icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

gianni
17. feb 2012

no a máme kiahne,teda aj po karnevale,masku spider-mana nasadím asi starému 🙂 , kto ešte nemal a chcel by nech sa zastaví 😉

katuska_za
17. feb 2012

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii konecne ideme domov 😀 😀 dnes este kontrolne echo, sono vypotkov a ak bude vsetko ok tak v nedelu mozme ist domov... uz sa tesim na tie snehove kalamity 😀 😀 maminky strasne vam dakujem za podporu, bolo to uzasne qa velmi to pomahalo.... dakujeme... Drobec je uzasny ako rychlo sa pozbieral z tak taykej operacie 😵 😵

daja0760
17. feb 2012

@katuska_za Sueeeeeeeer, tesime sa s vami! Drzkajte sa!

nelustek
17. feb 2012

@katuska_za super to su skvele spravy velmi sa s vami tesim

nelynka18
17. feb 2012

@d_anica ahoj no veru aj mne to tak leti 😵 sikula mala 😉 aj nas si tlaci kolena k brusku a ked mu dam na chodidla ruku tak sa posunie.no veru za chvilu uz budu ritolezit 🙂 a velmi sa na to tesim 😵
@wera.g ano krasne vecicky.no veru vecicky z HM-ka su take vacsie,akoby rastli s dietatom 🙂 ved hej ani dominik vzdy nespi rovnako ale nikdy mu nedam skor jest ako po 2hodine v noci teda ak sa moc nerozpisti.niekedy ked sa zobudi skor ako o 2,tak dam len cajik.mozno pomoze aj vam 🙂
@micicka presne ja tiez ked dam dominikovi 74,tak rukav je akurat a nohy sa mu stracaju 😀 on ma strasne dlhe rucky 🙂

bettina
17. feb 2012

@katuska_za super 😉 vsetko len to najlepsie prajem 🙂

zuzkazv
17. feb 2012

ahojte baby tak po včerajšom kočíkovaní mám svalovicu ramien za chvílu budem ako rambo 😀 a zase sneží ... dnes vonku asi nepojdem
@katuska_za super že sa malý tak rýchlo zotavuje, držte sa 🙂

jani74
17. feb 2012

@katuska_za super to je krásna správa 😉 tešíme sa s Haničkou 😉

Ahojte, tak my sme dnes ráno s Matejkom boli obaja na výter z hrdla a nosa, že kto je bacilonosič. Máme čakať 5dní na výsledky...
Krásne nám to sneží, sa teším ako malá a najradšej by som išla s detskami na sane ale s Hankou sa ešte nedá ☹Alebo nebodaj vy ste niektorá boli s drobcami?
Budúci týždeň má Matej prázdniny a je mi ho ľúto, čo ja sama s dvoma deťmi keď jeden nemôže a jednou rukou kočík tlačiť a druhou sane ťahať 😨

missy97231
17. feb 2012

@jani74 nooo, ja som takto chodievala 😀 v jednej ruke kocik, v druhej sane 🙂 nic zavideniahodne 😀

d_anica
17. feb 2012

@nelynka18 aj ja sa tiez tesim, aj ked potom si uz asi ani na chvilku neoddychneme 😀
@micicka no pani, tak to som rada, ze nie len moj je taky zrut 😀 my teraz obliekame pyzamka 3-6, ale veru ze uz sme siahli aj po 6-9, na nozickach mu to robi take plutvy, ale nezda sa mi, ze by mu to nejak vadilo, vyuziva ich pri nohovom strecingu 😀 a kolko vazi tvoja mala?

micicka
17. feb 2012

@d_anica neviem koľko váži teraz, skúsim odvážiť na našej váhe. 24.1. vážila 6030g, teraz už má podstatne viac 😀 ale najlepšie je, že keď sa narodila mala 2640g, pri odchode z pôrodnice 2430g - takže pekné naberá 🙂

micicka
17. feb 2012

babule, tak my sme dnes začali s mrkvičkou 🙂 chutila Natálke, len si ju nevedela zobrať do pusinky, tak len vyplazovala jazyk a chcela ju oblízať 😀
a tým pádom začíname grckať nielen mlieko ale aj mrkvičku 😒

kucminka
17. feb 2012

baby,nemáte niekto skúsenosť s krupicou,dávať do mlieka?Jedna pani mi poradila dať na zahustenie pol lyžičky detskej krupice do Nutrilonu,hm.....lebo sa mi v noci malý dosť budí,že či by ho to viacej nezasýtilo.

micicka
17. feb 2012

@kucminka nemám s tým skúsenosť, len moja mamina to dávala pred 30 rokmi bratovi na reflux. predpokladám, že do mlieka, ale ona ju namáčala veľmi dlho vopred, aby to nebolo bábu moc ťažké, tak sa na to radšej ešte popýtaj

micicka
17. feb 2012

@jani74 ja som skoro dala malú na sane, asi pred dvoma dňami, čo som sa vybrala s kočíkom von a veru nešlo tlačiť, tak som myslela, že behnem do najbližšej predajne, nechám tam podvozok a vaničku šupnem na sane.... 😀 ale nakoniec som sa pretlačila

lolko_lenka
17. feb 2012

@wera.g s tou kašičkou to poradila aj mne, ale ešte som neskúsila. Naozaj nespí dlhšie? Mne sa malá budí tak každé 3-4 hodiny, ale bol aj taký týždeň, že sa mi v noci budila každé 2 hodiny a to bol horor. Ale nejak sa mi do tej kaše nechce...

kucminka
18. feb 2012

@micicka no tak som sa rozhodla,že tú kašu krupicovú mu dávať nebudem,čítala som ,že by sa to takým malým detičkám dávať nemalo,tak ešte počkám,len dnes v noci bol zasa zlý,stále sa mrvil,mrnčal,vypil mi čajík 120ml a za hodinku bol vyspaný a zasa mrnčal ☹

nelustek
18. feb 2012

Takto sme sa nudili 🙂

Myslela som ze po tyzdni stravenom s nelkou doma ju aspon na pol hodinu zoberem von nech sa povala v snehu na ihrisku.Rano vstanem z postele a prsalo to je ako naschval 😠 tak zas budeme doma. Uz sa naozaj nudi..

daja0760
18. feb 2012

@wera.g My mame tiez baculku. V 3 mes.vazila 7200g.Len ju kojim...a vobec nie casto. Tak to neriesim. To je podla mna geneticky dane.

gianni
18. feb 2012

Dodkove kiahne 😉

nelustek
18. feb 2012

@gianni my sme ich mali presne pred rokom

d_anica
18. feb 2012

@micicka teda, tak to krasne rastie!!! nas mal pri narodeni 3700, 3500g pri odchode z porodnice. Teraz ma 7700 🙂 my sme tiez zacali s mrkvickou, po troske. Malemu chutila, len tak srkal z lyzicky, akurat este nevie moc tu pusinu otvorit, iba jazycek vyplazuje 😀 nas nastastie negrcka, zato dnes poriadne nacerveno kakal...

micicka
18. feb 2012

@d_anica moja pekne otvára pusinku - teda zo začiatku, ale potom začne vyplazovať jazyk a už ide mrkva von 🙂 ale veď sa naučí a potom nám bude hej 😉 len nesmie byť veľmi hladná, lebo potom nemá na to nervy 😒 tak sme dopadli aj dnes na obed - samozrejme ako na potvoru, pospala si namiesto 30min asi 1,5 hodiny a to už bola pauza medzi papaniami 4,5 hodiny, takže žiadna šanca papať mrkvu, lebo bolo krikuuuu. a to sme tú mrkvu varili na 2x, lebo prvý raz zhorela (zabudli sme na ňu), takže teraz bude ďalší pokus 🙂

gianni
18. feb 2012

@nelustek no len nám už teraz neodporučili tekutý púder ako sa dával dakedy ale masť cicaderma

nelustek
18. feb 2012

@gianni ani nam to dr neodporucovala,predpisala tiez nieco ine ale sa to vobec nehojilo..dali sme puder a bolo to o moc lepsie ma len jednu jazvicku ale to len kvoli tomu ze bola moc hlboko

gianni
18. feb 2012

@nelustek no uvidíme ak to bude u nás,lebo niektoré vyrážky má okolo zapálené

kucminka
18. feb 2012

@gianni ja som to dcére natierala len fenistil gelom,ani ju to nesvrbelo,a to sme mali ozaj veľa a nemá žiadne jazvy.

gianni
18. feb 2012

@kucminka no ja som mu dala fenistil kvapky,ale nejako si nestazuje na svrbenie a ten gel som aj chcela skúsiť,ale počkám ako to bude učinkovať s touto mastou

kucminka
18. feb 2012

@gianni ona to mala hrozne moc a to akurát cez leto keď boli najväčšie horúčavy,a ten fenistil,síce sme ho dosť minuli,ale pomohol.

lucia0412
18. feb 2012

baby ktorym vam vypadavaju vlasy neberiete nahodou antikoncepciu Cerazette? je to tam pisane ako vedlajsi ucinok. Ja som sa vyhadzala na celom tele,mam male pupaciky 😒 😢 , najskor som si myslela ze z nieakeho ovocia co som zjedla no vobec my to neprechadza. Tak ma napadlo ci to nieje z tej antikoncepcie.Mate niektora skusenost ?