Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii konecne ideme domov 😀 😀 dnes este kontrolne echo, sono vypotkov a ak bude vsetko ok tak v nedelu mozme ist domov... uz sa tesim na tie snehove kalamity 😀 😀 maminky strasne vam dakujem za podporu, bolo to uzasne qa velmi to pomahalo.... dakujeme... Drobec je uzasny ako rychlo sa pozbieral z tak taykej operacie 😵 😵
@katuska_za Sueeeeeeeer, tesime sa s vami! Drzkajte sa!
@katuska_za super to su skvele spravy velmi sa s vami tesim
@d_anica ahoj no veru aj mne to tak leti 😵 sikula mala 😉 aj nas si tlaci kolena k brusku a ked mu dam na chodidla ruku tak sa posunie.no veru za chvilu uz budu ritolezit 🙂 a velmi sa na to tesim 😵
@wera.g ano krasne vecicky.no veru vecicky z HM-ka su take vacsie,akoby rastli s dietatom 🙂 ved hej ani dominik vzdy nespi rovnako ale nikdy mu nedam skor jest ako po 2hodine v noci teda ak sa moc nerozpisti.niekedy ked sa zobudi skor ako o 2,tak dam len cajik.mozno pomoze aj vam 🙂
@micicka presne ja tiez ked dam dominikovi 74,tak rukav je akurat a nohy sa mu stracaju 😀 on ma strasne dlhe rucky 🙂
@katuska_za super 😉 vsetko len to najlepsie prajem 🙂
ahojte baby tak po včerajšom kočíkovaní mám svalovicu ramien za chvílu budem ako rambo 😀 a zase sneží ... dnes vonku asi nepojdem
@katuska_za super že sa malý tak rýchlo zotavuje, držte sa 🙂
@katuska_za super to je krásna správa 😉 tešíme sa s Haničkou 😉
Ahojte, tak my sme dnes ráno s Matejkom boli obaja na výter z hrdla a nosa, že kto je bacilonosič. Máme čakať 5dní na výsledky...
Krásne nám to sneží, sa teším ako malá a najradšej by som išla s detskami na sane ale s Hankou sa ešte nedá ☹Alebo nebodaj vy ste niektorá boli s drobcami?
Budúci týždeň má Matej prázdniny a je mi ho ľúto, čo ja sama s dvoma deťmi keď jeden nemôže a jednou rukou kočík tlačiť a druhou sane ťahať 😨
@jani74 nooo, ja som takto chodievala 😀 v jednej ruke kocik, v druhej sane 🙂 nic zavideniahodne 😀
@nelynka18 aj ja sa tiez tesim, aj ked potom si uz asi ani na chvilku neoddychneme 😀
@micicka no pani, tak to som rada, ze nie len moj je taky zrut 😀 my teraz obliekame pyzamka 3-6, ale veru ze uz sme siahli aj po 6-9, na nozickach mu to robi take plutvy, ale nezda sa mi, ze by mu to nejak vadilo, vyuziva ich pri nohovom strecingu 😀 a kolko vazi tvoja mala?
babule, tak my sme dnes začali s mrkvičkou 🙂 chutila Natálke, len si ju nevedela zobrať do pusinky, tak len vyplazovala jazyk a chcela ju oblízať 😀
a tým pádom začíname grckať nielen mlieko ale aj mrkvičku 😒
baby,nemáte niekto skúsenosť s krupicou,dávať do mlieka?Jedna pani mi poradila dať na zahustenie pol lyžičky detskej krupice do Nutrilonu,hm.....lebo sa mi v noci malý dosť budí,že či by ho to viacej nezasýtilo.
@wera.g s tou kašičkou to poradila aj mne, ale ešte som neskúsila. Naozaj nespí dlhšie? Mne sa malá budí tak každé 3-4 hodiny, ale bol aj taký týždeň, že sa mi v noci budila každé 2 hodiny a to bol horor. Ale nejak sa mi do tej kaše nechce...
@micicka teda, tak to krasne rastie!!! nas mal pri narodeni 3700, 3500g pri odchode z porodnice. Teraz ma 7700 🙂 my sme tiez zacali s mrkvickou, po troske. Malemu chutila, len tak srkal z lyzicky, akurat este nevie moc tu pusinu otvorit, iba jazycek vyplazuje 😀 nas nastastie negrcka, zato dnes poriadne nacerveno kakal...
@d_anica moja pekne otvára pusinku - teda zo začiatku, ale potom začne vyplazovať jazyk a už ide mrkva von 🙂 ale veď sa naučí a potom nám bude hej 😉 len nesmie byť veľmi hladná, lebo potom nemá na to nervy 😒 tak sme dopadli aj dnes na obed - samozrejme ako na potvoru, pospala si namiesto 30min asi 1,5 hodiny a to už bola pauza medzi papaniami 4,5 hodiny, takže žiadna šanca papať mrkvu, lebo bolo krikuuuu. a to sme tú mrkvu varili na 2x, lebo prvý raz zhorela (zabudli sme na ňu), takže teraz bude ďalší pokus 🙂
baby ktorym vam vypadavaju vlasy neberiete nahodou antikoncepciu Cerazette? je to tam pisane ako vedlajsi ucinok. Ja som sa vyhadzala na celom tele,mam male pupaciky 😒 😢 , najskor som si myslela ze z nieakeho ovocia co som zjedla no vobec my to neprechadza. Tak ma napadlo ci to nieje z tej antikoncepcie.Mate niektora skusenost ?

no a máme kiahne,teda aj po karnevale,masku spider-mana nasadím asi starému 🙂 , kto ešte nemal a chcel by nech sa zastaví 😉