliecku to mala strasne skarede, doktorka jej to surovo vytlacala a potom nam to dlho este hnisalo. ale teraz uz to ma pekne, tak sa chystame niekedy na buduci tyzden a spojime to uz aj s poradnou, lebo bude mat uz 4 mesiace 18teho.
@santerra moja ak náhodou spí 35minút, tak ďalší je len 25minútový 😉 niekedy trvá zaspávanie dlhšie ako spánok....
@zuzu805 v noci spinká pekne - až na niektoré nepokojné noci a nadránom sa strašne krúti a kope. ale spinká od 20,30 do 6,30 a potom ešte asi hodinku alebo 1,5 hoďku. si myslím, že aj za to cez deň menej spinká. už som skúšala ju uržať "pri živote" aj dlhšie, či potom nebude viac unavená ale veru ani to nezaberá.
ale dnes som si uvedomila, že asi po návštevách býva vyčerpanejšie, boli sme u kamošky a teraz spí už hodinu, ale dosť nekľudne...
ja vždy viem, že spí 30min, tak viem koľko času mi ostáva 😀 ak je to náhodou dlhšie, tak sa len teším 😉
Ahojte 🙂 tak po dnešnej poradni 6700 g a 62,5 cm. Za posledné 2 mesiace pribrala 1460 g :D S príkrmami začíname až od ukončeného 6.mesiaca 🙂
prosim,prosim,ake mate skusenosti s gastrotuss baby?viem ze sa to tu riesilo ale nemam cas to hladat kedze sme tu popisali uz cez 700stran.neviem ci mam nadalej so sirupom pokracovat kedze po tyzdni sa nejavi zaidne zlepsenie.dakujem za odpoved
@zuzanajd Akože moja tam má malinky pupacik taky žltý a okolo to má take tvrde ale nema to take vystupene, lebo ked jej to nahnisalo prvýkrát mala tam pupak široký a vysoky asi 1,5 cm a potom to same prasklo a teraz sa to za šesť tyzdnov nezmenilo, dúfam, že ked vyrastie nebude mat nejake problémy. Lebo mne doktorka povedala, že je to zahojene ked sa to nezmenilo... Tak dúfam, že má pravdu.
ahojte babulky prajem vám krásneho valentína, dnes má môj synátor karneval v škôlke som zvedavá ako to dopadne 🙂 bude pirát juj už sa na to teším, valentínske pozdravy vyrábal cez víkend získala som pri tom zopár šedivých vlasov 😀 ale výsledok stojí za to 😉 je to zuzkin prvý valentín tak si ju dnes celú vybozkávam 😵 hoci to robím denne takže ona si zmenu ani nevšimne 🙂 . Pripravovali ste nejaké prekvapenia pre vaše polovičky?
Matuska prelozili z RAPky na JISku takze zas krok dopredu, vypotky zmizli takze ideme skusat materske mlieko a skusit zatazit telicko ako sa s tym vysporiada... ak to zvladneme budeme mat o dalsie dve hadicky menej. MM mu dnes skusim dat púrvykrat z flase a nie cez sondu co je parada, mam velku radost. Trosku sa na mna hneva bo ho nutim rehabilitovat a to sa mu zrovna nepaci, ale musi pochopit ze to je pre jeho dobre a maminka by mu zle nikdy nechcela 😉 stale mame este 25% kyslik ale to uz je v pohodke.
S drahym sme sa dohodli ze valentina oslavime v bufete pri kusku tiramise 😀 romantika poriadna... no a este vecsia romantika bude v nedelu - mame prve vyrocie svadby 😵 ale na tom teraz nezalezi, dvolezity je drobcek a slavit budeme az vsetci doma ze sme to super zvladli
@katuska_za Matusko je šikovný chlapček, on vie že má zvládnuť všetko na jednotku 🙂 držím vám palce, len tak ďalej
jůůů holky.. teď koukám že 14. -takže včera to byl na den rok! co nás vyšokoval těhotenský test 😀 .. a teď ten testík mám v náručí, krásně brouká, rozhazuje ručičkama a nožičkama a má překrásný úsměv 🙂 .. teď bezmezně miluju tři báječný mužský 😵
Tak som sa nas.... 😠Bola som pre výsledky Hanke z výteru v nošteku. Sestrička mi povedala, že ich nechala v susednej obci ale, že sú negatívne určite. Nedalo mi to a tak som kázala nech zavolajú a nech mi to potvrdia. Tak dr. volala do Blavy. No a samozrejme neboli negatívne ale má nejakého bacila 😠 😠 😠Som im obom poďakovala a vynadala, že majú krásny prístup a keď takto liečia pacientov tak sa nečudujem, že skoro nikoho nemajú v čakárni. Ešte mesiac a ideme od nich preč!!!!Keby sa držím toho negatívneho tak idem preč a Hanka je ďalej nonstop na vysávači a kvapkám jej do nošteka už kadečo 😠
@cabby88 prosím Ťa aké máte antibiotiká na bacila v nošteku?
@micicka kedy idete na kontrolu na nožičky?Alebo ste už boli?ako ste dopadli?
Ako kvapete detom kanavit? ja raz do tyzdna jednu kvapku a ko som tu kdesi na diskusii citala tak kazda mamina kvape inak 😨
@nelustek prvy mesiac som kapala kanavit jednu kapku za tyzden, po mesiaci som mala kapat uz 1kvapku za mesiac do polroka... 😉 mas pravdu, kazdy to inac ma kvapkat 😀
@gianni ja som pri Davidkovi tiez kanavit nemala,,, vzdy mi to doktroka kvapla na poradni 😉
a vigantol kapete ako? 2kvapky ci jednu denne?

@dzuli08 moj maly spaval v podstate dobre, iba dva krat s a vnoci budil a cez den 4 kratke spanky, najdlhsi v kociari, ale uz asi tri noci je od polnoci kazdu hodinu hore a potom o 6 sa uplne zobudi a uz nezaspi, a to predtym tahal do pol 9, neviem co sa mu stalo, ci ma malo mliecka v noci odo mna ked sa budi alebo co?