icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
6. mar 2011

@katja23 to vazn tu je krasne slnecne pocasie!!!! 😉 ale aj ja som doma na riti aspon kym drahy sa nevrat....

katja23
6. mar 2011

@lea1333 no neviem ale dufam ze to prestane chut na salat je neprekonatelny 🙂

natalii6
6. mar 2011

@santerra a hlasim ze som robila morcacie prsia zapecene z broskynou a syrom + ryzu 😉 ale aj to co si robila ty je fajne
@lea1333 a teraz byvas u koho? ja som myslela ze byvate sami

lea1333
6. mar 2011

@natalii6 ni eja byvam z maminou a bratom... ☹ len pred tym sme byvali tak ze ja moj bart a moj drahy....lebo mama byvala u priatela len sa rozisli tak sa vratila domov a teraz musim ist ja k priatelovi!

lea1333
6. mar 2011

@katja23 tak nech ti ho mamina donese 😀

katja23
6. mar 2011

@lea1333 nerada by som ju prehanala , nech si oddychne vcera dokoncili prerabku kuchyne 🙂 ale pocasie vyzera ze sa umudrilo takze sa nakoniec obleciem 🙂

lea1333
6. mar 2011

@katja23 aspon sa trosku prejdes! 😉 aj za mna sa prejdi....

katja23
6. mar 2011

@lea1333 urcite ,mylslela som ze uz nepojdem ale segra pisala ze mamca sa tesi tak idem , ved to je mamina . 🙂

santerra
6. mar 2011

@lea1333 povedz že v kuse zvraciaš a v robote by ti to netolerovali 😀 Alebo povedz na rovinu že nech ta vypiše na PN 😀 Možno to pomože 🙂

santerra
6. mar 2011

@katja23 Juuuj to je fajn že mate maminky tak blizko...moja je odo mna 140 km ☹ nevidime sa často. Aj v PP fuka jak dive....zas stromi povyvaluje 😅

santerra
6. mar 2011

Mmmmm...same dobrotky sa dnes papkaju 🙂

lea1333
6. mar 2011

@katja23 jasne chod!
@santerra no len ja mam taku inu gynu musim povedat nieco zavazne lebo ona nechava doma len ked je nieco ze brutal vazne!co mam povedat ze zdviham tazke co naozaj zdviham....

katja23
6. mar 2011

@santerra ale uz nam svieti slnko , isto je marec a nie april ? 😀 😀 joj tak to mas naozaj daleko maminu od seba

katja23
6. mar 2011

@lea1333 jasne ak dvihas tazke veci tak to musis povedat , ja som svojmu povedala ze dviham tazke veci

katja23
6. mar 2011

babenky zacinate nejako priberat alebo uz vam vykuka brusko ? ja mam iny pocit ze raz mi ho vidno raz nie ked sa najem tak mi ho pekne vyduje 😀 uz su mi tesne rifle na brucho , musela som vytiahnut tie co som mala odlozene lebo mi boli velke 😀 a ked som videla niektore fotky tak babenky maju inac velke bruska uz

no nic idem sa ja obliect a tak za dve hodky som tu ako na koni ...zatial sa majte babenky

lea1333
6. mar 2011

@katja23 no uvidim musim toho viac nachystat co jej poviem .... 😒

natalii6
6. mar 2011

@lea1333 a ked sa prestahujes kde v BA budes byvat?

lea1333
6. mar 2011

@natalii6 na karadzicovej ako je stain restauracia vies kde to je?a ty kde byvas?

natalii6
6. mar 2011

@lea1333 ako ja nechapem tvoju dokinu ked mat taketo problemy ja ked som bola 1x tehotna hned sa ma ptyal kde robim a poznam baby co ich nechali doktori doma ked mali pracu co by im uskodila..na tvojom mieste ak by ta nechela nechat doma by som ju vymenila 😠

natalii6
6. mar 2011

@lea1333 ty brdo ja byvam kusok odtial 😉

lea1333
6. mar 2011

@natalii6 sak ja jej to vyskusam este raz predhodit lebo uz aj z roboti mi volali ze ci sa vratim lebo oni rataju s tym ze sa nevratim koli tomu ze vedia ze taka robota sa neda robit z bruskom....a ked povie ze ma nenecha doma tak v stredu pojdem druhemu doktorovi!

lea1333
6. mar 2011

@natalii6 to fakt!tak to je super aspon niekoho tam potom budem poznat! 😀 😀 😀

natalii6
6. mar 2011

@lea1333 tak treba si trvat na svojom ved ty najlepsie vies ako sa citis 😒 a nedaj sa...ano je to blizko ako je autobazar na Bazovej tvoj priatel mozno vie kde to je...baby majte sa zatial idem si citat 😉

zuzul1310
6. mar 2011

Ahojte, my sme boli doobeda v Tescu, moje dieťa je dnes ako sto čertov, vstal o siedmej a bol celé doobedie tak strašne unavený že so sebou nevládal, len hysačil, vrešťal a pišťal pre všetko. Priateľ z neho bol na nervy takže ten tiež chodil odutý (malý ho o siedmej prišiel zobudiť, že "Tatinko vstávaj, nechráp už, už je ráno" 😀 ) Na obed sme boli u našich, rezne, zemiaková kaša, ryža, pečené mäsko, kyslé, hovädzia polievka, dva druhy domácich cestovín a ako dezert bublanina s višňami, proste mňaminko. Naši bývajú v rovnakom paneláku ako my (už som to tu spomínala) takže som maximálne spokojná 🙂 Poobede malého pošlem k našim a chcem mať chvíľu kľud....snáď mi to nič nepokazí 🙂 Tak vám prajem pekný zvyšok nedele a večer si vás zasa prečítam.

lea1333
6. mar 2011

@zuzul1310 jej pekny den....

lea1333
6. mar 2011

@natalii6 asi viem kde to je!no vies ale asi ziadny lekar ma nevypise za to ze ja chcem ci???

kucminka
6. mar 2011

@katja23 no ja zatial ani nie,aj ked oźaj zeriem ako kyselina,az na vecer ma chyta zvracane,u mna je to nejako vymenen,nemam ranne ale vecerne nevolnosti 😉

kucminka
6. mar 2011

@lea1333 ja si myslim,ze ak mas nejake problemy co by mohli ublizit dietatku,nema doktor problem s tym vypisat PN.Mne ju hned ponukal ked som dosla prvy krat k nemu,ale az po bolestiach v podbrusku som pristala.Hned sa ma vypytoval,kede robim,co robim,a kedze robim s kovom a chemikaliami,hned ma odporucil sa tomu vyhybat.Mysli,ze ak mu to navrhnes,nemal by mat nic proti tomu,povedz ze mas strach o babetko,ze mate to v robote namahave.Tak drzim palce 😉

lea1333
6. mar 2011

@kucminka dakujem len uz ako som spomynala moja gyna je zvlastna ale nevadi skusim toho druheho doktora a uvidim co povie on!

zuzul1310
6. mar 2011

@lea1333 vypíše, prvá otázka mojej lekárky pri prvom tehu bola, chcete byť PN? Ja že "NIE" , ona že "Keby ste chceli tak kľudne povedzte, niektoré ženy nechcú chodiť tehotné do roboty a býva im zle tak chcú byť radšej vypísané" Takže sú lekári ktorí ťa vypíšu aj preto že chceš.