icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bettyx
14. júl 2012

ahoj holky, tak jsme dnes byli v praze na výletě a švagrová (některí jste mě utěšovaly) přišla s teorií, že mám Štěpánka (3,5) retardovanýho a to jen proto, že neumí na otázku odpovědět ano, nebo ne... úplně mě zničila!
Jinak Šíma! bobek 🙂 .. řiká káka, kuk, tata, ba, mam, avava -a snaží se krásně paci paci! to jsem z něj úplně paf a krásně, ale fakt krásně dělá pápá 😀 no a včera se snažil opřený o postel ručkovat a popojít!

bettyx
14. júl 2012

jinak ještě musím dodat jak strašně rychle to děťátko leze po 4 -to je něco! to je fofrman.. 😀

reanda
14. júl 2012

caute baby,
este nie ste ziadna znovu tehotna? 🙂 ..ja som si zacala citat tuto temu od zaciatku, ako sme si pisali o ciarkach na testoch a ultrazvukoch a prvych pohyboch... jaj, dala by som si repete 😀

michaela18
15. júl 2012

@reanda vazne?ja mam teda dost na najblizsich 10 rokov.asi bude nas syn jedinacik 🙂

jankamgr
15. júl 2012

@reanda keby to bolo možné, aj ja by som hneď brala ďalšie... a dokonca ani manželík sa nebráni 😀 😀 😀 😀 tak uvidíme 😀 😀

kucminka
15. júl 2012

@reanda no ja ťa obdivujem,ja som už s deťmi skončila,mám dve,ale toto druhé je riadny čert,dneska v noci bol od pol dvanástej do tretej hore a o piatej už zasa a to včera od tretej poobede nechcel spať až po kúpaní,sme s manželom totál na prášky ☹

kucminka
15. júl 2012

@bluerose
@mslm baby,moj tiež vobec neštvornožkuje,ani na brušku nechce byť,hneď plače,tak si myslím,že ani štvornožkovať nebude.Ale čo už,ani dcéra nechodila po štyroch a naučila sa chodiť. 😉

nelustek
15. júl 2012

@jana86 ahoj ja som myslela že pomaly prestanem kojiť,pretože som ju už len ráno a večer.V noci som jej skúšala dať len čajík alebo čistú vodu a nebol problém,nevyžadovala si nejak prso v noci.Ale začali rásť ďalšie zuby a zas kolobeh kojenia cez deň aj v noci vrátil späť.Takže teraz kojím cez deň ako chce hlavne keď vidím že je nervózna a tiež po obede keď málo spapá.Je dosť plačlivá
Takže ráno MM,potom nejaké pečivo,ovocie+piškóta,obed zeleninová polievka alebo kaša s mäskom,olovrant jogurt a potom večera krupicová kaša a zaspí pri kojení.Medzi tým všetkým ešte kojím a má aj nejakú tú chrumku alebo dlhú piškótku.A v noci kojím asi celú noc 😝 len sa pretočím a hneď hladá cici

nelustek
15. júl 2012

@reanda ja by som asi odpadla keby som tehotná...som unavená ako nikdy predtým.Ale pri prvej dcérke som aj ja chcela tak skoro ako ty 😉

kucminka
15. júl 2012

@nelustek robíš malej na večer obyčajnú krupicu?

reanda
15. júl 2012

@michaela18 @kucminka @nelustek vsak aj ja som unavena a mam toho casto vyse hlavy, ale aj tak mam ten pocit, ze by som brala druhe 🙂 .. mozno by som to casto zvladala len s odretymi usami, ale to mam aj teraz tak... jaj, chcela by som mat RAZ take pohodove tehotenstvo a materstvo, ze sa budem venovat len veciam s tym spojenym a nebudem mat milion problemov pomimo, ale to mozem iba snivat 🙂 ..a chcela by som pre malu sestru, aby nemali velky vekovy rozdiel 🙂
ale ja nic neplanujem 😵 ..ani melku sme neplanovali... nech je to, ako chce

peta_k
15. júl 2012

@reanda no moja, zajtra idem na gyndu, pravdepodobne sa pridám aj do marcoviek

d_anica
15. júl 2012

@reanda
@peta_k
Ja by som aj chcela druhé bábo, chýba mi ,,bruško" a v poslednej dobe sa mi zdá, že som si krpca ani nestihla užiť, kým bol celkom malý. Teraz už je to lezúň delux a o chvíľu bude asi aj chodiť, je s ním zábava ale už je skôr taký chlapček ako bábätko. My sme zase plánovali, a podaril sa nám na prvý šup, tak sa to aj bojím skúsiť, lebo na jednej strane by som bábo chcela, ale na druhej si hovorím, že s mám dosť aj z jedného 😀

rough
16. júl 2012

@d_anica presne tento pocit mam aj ja, takmer do bodky rovnaky (akurat nam sa nepodaril na prvy sup).

nelustek
16. júl 2012

@peta_k to vážne? Daj potom vedieť 😉

nelustek
16. júl 2012

@kucminka áno krupicu s krav. mlieka,ale to nie každý večer a vypije mi tak 150ml + kojenie za tým

wewe22
16. júl 2012

@jani74 no ja som docela spokojna len sa troska horsie montuje, ale mala som dve buracky jedna bol len tukanec na krizovatke vtedy sa mala ani nezobudila a druha bola asi v 50km rychlosti a vsetko bolo OK ved aj testy sa robia pri 50km tak uz je odtestovana 😀

wewe22
16. júl 2012

@nelustek @reanda @d_anica @peta_k no ja som teraz meskala 3 dni a uz som mala nerv bo dve mi stacia bohate, ja si neviem predstavit ze by som mala tak maly vekovy rozdiel a hlavne ked som teraz mala rizikove tehu neviem co by som robila s malu

jankamgr
16. júl 2012

A dnes máme 9 mesiačikov!!! 😀 😀 😀 😀

bluerose
16. júl 2012

@kucminka no, nas na brusku chce byt v pohodke, vydrzi cele dni, aj sa plazi, len nie a nie stvornozkovat. Do stoja sa tiez moc netaha, zeby chcel chodit, tak uvidime...snad sa to podari vsetko, ako ma 🙂

bluerose
16. júl 2012

@mslm Ved to si aj ja myslim, ze kazde dieta sa naucilo chodit, tak neviem, preco ma lekarka tak stresuje. Trenujem s nim kazdy den, tak hadam sa to podari uz coskoro, lebo inak je sikovny 🙂

bluerose
16. júl 2012

@reanda no, ten nas synator je taky akcny, doteraz sme mali asi 7 noci, ktore prespal kvazi 8 hod vkuse, inak sa budi dost casto a teraz mu aj zuby konecne idu, tak sa budi este castejsie, no ja si druhe babo neviem predstavit ani vo sne 😀 A chcem si hlavne vychutnat tohto mojho dablika, lebo keby bolo druhe, tak by isiel troska do uzadia, ved miminku sa treba venovat nonstop a neviem si ani predstavit, ako by som s takym banderom behala za tymto mojim certom 😕 😀

bluerose
16. júl 2012

@michaela18 to hovorim aj ja, ze syn bude asi jedinacik 😀 😀 😀 len manzel akosi nesuhlasi 😅

kucminka
16. júl 2012

@nelustek a nechávaš tú krupicu aj napučať počas dňa?Ja som to kdesi čítala,že by sa to malo,tak neviem.A ešte aký pomer dávaš-krupicu s mliečkom.

nelustek
16. júl 2012

@kucminka ja som to tiež počula že sa to tak môže robiť,ale nerobím to tak.A pomer dávam od oka..aby nebola moc hustá aby sa dala piť cez flašu.Niekedy keď spravím hustejšiu dám do taniera a papá z lyžičkou 😉

jani74
16. júl 2012

Ahojte,
@wewe22 ďakujem za info.
My od piatku teplotujeme 38-39,5 - dám čípok po hodine zaberie 4hod ok a zast vystúpi teplota ako blesk za pár min. Tak sme boli dnes u dr.a že angína a z jednej strany hnisavá 😠a to žiaden kašeľ, sopel, papá v pohode len nám vyšiel 7 ZUB 😀 a ani som necítila, že sa tlačí a ja že z toho tak máme zas ATB ☹
Už aj ja uvažujem o klasickej krupicovej kaši. Momentálne večer papávame doma varený puding ale nie každý večer.

micicka
16. júl 2012

ahojte babulky, ja klasika nič nestíham 😒 s tým mojim šidlom je to stále tuším horšie a horšie, asi bude rozmaznanča.
nemáme ešte ani jeden zúbok, neštvornožkujeme, len sa točí dokola a cúva. už aj večer zaspáva na našej posteli lebo sa pred zaspaním potrebuje niekoľkokrát otočiť okolo postele a potom zaspí na brušku, takže u nás fakt asi horšie a horšie. no a keď chcem aby spala dlhšie ako 30min, musím spať s ňou, to potom spí 1,5-2,5 hodiny!
ťap ťap ťapušky robí nohami 😀 , pápá ignoruje, taká budem veliká ukazovala asi 2 týždne a teraz už zase nič. a straaaašne veľmi ľúbi zvieratká, celá sa trasie od radosti, a keď odchádzame, tak spustí veľký rev.
no ale veľký rev spustí aj keď jej niečo zoberiem z ruky, keď jej nedám niečo na chrumkanie, keď mám ja a tak 😠
ja by som tiež chcela druhé dietko a veľmi, lebo ako ste tu písali už máme veľké detičky a bábätká sme si nestihli ani užiť, aj keď si myslím, že keď by bolo ďalšie, užili by sme si to ešte menej, ale prijala by som, aj keď asi by to bolo extra ťažké 🙂 uvidíme čo povie zajtra doki, ako sa zahojila jazva po sekcii...

micicka
16. júl 2012

@peta_k držím zajtra palčeky, myslím, že si chcela tak skoro bábätko, tak nech je všetko ok 😉 😉

lucy56
17. júl 2012

@bluerose neboj nauci sa aj stvornozkovat, moj sa zacal najskor takto plazit a to robil vyse mesiaca, ako vojak a potom tiez asi pred mesiacom sam prisiel na to ako stvornozkovat, viac sa ale snazil ist na styri u mojich rodicov ,maju koberec a my plavacku tam sa mu smykalo ale teraz nema problem a lieta ako drak aj po plavacke, oni na to tie deti pridu same a doktori iba zbytocne strasia,lebo maju svoje tabulky blbe

vanes2011
Odpoveď bola odstránená