Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lenuska20 no, teď už ano, teď byl i vyděšený z toho krvácení -volal mi co 15 minut a vůbec teď všechno dělá za mě... teď jen ležím a nedělám nic, páč je mi příšerně zle a to furt! tak i uklízí a připravuje oběd.. no, dělá všechno a jsem mu za to neskonale vděčná....
Je fakt klika že se to tak stalo -jiní makaj i roky a nic ☹
@zuzanazuzana fakt??? jako ona je na krabičce, když jsem se koukla, země původu ČR, ale to je i na coca-cole.. a co internetový obchod??? ale tam je zas poštovný a balný 😒
a teda muffiny bych si dala, ale nevim, nevim... ze všeho co je cítit pomalu zelenám...
dobre ranko, ja som do 3 nemohla zaspat, som si vcera pocucavala colu, dobre mi to robilo na zaludok 😝 neuvedomila som si ale vedlajsie ucinky 😖 nespavost a behanie na wecko 😀 😝 behom 5 minut som bola asi 5x na wecku ☹
@lea1333 aj v C&A a Mothercare maju tehu modu, ja som si tam kupila pri prvom tehu 😉
októbrovky, dobré ránko!
Včera som nestíhala, tak sa chválim hneď dnes ráno!!! Bola som na sono, bôbik má 5mm a krásne "pulzuje" ... tak sme sa potešili... S predmetným zistením mi začali zodpovedné nevoľnosti 😎 ju-pi 🙄 . Takže termín potvrdený, 24. október. Už "len" 8 mesiacov. Maličkosť
@natalii6 moj dr. robil vtedy v iscare, takze mi to robil tam ... rano som prisla a o jedenastej doobeda bol uz mm pre mna .... a mala som tie zrychlene vysledky do troch dni .... a vobec to nebolelo
len teraz dr. robi uz len na antolskej a viem ze tam musi clovek minimalne jednu noc prespat
Baby krásne ránko 🙂 včera ma zase chytil upratovací ošiaľ, tak som ani nemala čas prísť k vám, no to ja som teda 😀 Mám sa dobre, akurát v noci som sa zobudila na to že som strááááášne hladná, tak som si išla po piškótky a chrumkala si o pol 2 ráno 😀 😀 Ale pomohlo, lebo som potom hneď zaspala 😵 .
Dnes asi pôjdeme na dlhšie von, lebo sa ukazuje krásne... tak vám želám kráááásny slnečný dník. papapa 🙂
ahojte 😉 tak ja som dnes dostala teh.knizku s terminom 5.10. 🙂 taky kusok papiera a tak moc ma tesi 😀
@lea1333 ja som tam sla len 4dni po vynechani mrsky,ked mi test ukazal ze by som mohla byt tehotna,lebo som stale spinila a mala som bolesti v podbrusku.Tak mi povedala ze to som asi cca v5tyzdni a este by tam nebolo nic vidiet a ze ked aj ano,nemoze mi zarucit ci je to embrio zive,lebo srdiecko este urcite pocut nebude.Tak idem az v utorok na kontrolu,tak dufam,ze dojdem s dobrymi vysledkami.
Ahojte kocky,
no ja vas stiham citat asi len takto rano, potom uz neviem co skor, lebo okrem toho ze mi je stale zle, ale uz menej, konecneeeee a som este stale nejaka nachladena a pochorlava, tak mala mi dava zabrat, no musim sa jej venovat na 100 percent.
K tej soc. positovni - ja tam vzdy odmietam volat ked nieco potrebujem , lebo ved prevolam cely majetok kym ma prepnu a kym to niekto dvihne. Tak som sa naucila kliknut si na ich web a tam je vpravo taka kolonka, ze napiste nam mail. Podla mna to je lepsie, lebo tetuska si vie presne odpoved premysliet a az tak ti ju napise, alebo sa poradi ked nevie, nie ako ked ju zaskocime v telefone s otazkou. No 1x ked som pisala tak som mala odpoved do 24 hodin, co som skoro odpadla a mala som to vysvetlene aj paragrafmy a aj ludsky, aby som to pochopila ako nezainteresovany clovek. No a 2x som ospoved nasla po 3 dnoch co je tiez super a to mi tetusa este aj volala, aby sme sa spravne pochopili ako mi pisala odpoved. Tak ja vam poviem, ze takehoto pristupu som bola velmi milo prekvapena a urcite ked budem nieco potrebovat zase vyuzijem tuto moznost.
Co sa tyka uradu prace, soc. veci a rodiny, tak tam ked volam tu do BA tak klobuk dole, strasne ochotne tety. Dokonca ked som si ziadala o rodicak, tak teta so mnou presla cele tlacivo, ci ho mam spravne vypisane, a to cez telefon a ja som to uz len poslala postou. A ked sa zvysoval rodicak, tak som im poslala tiadost a oni mi volali, ze ked chcem este tento mesiac dostat tie peniaze tak si mam prist osobne prevziat rozhodnutie, aby sa to zbytocne nenatahovalo. No proste ja len chvalim!!!!!! Fakt klobuk dole.
Inak vcera som bola na poradni, som 9+2 tt a mam krasne dve fotecky, ani som si pytat nemusela. A kedze babo spalo a bolo tak pekne ulozene, tak mu rovno zmerala aj NT a malo 1 mm, tak to bude super. Aj ked mam prist o dva tyzdne a bude mi robit samozrejme odbery krvy a aj zase UTZ s tym NT - sijovym prejasnenim. A potom sa babo zobudilo ci co, tak ste mali vidiet ako rozhadzovalo ruckami a nozickami, no krasa. S takou dobrou naladou som odtial odchadzala.
a ako tu uz niekto pisal, tak doktori nezvyknu davat tehu knizku skor ako v 10 tt, aj ja som dostala alen vcera, lebo ved by tam nemali ani co zapisaovat. Lebo kolonka je az od 10 tt.
@amisa potom daj vediet ci Kocha otvaraju, podla toho by som mozno potom zmenila aj lekara a presla do GPN.
baby vy uz riesite tehotenske rifle? Ja este nemam ziadne brusko, vlastne mam ale to urcite neni tehu brusko, ved ma male len nieco cez 1cm 🙂 Ja som mensia a utla a v C§A som pri prvom tehu ziadne nezohnala, to boli vsetko pre vecsie tehulky, ja som si kupovala rifle na Medenej vo 4mama, stali nejak 35 a za mesiac sa mi ta latka co je na bruchu roztrhala z boku, vacky su poroztrhavane, takze to je kvalita jak...
@chavallee neviem, ale ten ošiaľ prichádza vždy v jari keď slniečko zasvieti do izieb a ja vidím, že to moje upratovanie, bolo až také dokonalé 😀 😀
Akurát som skončila teraz a asi aj na dnes s upratovaním... lebo ma taký krč chytil do bruška, že ma obliala až horúčka a som sa aj riadne preľakla...tak teraz už len sedím... zatiaľ 😀
@zuzanazuzana dakujem za gratulaciu ....to urcite nie je len v pecive ....niejak to zvladneme 🙂
Baby začala som krvácať 😢 😢 😢 😢 čo mám robiť?
@klajosa lea1333 ma pravdu, tiez by som co najskor vyhladala lekara. Myslim na Teba, drz sa!

@enrikad gravipop 😉