icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jurkovamiluska
22. máj 2012

@peta_k na um niesme, ja este kojim, ale kasicky mu davam hocijake. svagrina su na nutrilone, na tom antialergickom, a kasicky mu dava tiez hocijake, striedame to obydve. no podla ceny, kto ma aku akciu 😀

jurkovamiluska
22. máj 2012

@tunzal jej ake blabotanie 🙂 my prskame sliny 🙂 inak je ticho

stanka25
22. máj 2012

Ahojte, neikto ste pisali o siestej chorobe, neviete ci moze byt ze vyrazka sa objavi v case ked este pretrvavaju teploty. My mame teploty uz 4 dni a dnes sa objavila drobna vyrazka na hrudniku a na chrbte a na hlavke. zajtra idem k dr. len ci nemate niekto takuto skusenost, dakujem

kucminka
22. máj 2012

@micicka ja som rozmýšľala aj nad čerešnami,tie budú ako prvé,to len také kúsočky bez šupky,možno mu zachutia.a potom ešte nektarinky,možno hrozno,proste treba asi skúsiť čo im bude chutiť.

zuzanazuzana
22. máj 2012

@micicka
@tunzal
@nelustek
@kucminka
@nelynka18
@ansira
@lolko_lenka
dakujem baby za slova.....ved ani moj syn vobec nestvornozkoval, len sa tak plazil a hned zacal behat v 11.mesiacoch....malinka je sikovna, velmi vnimava a robi nam velikansku radost...

zuzanazuzana
22. máj 2012

a este mame fotku na pamiatku....mino je z nasho domu, vyrastali sme spolu od detstva aj ked je mladsi.

zuzanazuzana
22. máj 2012
zuzinr
22. máj 2012

@stanka25 my sme sice 6 chorobu nemali ale sestrine deti ano -podla vysypu by to mohao byt 6 chodoba

zuzinr
22. máj 2012

@nelustek my vodu vobec nepijeme - nechce a dnes mi dr. povedala ze pokial nechce nemam ho nutit 🙂 zatial stale kojim teda popri tuhej strave

lolko_lenka
22. máj 2012

@micicka tak snáď to mali byť gramy 🙂

bettyx
22. máj 2012

@zuzanazuzana ahoj Zuzi, vůbec si nedělej starosti -některé děti dřív chodí jak lezou 😎 .. každý je jiný.. zase ti malá hezky už jakou dobu hačá -ona na to ostatní přijde pak sama až bude něco chtít co nemá tak úplně v dosahu.. když se ti tak hezky posouvá po pokoji, tak víš že mobilnjí je 🙂 .. žádný stres

tunzal
23. máj 2012

@stanka25 my sme teraz mali 6. chorobu,ale tak že 3 dni teploty a vyrážky až ked nemala teplotu, vyšli v sobotu na hlavičke a chrbátiku a brušku len mierne , ale na pondelok už zmizli.

tunzal
23. máj 2012

@jurkovamiluska 😀 😀 no len vtedy je ticho ked spí, už niekedy som rada ked je trošku ticho, hlavne ked aj syn je doma lebo ani ten si nedrží jazyk za zubami. ani sa nečudujem že malá "hovorí" od rána do večera, aj syn my začal skoro, už ako roční všetko povedal 🙂 a ja som tiež moc hovorčivá, a ked aj malá začne už naozaj hovoriť tak už ocino slovo nedostane 😀

kucminka
23. máj 2012

nášho malého tak preháňa už dva dni,dala som mu prvý krát Activiu sladkú bielu,myslíte že to može byť aj z toho?Lebo neviem či to z toho jogurtu,alebo žeby zuby 😉

micicka
23. máj 2012

@lolko_lenka ješkovi oči, no jasné že gramy 😀 😀 až taká tlsťoška nie je 😀 😀

@kucminka presne asi musíme vyskúšať a budeme vedieť. všetko jasné bez šupky, škoda, že jahôdky nemôžu, my už máme a sú neskutočne sladučké, ešte som rozmýšľala, že jej dám len vnútro bez zrniešok, ale radšej nebudem vymýšľať

bv_alexandra
23. máj 2012

ahojte sto rokov som tu nebola 🙂

@kucminka som zazrela že aj vy hnačkujete aj naš malý a sopli riadne boli sme u dr povedala ze je to zo zubov.

inak dnes som sa dr pýtala na obuv, bo malý by už len chodil, tak jednoznačne povedala že ako sa dieťa začne stavat na nožičky tak treba pevnú obuv aby si nevytvorilo zlé návyky. 😉 tak som cestou rovno kupila som zvedava čo nato malý povie 😀

rough
23. máj 2012

@micicka @kucminka ja som mu uz dala liznut jahodu, robila som jahodove pyre a trolilinku som mu dala okostovat (kedze som nasla uz aj jahodove vyzivky vhodne od 5. mesiacov). riadim sa tym, ze kym dojcim (este stale vela) je dobre vyskusat vsetky alergeny. avsak u nas v rodine nie je nikto alergicky. okrem jablcka, hrusky a bananu uz papal aj slivky, ceresne, broskyne, marhulovu stavicku no a kupila som vyzivku z lesneho ovocia od hipp, ale to neviem ci mu dam. nove ovocie vzdy skusam v kombinacii s jablckom alebo bananom.

bv_alexandra
23. máj 2012

@rough na to lesne ovocie nemam dobrú skusenost, boli tam čučoriedky a nechcite vedieť aké krče a bolesti malý z toho mal. ☹ ☹ ☹ v noci som s nim bola tri hodiny hore čo ho bolelo bruško nakoniec to dostal zo seba von. prehnalo ho riadne a bol klud chvalabohu..

kucminka
23. máj 2012

@bv_alexandra ja som akurát pozerala na zúbky,máme už dva dolné,a sa mi zdá že mu idú horné dvojky?je to možné,aby išli najskor dvojky až potom jednotky?

bv_alexandra
23. máj 2012

@kucminka nam sa cez vikend prerezali dva spodne takmer naraz a vôbec nevidim že by išli dalšie. 😉

katulka74
23. máj 2012

Ahojte,maly od vcera odmieta dudel,nechapem,myslite ze zuby ?

katulka74
23. máj 2012

@kucminka ,prva dcera mala prve dvojky spodne aj horne 🙂

kucminka
23. máj 2012

@katulka74 no som mu to pozerala,ale moc nechce otvoriť pusinu,asi ho to bolí,aj sa mi zdá že škrípe so zubami,už som si pripadala ako debil,žeby mu išli najprv horné dvojky,ale keď píšeš že tvoja dcéra mala najskor dvojky,tak uvidíme,či mu vylezú.Ale chúďatko,tak ho celý deň preháňa,už má ritku celkom vyžratú, tak dúfam,že to budú zuby.

nelustek
24. máj 2012

Ahojte chcem sa spýtať skúšate detičkám dávať piť už s pohárika čo má taký tvrdý sosáčik? Ja som skúšala ale len do toho kúsala a dívala sa na mňa čo jej to dávam 😀 A ešte koľko vám spapajú na raňajky chlebíka? Mne spapá celú polovičku

katuska_za
24. máj 2012

Ahojte, davno som tu nebola, teda citam vas casto ale napisat nieto casu. Drobec cez den takmer nespi, aspon ze noci mame pokojne. Zuby sa deru ostosest, ale este ziaden neni vonku ☹ drobcek mi nechce vobec papat prikrmy iba mlieko UM takze uz tyzden sme len na mlieku pomaly a zacinam byt z toho zufala. Ved tak krasne papal a teraz toto ☹ ☹ Pretacame sa uz ako vrtula a stale lepsie a lepsie si spevnujeme chrbatik a chystame sa na sedkanie.Mam pocit ze ta vojtovka a plavanie naozaj pomahaju 😵 vieme rozpravat a,e,o,u este sa ucime i 🙂, ale vie aj take svoje gaga, ouu, auuu, uo 😀 baran baran buc sa nam nepaci a uteka z hlavickou 😀 bozkaval by sa neustale, zdrapi ma za lica usi, vlasi (co je na dosah) a vycmula ma poriadne teda 😀 to je taky maly lizo 😵 😵

anita12
24. máj 2012

@nelustek ....ahoj, za kolko po mliecku jej davas chlebicek? ty ale kojis, nas vypije rano 180-200ml a ked som mu dala ochutnat asi po hodinke po mliecku tak papkal rozok, ale vsetko to hned grcka:(, tak zatial pridavam 3zrnnu kasu do prikrmu, aby mal obilniny, lepok...

peta_k
24. máj 2012

baba, mozete mi napisat este raz, co potrebujem, ked si chcem ist vybavit rodicovsky prispevok po materskej?

anita12
24. máj 2012

@nelustek ....ahoj, za kolko po mliecku jej davas chlebicek? ty ale kojis, nas vypije rano 180-200ml a ked som mu dala ochutnat asi po hodinke po mliecku tak papkal rozok, ale vsetko to hned grcka:(, tak zatial pridavam 3zrnnu kasu do prikrmu, aby mal obilniny, lepok...

anita12
24. máj 2012

@peta_k ....na socialku ale min. den po ukonceni materskej ist po potvrdenie o ukonceni, kopiu potvrdenia dat zamestnavatelovi a original dat na urad prace, treba vziat orig.rodny list babatka a obc.preukaz

tunzal
24. máj 2012

@peta_k ja som zavolala do sociálky a poslali my domov potvrdenie o skončení materskej, a to s kópiou rodného listu som dala na úrad práce + na úrade práce vyplniť tlačivo " žiadosť o rodičovský príspevok" . nič iné som k tomu nepotrebovala a to som riešila minulý týždeň.