Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
baby,nemáte niektorá skúsenosť s cyklovozíkmi?práve uvažujem nad jeho kúpou,len sa bojím,či mi tam malý vydrží a či je to bezpečné.
@nelustek aka je ta tvoja princezna vlasata.normalne som v soku.nadherna je.vlasky ma ako dvojrocna.ale to asi pocuvas stale 🙂
@nelustek ďakujeme 🙂 aj my prajeme všetkým Nelkám všetko len to najlepšie 🙂
@cabby88 skus vyskusat nejake nove chute...mojmu malemu napriklad velmi chuti ked ma zeleninku alebo ovocie pomiesane s prosovou (psenovou) kasou, napriklad dnes mal k tomu dusenu brokolicu so zltkom, troskou kvalitneho oleja a pazitkou, ale ma to rad aj s roztlacenym avokadom, alebo s hruskou ci jablckom...kasu kupujem v DM..
@katuska_za ahoj ,neskoro reagujem .len som citala ze maly ti nechce papat.nas tiez ma take obdobie.ale idu mu zubky a myslim ze preto nechcu papat.maju citlivu pusinku .mozno aj u vas je to tak.flasu si tiez v kuse vytahuje.ale nakoniec ju nejako vypije .snad uz aj papkate dobre 😉
baby,davate drobcom po obede aj nejake mlieko este ,ci len vodu aebo cajik?
poradte nejaky dobry recept na cestovinky pre 7 mesacne.zacali sme s lepkom a rada by som mu nieco dobreho ukuchtila 🙂
@michaela18 presne každý to hovorí mne to príde normálne 😀 ale zo začiatku keď sa narodila som sa sama divila.Keď zo mňa vyšla som sa dívala že to čo má byť???No podarené to je keď jej robím copíky tak každý že či jej dávam parochňu.No ku koncu tehu sme asi moc dorábali 😀 😀 😀
Ja malej dávam stále MM aj po obede niekedy aj po desiate a ešte veľa medzi tým idú jej zúbky tak je nervózna tak jej dávam stále cicik.Ale už je jeden s časti prerezaný tak hádam toto príšerné obdobie nachvíľu utíchne.
@jana0706 takéto len sú inak farebné http://www.wanda-obuv.sk/album/fotogalerie-pro-...
@nelustek ja som kúpila skoro také isté Tripos, slovenská výroba a stáli 20,10 EUR, čiže tá cena je plus-mínus asi všade taká 🙂 A sú úplne ľahučké, ortopedické, malej sa v nich dobre stavia a prešľapuje 🙂
@michaela18 ja dávam mlieko po obede , asi tak hodinu po, keď ide spinkať 🙂 vodičku ponúkam tak priebežne po chrumkách alebo keď sme vonku, ale aj tesne po obedíku. a ešte čo sa týka toho mliečka, dávam ho tak na požiadanie, niekedy chce aj doobeda aj poobede aj podvečer, niekedy jej stačí tú hodinku po obede, každý deň je to iné 🙂
holky!
DNES MÉ SEDMIMĚSÍČNÍ MIMINKO PŘED CHVILKOU POSNÍDALO MLÍKO! A PAK SE HEZKY NATÁČELO PO POSTELI A TO TAK, ŽE NAJEDNOU Z NĚJ VYCHRSTLO BLITÍČKO A HODIL MI TO PŘÍMO DO PUSY A NOSU!!! FUJ! mě blitky teda normálně nevadí, al eteď už mi to trošku! vadilo 🤐
@peta_k ja dávam mliečko v podstate už iba ráno, cez deň už vôbec nechce, takže desiata je ovocie, obed je zeleninka a olovrant je zeleniana alebo ovocie, podľa toho čo mám. no a pred spaním kaša plus zapiť mliečkom, ale to vypije tak cca 100ml.
tiež už mlieko nechcela, snáď je to tak ok
@michaela18 ahoj, stale je to zle, nepapa a ja uz nevladzem to donho tlacit :( dnes som uplne rezignovala a ked nehcce nech neje, je mi to jedno ☹ ☹ ja uz nevladzem s nim mesiac bojovat...5 hodin nejedeol a napriek tomu nic nechce ☹ 😢 a to nieje chory takze vazne netusim co mu je
@cabby88 u nas podobne a som uplne zufala.. krasne sa napapal prikrmov a teraz neje nic ani svoje oblubene (tekvica, brokolica...) je iba na mlieku a aj o je boj :( ja uz som bezradna a neviem co robit 😢 😢 trva to uz strasne dlho
@katuska_za mozno je to len taka faza, pripadne sa skus poradit s lekarkou...my bojujeme s ranajkami - uz asi tyzden vzdy ovocnu kasu len tak "pobrble" a mne neostane nic ine len mu dat mm, a pritom predtym papal krasne...obed papa o cosi lepsie a s vecerou sa nam nastastie dari (to uz je asi hladny)...myslela som ze je to tym ze mu ide horny zub (spodne dva uz mame), ale zub stale nikde...tak drzim palce a zelam pevne nervy, snad sa tym nasim detickam vrati poriadny apetit...
Tak už aj Sofi soplíkuje ☹ Chúďatko, ako keby nemalo z tých prerezávajúcich sa zubov dosť trápenia. Stále žiadny zub a posledné dva týždne je to katastrofa. Hlavne keď sme samé tak zúri ako čert, stále mrčí, nechce sa hrať je mrzutá. Tak natieram Mundusalom ale už ani ten nezaberá. Na noc jej dám niekedy nutrilon, lebo sa budí s takým plačom akoby ju drali z kože ☹ a teraz tá nádcha hnusná .... najhoršie na tom je že si nechce dať odsať, ani streknúť morskú vodu, ani vyčistiť noštek pamyconom. Tak jej dávam aspoň fenistil. Aj som myslela že by som išla ku doktorke, aby jej predpísala aspoň nejaký sirup ktorý sa papá a nedáva do nošteka. No nechcem tam chodiť pre každú hlúposť, aj keď je teraz malá prechladnutá prvý krát. čo myslíte? asi ešte počkám dva dni na tom fenistile a uvídim či to bude ustupovať, horúčku nemá. klop, klop. A navyše tu dnes leje ako z krhle tak to už neviem ako samé dve doma vydržíme. Ešte kým má okolo seba ľudí je všetko OK, je veselá. Ale zo mňa asi dostala ponorkovú chorobu 😀
@iwky dnes co kniha a dr. to iny nazor...ale k rajcine len tolko ze naco riskovat a ponahlat sa ked je tolko zeleninky co nepredstavuje ziadne riziko alergie...ved tych rajcin sa v zivote este naje...a tak isto rozkov s maslom...ja uprednostnujem zdravsie alternativy obilnin namiesto bielej psenicnej muky (pseno, ovos, pohanka, spalda, ryza atd.) a z tukov lepsie ako maslo su kvalitne za studena lisovane oleje (repkovy, slnecnicovy, lanovy, tekvicovy) bohate na omega-3 mastne kyseliny...to je moj nazor, ale kazdy nech krmi svoje dieta podla vlastnych pravidiel...
@jana0706 dnes sme uz boli u dr a ta je z toho tiez jelen... poslala nas na gastro aby sa nanho pozreli a tam ked som volala tak volne maju v septembry alebo prednostne za 12€ ma z toho zdravotnictva asi porazi 😠 😠 😠 😠
dnes sme sa vrátili po 9 dnoch z nemocnice,museli sme inhalovať,asi bude alergik,ma švihne,zatial som mu dávala len zeleninu popri kojení,ale tam už dostal aj krupicu aj puding ale z nutrilonu hádam nevadí,ale chutilo mu 🙂

@stanka25 ja dávam na kašu dojčenskú vodu,a tú mi vypije aj samotnú,takže nerobím ani čajík,len vodu prevarenú mu dávam,ale na váru príkrmov dávam z vodovodu.