icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bibi13
16. máj 2012

jurkovamiluska mne maly nechodi a ani nechcem,dojdem o krize:D..mne sa maly plazi a lozi a ked sa postavi sam na nohy a sam spravi krocik,potom mozme sem tam trosku chodit po vonku..inak nie.
kucminka maly mi prespi celu noc..🙂

zuzinr
16. máj 2012

@jani74 no mas to vesele ked ti nechce spat ja som mala podobny problem ze Simi chcel byt len na rukach ale kupila som si nosic a je to super aj nieco porobim 🙂

zuzinr
16. máj 2012

takto zaciname s turistikou 🙂

nelynka18
17. máj 2012

@kucminka mne sa maly pyta po 1,5 hodine a po 1 a 3/4 uz spi 😀
@lolko_lenka vraj v prototike maju take malinke a 2 stranky dozadu som dala link co som nasla 🙂

lolko_lenka
17. máj 2012

@nelynka18 ďakujem 🙂

reanda
17. máj 2012

@lolko_lenka vcera sme to tu trochu riesili 😀 a @nelustek dala link na pekne capacky aj s peknou cenou 😅 http://www.liliputi.sk/index.php?option=com_vir...

lolko_lenka
17. máj 2012

@reanda tú peknú cenu som si hneď všimla 🙂

lolko_lenka
17. máj 2012

Ahojte, idem sa trošku poradiť 🙂 Dnes ráno ako malá vstala, tak som si všimla, že na líčkach pod krkom, ale aj na čielku a za uškami má také vyrážočky, niečo ako potničky, ale sem-tam aj taký fliačik z toho. Neutekala som hned k lekárke, dala som jej na to Holtov krém a ešte jej ho dám aj večer, či to prejde... Zo sliniek mávame bežne okolo úst červené suché fľaky. Neviete čo by to mohlo byť? Keď jej to nezmizne do zajtra, tak idem radšej k dr., lebo ide víkend a ja tie pohotovosti tak neznášam...

tunzal
17. máj 2012

Ahojte, chúďatko moje, včera poobede a celú noc mala teplotu, ale ani nekašle ani nesoplí nič, ráno sme boli u lekárky, vraj to môže mať z horných zúbkov ale ako pozerala jej do hrdla tak že má mandle trošilinku červené ale zatiaľ sme nedostali žiadné lieky , máme počkať do zajtra 😖 tak uvidíme čo s toho bude , či tretí zub alebo antibiotiká ☹

@lolko_lenka mne sa to zdá ako alergická reakcia, nezjedla niečo čoho by to mohlo byť? okolo úst máme aj my stále ale to je od sliniek.

natty07
17. máj 2012

@lolko_lenka co sa tyka tych vyrazok, tak mi sa tym trapime uz tri mesiace, najlepsie nam zabera bepanthen.

lolko_lenka
17. máj 2012

@natty07
@tunzal
práveže nejedla nič nové... Ale možno ja som si dala niečo, ale keby som ja vedela, do čoho som dzobla.... No ved uvidím do zajtra rána... ďakujem za reakcie

gianni
17. máj 2012

@jani74
no my podobne: chodíme spať spolu kolo 21,00 lebo aj ked ho uspím skor tak sa hned zobudí a chce sa pricicnúť a tak by spal celú noc,no ked zistí že tam nie som tak reve,nad ránom sa budí dost často len potahuje a zaspí,tiež mám dost, cez den pospí málo ked sme doma,na etapy v kočíku spí dlhšie ale teraz von nechodíme,ruky mám už tiež vytahané(skoro po zem 😉 )

santerra
17. máj 2012

@jani74 ahoj 30 minutovky su aj u nas oblubene 😀

nelustek
17. máj 2012

@lolko_lenka Linda mala ako som spomínala teploty dva dni ale len tak do 38.a za dva dni sa vyhádzala na chrbátiku potom na hrudniku a na líčkach.Dr. povedala že alergická reakcia ale nemala byť s čoho 😨 tak som dávala 4kv. fenistilu a ako to prišlo aj odišlo.Takže tiež neviem čo to bolo a sčoho pripisujem to zubom vtedy majú oslabenú imunitu deti

lolko_lenka
17. máj 2012

@nelustek našťastie Nelka teplotu nemá a nemala, síce som nemerala, ale to by som cítila....

nelustek
17. máj 2012

@lolko_lenka to by si vedela že má teplotu 😉 Linda je vždy horúca na hlavičke hore nad čelom a v noci má aj rúčky a chodidlá horúce

nelustek
17. máj 2012

@jani74 linda tiež takto spáva niekedy keď bola menšia tak spala tak po pol hodinke 😉 teraz keď si odvyká zaspávať na prsníku potiahne aj hodinu hodinu a pol.teraz o 12:00 zaspala a ešte spinká.
Inak my to máme že vstáva väčšinou o 6-stej potom ide spať o 8-smej a potom až okolo 12.stej ale tiež to ako kedy podľa toho aký dlhý má spánok

peta_k
17. máj 2012

babule, kolko vodicky vam deturence vypiju denne... ja malu este kojim, ale teda cez den, nejako extra vela necucka mliecko, skor v noci

strakovakatka
17. máj 2012

@lolko_lenka Ahoj Lenka. Nemá Nelka aj suchu pokožku okolo tých vyrážok? Moj maly mal takú suchú tváričku z vyrážkami okolo 4 mesiaca. Dr povedala, ze to nič nie je, že pokožka si ešte regulovať mastnotu. Dala nam taky krémik na premastenie. Teraz mu zas liečim suché fliačky na nožičkách, rukách brušku a chrbátiku. To mal alergickú reakciu. Najprv sme rozmýšlali či na jedlo, ale nič také som ani ja ani on nejedli. Všimli sme si ze to nemal pod plienkou, na tvari a prstoch, čiže nám vyšlo že to mal alergiu na aviváž. Tak som mu všetky veci preprala bez aviváže, mastíme sa mliečkom Excipial a už nám to mizne. 🙂

strakovakatka
17. máj 2012

Ahojte kočky. Kedy dávate detičkám tuhú stravu? Zatial len obed a desiatu alebo už aj olovrant? Ja dávam drobcovi na desiatu ovocie a na obed masovo-zeleninový príkrm. Teraz posledné dni na obed vymýšla, nechce papat a mrční, a pritom mu dávam zeleninku čo už pozná. ☹ Ukludní sa až ked ho nakojím. Aké máte skúsenosti s detičkami vy?

lolko_lenka
17. máj 2012

@peta_k mne by vypila vodičky aj pol litra asi 😀 ja jej to musím regulovať, lebo to by sme prebaľovali asi každých 5 minút 🙂

nelustek
17. máj 2012

@strakovakatka ahoj, ja dávam na raňajky mliečko za hodinu na to dávam chlebík s masielkom na desiatu ovocie čerstvé nastrúhané, na obed zeleninku mäso každý druhý den, olovrant MM, večera kaša a MM. Kojím medzi tým ako chce malá 😉

katuska_za
17. máj 2012

@nelustek už davas chlebik s maslom? to sa moze? 😕 a to klasicke maslo alebo tie rastlinne (rama, veto...)

zuzkazv
17. máj 2012

tri krát hurá našim chlapcom !!!!!!!!!!!!!!

strakovakatka
17. máj 2012

@katuska_za už dávaš chlebík? Ako to malý spapá? Moj tak max kôrku žuje 🙂

lolko_lenka
17. máj 2012
peta_k
17. máj 2012

@lolko_lenka aka krasna, aj moja mala ma take baculate licka... A to sa sama takto postavi? Ked ti tolko vody vypije cez den, tak kolko vypije mliecka?

bibi13
17. máj 2012

aj ja vam pridavam foto mojho najmladsieho🙂

nelustek
17. máj 2012

@katuska_za pýtala som sa doktorky a že už môžem dávať chlebík,natieram normálne rastlinným ale to len tak trošilinku a len také malinkaté kúsočky dám do pusinky veď toho ani moc nespapá 🙂

nelustek
17. máj 2012

Takýto pekný darček som dostala od mojej Nelky ku dňu matiek