Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana to su body a suknicka? si to objednavala spolu? a kde ?
musime sa pochvalit... 🙂 od vecra maly sam sedi.. sice nieje uplne rovny, ale uz sa vie aj vyrovnat a nema chrbat do klbka... boli sme na neurologii a tam ho len chvalila, dokonca v karte ma napisane - dieta ma dokonale plazenie.. napisala taktiez ze dieta zodpoveda 3 trimestru vo vyvoji (co to konkretne znamena?)
@jana86 oboje mi urobila mamicka z MMB.
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=102607
holky, neštěstí v neštěstí! Šíma s námi chodil hezky do školky, ale v pondělí tam přišla holčička s šílenou rýmou! se tý mamince její divim -a to je doma!!!! má ročního chlapečka.. jenže si tu rýmu přinesl nejdřív Šíma a pak i Štěpa s tím, že ten od čtvrtka do školky nechodí a furt se to zhoršuje, kašle a najednou má strašný průjem že spinká s plínkou, protože se pokakává normálně ve spánku! ale to je síla.. já převlíkala postýlku, malýho jsme museli vykoupat a teď budu i prát -strašně to páchne..
mám hrozná strach že se pojede do nemocnice :(
@katuska_za tak uz ho zlacneli..citam ze mas s tou objednavkou problemy keby som vedela ze mas o nieco take zaujem sme sa mohli dohodnut ja to totiz predavam 😉
@bettyx tak to je ale zle...a to ta ucitelka ked videla v akom je stave to dieta naco ho prijala 😠 moj Davidko uz od minuleho piatku nechodi do skolky lebo je tiez chory a este ho ani nedam kedze este nie je fit..a este sa ta spytam to ked si tam z tym malym to on tam aj spi ci ako to tam mas zariadene 😉
@natalii6 no ona tam učí kadeřnice a myslí si o sobě kdo ví co neni a nese se jako královna! já ji úplně nenávidim.. jako mě řikala máma že když se obejvil někdo kdo měl rýmu už mezi dvěřma, tak ho prostě nepřijali! a tahle žádný problém!
Myslíš toho menšího?? normálně jsme tam s kočárkem -on si tam hraje s ostatními dětmi a hračkami a pak jde spinkat když je procházka a do oběda je úplně vyhajaný 😎 ..i s dětmi dodržujeme program a jak to Ším baví..
nedivím se že nedáš malýho do školky -já právě viděla tu rýmu ve středu odpoledne a ve čtvrtek jsem volala do školky že nepřijdeme.. a takhle to dopadlo.. já padám na hubu -jsem vzhůru celou noc abych mohla malýmu pomáhat kdyby náhodou a jsem totálně vyřízená že ani na to co píšu nevidim
@bettyx tak to ti verim ze choroba deti maminy vycerpava ved kazda mama to vie najlepsie...ano myslela som toho najmensieho 😉 tak to je fak cudny pristup ucitelky a hlavne tej mamicky a toboz ked je doma co je padnuta na hlavu? ved ked vidim ze mi dieta sopluje tak ho nedam predsa do kolektivu kde sa to siri ako blesk 😠 skoda ze si jej nic nepovedala ze ci neviedi ze ma chore dieta 😒 by som ju nakopala do prdele 😀 malemu skore uzdravenie a dufam ze neskoncite v nemocnici 😉
už niekoľko dní riešim dilemu fusak-neviem sa rozhodnúť,aký,aby bol dosť dlhý,široký,aby nepremokol,zvnútra teplý,hm...páči sa mi http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12599825&ta...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10088698&ta...,
fakt,čím vyše toho pozerám,tak je to horšie 😉neviem,či je lepšie zvnútra ovčie rúno,alebo stačí len flees.hm......
@kucminka ahoj, my máme jedno a to ešte po synovi to je s ovčím rúnom také klasické, a druhé také čo sa dá aj zapnúť do kočíka také plyšové z vnútra a šuštiakové z vonka, to podobné ako máš to druhé čo sa dá dať dole spodnú časť, ale to klasické je podľa mňa teplejšie ako to plyšové. neskoršie ich vytiahnem so skrine a odfotím ti ich 🙂 má aj jedno aj druhé výhodu, rúno je hrejivé ale je premokavé z vonka a zas ten druhý je variabilný dá sa aj do autosedačky aj do kočíka , ale ešte neviem ktoré budeme používať. 🙂
@natalii6 no jako dnes zase zhoršení.. už máme teploty přes 38 a nechceme už ani pít.. je to blbý, ale do nemocnice nechci, tak mu pití cpu násilně do pusinky stříkačkou... on se jinak nenapije.. ráno vyrážíme k pediatrovi.. ach jo...
jinak tu mámu jsem neviděla jinak bych jí řekla proč si ji nenechá doma když má takovou strašnou rýmu a navíc jsme 5dní před tím měli schůzku rodičů a tam ředitelka řikala že jakmile mají děti byť jen ucpaný nos, tak by bylo záhodno si je nechat doma..
@kucminka My máme doma podobne fusaky obidva. A celu zimu som pouzivala ten s fleesom pretoze v nom mal maly viac chranenu hlavicku, dal sa akoby viac zakuklit, ak ma chapes, neviem ci to pisem dost zrozumitelne, Ten s runom som pouzila len raz ale kedze som Samka nezabalila aj do deky tak z toho dost trcal a bol studeny, V tom fleesovom som mu vytvorila akusi jaskynku a chodili sme von celu zimu a to bol este malicky.
holky, ještě vás musím počastovat mojí čtvrteční aktivitou! to se pobavíte.. nejen že mám teda od středy doma maroda, ale když jsme si tak v tu středu doma hráli a odpočívali, tak slyšim šustění! kouknu a vidim že mám u koše nějaký obří zvíře, no já se lekla že mám doma krysu, ale nebyla to krysa! zavítal k nám polní křeček 🙂 ... u nás je to bohužel dosti pravidelný že máme v baráku myš, ale křeček je premiéra... přes silnici máme obrovský pole, tak to prostě tak máme a i když nikdo nechtěl -nejdřív kvůli psíkovi a pak kvůli švagrový, tak se rozhodlo i proti švagrový že si pořídíme kotě! takže sháníme kočičku -to bude něco pro děti 🙂 .. no a křečka jsme chytli a pustili zpět do pole... furt mi doma řikali že až to chytim ať to zabiju, ale to nedokážu... pavouka, mouchu, vosu apod. to jo, ale tohle bych nezabila
holky, je u ještě některá která nemá periodu?? já ještě nemám..
@zuzanazuzana krasna tutu supravicka...a mozem sa ta spytat akej znacky je ta interaktivna kocka? len kvoli porovnaniu ceny, ja chcem objednat tento stolik http://www.prva-hracka.sk/?loc=cata&cont=detail...
@jana0706 no kocka stoji aj s postovnym 20 euro a ma 20x20 cm. Najdem link a poslem ti za chvilocku.
@bettyx ja tiez este nemam, a veru, ani mi nechyba🙂
Apropo, mudry napad s tou mackou. ja mam doma macku, ale to je taky rozmaznany interierovy fracek. Avsak stravujeme susedovie macaci harem a ako jediny v okoli nemame problem s havedou. Bodaj by, ked sa mi cely den pred domom chuli 9 maciek🙂) ono ofiko su susedove, ktory ma malu farmicku (rovno mne pod oknami) a preto v okoli nie je o mysi nudza, no kedze im davame jest, tak sa motaju okolo nasho domu a kantria vsetko zive (mysi, potkany, piskvore, zaby, krty...) A este musim spomenut, ze macky maju jednu skvelu vlastnost, neseru tam, kde dostavaju jest:D
@natalii6 no len ked mne sa ten slonik moc nepaci 😅 a snad sa mi podari zohnat ten konik.... leboinak budem moc smutna ☹
@jana0706 @zuzanazuzana. Fuuuuha, baby vy ste fakt ochotne dat za hracku skoro 60€? Ja teda na malom nesetrim, ale ked vidim, ze sa najradsej hra s realnymi vecami a hracky si bezprizorne lezia v kute...nenormalne ceny dnes pytaju za hracky, pritom je to kus dreva ci plastu. No tych 60 za hraciu krabicu mi pride fakt moc...
@rough to je dobrý! 😀 ... a když to znáš, tak se chci zeptat -já bych na to neměla žaludek- ale máma řikala že kdyýž chci aby mi kočka lovila myši, tak ji nesmim krmit.. je to pravda?? prý se jim nalívá jen mlíko.. al emě se to nezdá -mo je babička měla zvířat! a kočku každý den krmila stejně chytala myši