Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Mmmmm...same dobrotky sa dnes papkaju 🙂
babenky zacinate nejako priberat alebo uz vam vykuka brusko ? ja mam iny pocit ze raz mi ho vidno raz nie ked sa najem tak mi ho pekne vyduje 😀 uz su mi tesne rifle na brucho , musela som vytiahnut tie co som mala odlozene lebo mi boli velke 😀 a ked som videla niektore fotky tak babenky maju inac velke bruska uz
no nic idem sa ja obliect a tak za dve hodky som tu ako na koni ...zatial sa majte babenky
Ahojte, my sme boli doobeda v Tescu, moje dieťa je dnes ako sto čertov, vstal o siedmej a bol celé doobedie tak strašne unavený že so sebou nevládal, len hysačil, vrešťal a pišťal pre všetko. Priateľ z neho bol na nervy takže ten tiež chodil odutý (malý ho o siedmej prišiel zobudiť, že "Tatinko vstávaj, nechráp už, už je ráno" 😀 ) Na obed sme boli u našich, rezne, zemiaková kaša, ryža, pečené mäsko, kyslé, hovädzia polievka, dva druhy domácich cestovín a ako dezert bublanina s višňami, proste mňaminko. Naši bývajú v rovnakom paneláku ako my (už som to tu spomínala) takže som maximálne spokojná 🙂 Poobede malého pošlem k našim a chcem mať chvíľu kľud....snáď mi to nič nepokazí 🙂 Tak vám prajem pekný zvyšok nedele a večer si vás zasa prečítam.
@lea1333 ja si myslim,ze ak mas nejake problemy co by mohli ublizit dietatku,nema doktor problem s tym vypisat PN.Mne ju hned ponukal ked som dosla prvy krat k nemu,ale az po bolestiach v podbrusku som pristala.Hned sa ma vypytoval,kede robim,co robim,a kedze robim s kovom a chemikaliami,hned ma odporucil sa tomu vyhybat.Mysli,ze ak mu to navrhnes,nemal by mat nic proti tomu,povedz ze mas strach o babetko,ze mate to v robote namahave.Tak drzim palce 😉

@katja23 to vazn tu je krasne slnecne pocasie!!!! 😉 ale aj ja som doma na riti aspon kym drahy sa nevrat....