icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
19. máj 2012

@daja0760 mne risko tiez lozil mal sedem mesiacov a v osmom mesiaci sa staval na nohy popri nabytku 🙂 dominik je na styroch ale este nelozi 🙂
@zuzu805 aky krasny usmev 🙂 aka je baculata a tie rucky 😀 nie ako ten nas sliz 😀

nelustek
19. máj 2012

Zopár fotiek mojich bambuliek, jedna ako si robia piknik 😀 dve na brušku s úsmevom a jedna ako už nevládala.

jana86
19. máj 2012

@nelustek jeeeej ake ma Linda kraaaaasne vlaasky, ja odpadnem 😀 a nasa ma na hlave asi tri vlasky do kopy 😀

nelustek
19. máj 2012

@jana86 No neni to ale sranda keď si odgrcla a zatieklo to do vláskov 😅 ale inak je to pekné také bábenko s vláskami Nelke som takéto copčeky robila asi v roku a pol...

nelustek
19. máj 2012

Inak musím našu Lindu pochváliť konečne sa odnaučila zaspávať bez prsa 🙂 Ale musím pri nej ležať ešte to keď zvládne úplne bezo mňa,ale chce to čas...už som mužovi povedala že nech dovezie postielku,dúfam že ju budeme aj využívať 😀

zuzu805
19. máj 2012

@nelynka18 no veru je to gulička naša ma 8600g a 7 mesiacov a tyžden

peta_k
19. máj 2012

my mame hroznu noc za sebou, normalne sa zobudi s hroznym placom a neutisi sa, az kym sa celkom nepreberie... Vtedy nam pomoze len viburcol, uz nech je von ten druhy zubal... Baby vase deticky sa tiez tak akoby strhavaju, ked sa z niecoho velmi tesia? Moja mala to robi, neviem, ci je to normalne... Ako pridavate fotky, mne to nechce ist

kucminka
19. máj 2012

dneska sme vytiahli nočník a skúsili,a po chvíľke sa Samuško vycikal,tak sa z toho teším,len aby mu to ostalo 🙂

michala33
19. máj 2012

@zuzu805 fu to je taka buchticka ako ta nasa 🙂 a ani moja este nelozi ,kolko vazite?
mi mame 9200gr

stanka25
19. máj 2012

Ahojte baby chcela by som sa opytat vas skusenejsich. Samko mal dnes teplotu cely den, rano tak 37,7 ale vecer uz 38,2 tak sme dali Nurofen sirup ale okrem teploty a este maleho vysypu na tvaricke(mozu byt aj potnicky) sa usmieval, blabotal teda ako by mu nic nebolo. Ziadne sopliky ani hnacka. Myslim ze to mozu byt zuby ale v ustockach nema nic zdurene ani si nepcha rucicky do ust tak neviem.
Uz asi tyzden horsie spava ale inak je v pohode. Dakujem za info. 🙂

micicka
19. máj 2012

ahojte maminky, ja samoška nestíhačka 😒
pozerám, aké sú tie vaše detičky nádherné, krásne fotečky ste popridávali. a veru šikovné detičky máte ako tak vidím 😉
nás choroba ešte celkom neopustila, ja som skončila na antibiotikách, dokonca aj teplotu som chytila 😒 dnes je to už zase lepšie, len kašlem akosi viac ☹ natálka má ešte soplíky, ale už sa to nedá oprovnať s tým čo bolo. prespinká v noci, takže som rada. len dúfam, že nechytí zase odo mňa akéhosi bacila, sa promenádujem s rúškom na ústach, ale mám šťastie, moje dieťa ma aj tak pozná 😀 😀

v utorok nás čaká poradňa, tak som zvedavá na miery 😉

joooj a skoro som zabudla, dnes máme 7 mesiacov 🙂 🙂 rovnako ako @zuzinr 😉

micicka
19. máj 2012

@kucminka moja sa teraz zase začala budiť okolo 4,30 ale to som jej večer nedala kašu. dávaš na noc len mliečko alebo aj kašu. ja od kedy jej dávam kašu, tak mi prespí do tej 6,30-7,00. vyskúšaj, za to nič nedáš. a verím, že čajík nepomôže, veď aj moja, keď sa zobudí o tej 4,30 tak vypije aj 230ml, takže asi je fakt hladná 😉

tunzal
20. máj 2012

ahojte,už si nepamätám ktorá z vás písala že ste mali šiestu chorobu, aj nás to chytilo, ale malá sa my nevysypala len na hlave a na chrbátiku má len pár vyrážok, inde zatiaľ nemá, vlastne ani neviem že ako to má vyzerať.vám to ako vyzeralo a kedy zmizli vyrážky?

zuzinr
20. máj 2012

@micicka no pekne tak sa rychlo vyliecte obidve aj s Natalkou, ste nam chybali na plavaní 🙂

jana86
20. máj 2012

@tunzal my sme mali najprv 3 dni teploty a potom sa mi vyhadzala na chrbatiku a na brusku, davali sme fenistil kvapky a asi do 3 dni jej to zmizlo

tunzal
20. máj 2012

@jana86 3 dni teploty sme mali aj my a teraz je vyhádzaná na hlavičke, na chrbátiku a na brušku má len mierne. dávam jej fenistil, lebo je na nej vidno že sa jej to svrbí.

jankamgr
20. máj 2012

Ahojte žienky, dnes sme začali račkovať 😀 😀 😀 😀 😀 !!!!!!!

rough
21. máj 2012

Ahojte baby, tak vcera sme prvykrat vyskusali nakupny kosik, v ktorom sa mu velmi pacilo, takze prestavame vlacit kocik na nakupy. Jupiiii🙂

zuzu805
21. máj 2012

@michala33 nelozi iba sa kotula dostane sa kam chce kotulaním 😀 😀 😀 ma už asi 9 kg ...

micicka
21. máj 2012

@zuzinr Zuzka ďakujeme, nám ste chýbali vy všetci a aj plávanie, včera vo vani robila také rošambo, že až 🙂 ale sople ešte máme obidve, ale už idú von, aj keď Natálka už protestuje! s nosičom si spokojná?

kucminka
21. máj 2012

@micicka ja som zo začiatku dávala kašu na noc,ale sa mi to neosvedčilo,baby potom písali,že može byť z toho smädný,tak mu kašu dávam ráno,a mliečko večer.Ale možno to s tou kašou večer ešte vyskúšam.Teraz spí celkom dobre už tretiu noc,budí sa mi okolo štvrtej,čo je u nás pokrok 😉 potom sa napapá,a niekedy zaspí hneď,ale väčšinou si hodinku hundre,vyzúva ponožky,naťahuje byldachýn a až potom zaspí.

tunzal
21. máj 2012

@rough fešák jeden, a už je aký velký 🙂

katulka74
21. máj 2012

Ahojte,neviete kde by som mohla kupit take protismykove kolenacky,malemu sa velmi smyka po parketach.

nelustek
21. máj 2012

Zajtra poradňa som veeeľmi zvedavá na váhu 😵 dúfam že už doktorka nebude marodovať nemám rada to zastupovanie.Aj keď tam je teraz na zástup dr.čo som ku nej ja chodila ako decko.Je to tiež veľmi milá doktorka,ale aj tak je lepšie keď nás vidí tá naša 🙂

micicka
21. máj 2012

@kucminka tak keď už si skúšala a nepomohlo, tak nič. možno keď raz zase vyskúšaš, už to pomôže. ale keď píšeš, že je aj hodinku hore, tak to nie je hlad. to Natálka keď sa zobudí, ako dnes o 4,00 napapala sa a hneď spinkala ďalej, takže asi bola hladná, aj keď som tomu neverila.
včera bola hore doobeda od 8,00 do 12,00!!! to bol tuším rekord, zaspala v priebehu 3 minút! a ja som myslela že bude spinkať najmenej 2,5 hodiny a ona sa zobudila tradične po 30min, ma skoro porazilo, ale nestačilo jej to, tak bola taká nijaká. aj dnes bola umrnkaná, ja dúfam, že sú to zuby a čoskoro budú vonku, nech je zase chvíľku kľud

micicka
21. máj 2012

@nelustek aj my máme zajtra poradňu, tiež som zvedavá na váhu 😀

micicka
21. máj 2012

baby, moja malá je stále spotená keď spinká alebo chvíľku leží. aj keď je prikrytá len tenkou dekou, aj tak mám hlavičku aj chrbátik úplne mokrý! potia sa aj vaše detičky takto?

rough
21. máj 2012

@micicka teda moj robino sa poti strasne, najma v noci, to aj 2x obraciam vankus. A potom ked poriadne papa mliecko, pri dudlani sa spoti az na ritulke, celu hlavicku a chrbatik ma mokre. vlastne, ked spi vonku v kociku, tak sa menej poti, ale ked spi pri mne (zvacsa na dide) tak je spotena, vonavucka mysicka z neho.

micicka
21. máj 2012

@rough presne aj ja v noci obraciam vankúš aj niekoľko krát, čo je úúúúplne mokrý, myslíš, že to nevadí, že sú také spotené. ja sa teraz trochu viac bojím, čo mala tie sople a vlastne ešte sme sa ich úplne nezbavili. my dospelý by sme sa prezliekli, ale čo s ňou, to by som ju určite zobudila 😒

rough
21. máj 2012

@micicka zvlastne, nevsimla som si, ze by mal prepotene pyzamko, on sa v noci poti hlavne na hlavicke, tu ma niekedy uplne zeravu, az sa bojim, ze teplota, avsak zvysok tela je ok.... Spava pri mne, nie vo svojej postielke a v noci si sem tam cucne mliecko, takze z casti za ten mokry vankus moze aj to.
Pokial nie je velmi spotena aj na telicku (chrbatik, brusko a pod) tak by som sa nebala a zbytocne nebudila zo spanku prezliekanim. Hlavne nech ju neofukne, takze poriadne vyvetrat pred spanim a na noc radsej zatvorit okno v izbe, aspon kym je v noci este chladno. Potenie je myslim zdraviu prospesne, aspon nam tak hovorili, ze mame neplechu z tela vypotit. Robino sa nlviac potil, ked som doma na zimu zvlhcovala vzduch, to byval cely mokry, teraz hlavne ta hlavicka a vlasky.