icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzanazuzana
15. sep 2012
zuzanazuzana
15. sep 2012
jana86
15. sep 2012

@zuzanazuzana to su body a suknicka? si to objednavala spolu? a kde ?

katuska_za
15. sep 2012

@jana0706 uz som volala a stvu ma svojim pristupom (je to na dlhe ropzravanie, no proste katastrofa)... 😠 😖 😢
@natalii6 cena je cca 90€+ postovne 🙂

katuska_za
15. sep 2012

musime sa pochvalit... 🙂 od vecra maly sam sedi.. sice nieje uplne rovny, ale uz sa vie aj vyrovnat a nema chrbat do klbka... boli sme na neurologii a tam ho len chvalila, dokonca v karte ma napisane - dieta ma dokonale plazenie.. napisala taktiez ze dieta zodpoveda 3 trimestru vo vyvoji (co to konkretne znamena?)

zuzanazuzana
15. sep 2012
bettyx
15. sep 2012

holky, neštěstí v neštěstí! Šíma s námi chodil hezky do školky, ale v pondělí tam přišla holčička s šílenou rýmou! se tý mamince její divim -a to je doma!!!! má ročního chlapečka.. jenže si tu rýmu přinesl nejdřív Šíma a pak i Štěpa s tím, že ten od čtvrtka do školky nechodí a furt se to zhoršuje, kašle a najednou má strašný průjem že spinká s plínkou, protože se pokakává normálně ve spánku! ale to je síla.. já převlíkala postýlku, malýho jsme museli vykoupat a teď budu i prát -strašně to páchne..
mám hrozná strach že se pojede do nemocnice :(

natalii6
16. sep 2012

@katuska_za tak uz ho zlacneli..citam ze mas s tou objednavkou problemy keby som vedela ze mas o nieco take zaujem sme sa mohli dohodnut ja to totiz predavam 😉

natalii6
16. sep 2012

@bettyx tak to je ale zle...a to ta ucitelka ked videla v akom je stave to dieta naco ho prijala 😠 moj Davidko uz od minuleho piatku nechodi do skolky lebo je tiez chory a este ho ani nedam kedze este nie je fit..a este sa ta spytam to ked si tam z tym malym to on tam aj spi ci ako to tam mas zariadene 😉

bettyx
16. sep 2012

@natalii6 no ona tam učí kadeřnice a myslí si o sobě kdo ví co neni a nese se jako královna! já ji úplně nenávidim.. jako mě řikala máma že když se obejvil někdo kdo měl rýmu už mezi dvěřma, tak ho prostě nepřijali! a tahle žádný problém!
Myslíš toho menšího?? normálně jsme tam s kočárkem -on si tam hraje s ostatními dětmi a hračkami a pak jde spinkat když je procházka a do oběda je úplně vyhajaný 😎 ..i s dětmi dodržujeme program a jak to Ším baví..
nedivím se že nedáš malýho do školky -já právě viděla tu rýmu ve středu odpoledne a ve čtvrtek jsem volala do školky že nepřijdeme.. a takhle to dopadlo.. já padám na hubu -jsem vzhůru celou noc abych mohla malýmu pomáhat kdyby náhodou a jsem totálně vyřízená že ani na to co píšu nevidim

natalii6
16. sep 2012

@bettyx tak to ti verim ze choroba deti maminy vycerpava ved kazda mama to vie najlepsie...ano myslela som toho najmensieho 😉 tak to je fak cudny pristup ucitelky a hlavne tej mamicky a toboz ked je doma co je padnuta na hlavu? ved ked vidim ze mi dieta sopluje tak ho nedam predsa do kolektivu kde sa to siri ako blesk 😠 skoda ze si jej nic nepovedala ze ci neviedi ze ma chore dieta 😒 by som ju nakopala do prdele 😀 malemu skore uzdravenie a dufam ze neskoncite v nemocnici 😉

kucminka
16. sep 2012

už niekoľko dní riešim dilemu fusak-neviem sa rozhodnúť,aký,aby bol dosť dlhý,široký,aby nepremokol,zvnútra teplý,hm...páči sa mi http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12599825&ta...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10088698&ta...,
fakt,čím vyše toho pozerám,tak je to horšie 😉neviem,či je lepšie zvnútra ovčie rúno,alebo stačí len flees.hm......

jankamgr
16. sep 2012

@kucminka my máme podobný ako je ten druhý s ovčím rúnom a nemôžem ho vynachváliť!!! Je fantastický, trošku ťažší (my máme starší typ) ale je naozaj super, ono možno by bolo lepšie ho skôr vyskúšať, teda aj jeden aj druhý, ak by sa dalo..

kucminka
16. sep 2012

@jankamgr my sme mali minulý rok do hlbokého kočíka s ovčím rúnom,ten bol super,myslím si osobne že je aj viacej teplejší ako keď sú fusačiky podšité fleesom.Vyskúšať nemám kde,jedine mrknúť po obchodoch.

jankamgr
16. sep 2012

@kucminka no do hlbokého sme mali aj my, teraz sa nám už do neho nezmestí 😀 😀 😀 škoda, že nemáš kde vyskúšať, ja nemám odvahu takto bez vyskúšania kúpiť... náš je dlhý ako týždeň pred výplatou (skoro 86cm) a to už hádam ani fusaky na to nie sú 😀 😀 😀 😀

kucminka
16. sep 2012

@jankamgr veď aj náš má 81cm,preto sa bojím nejaký kúpiť,či to bude dosť.Ale sú tak rozmerovo na dlžku okolo tých 105-110cm.Asi budem musieť ísť kuk do obchodu a potom objednať cez net.

jankamgr
16. sep 2012

@kucminka úplne chápem 😒

tunzal
16. sep 2012

@kucminka ahoj, my máme jedno a to ešte po synovi to je s ovčím rúnom také klasické, a druhé také čo sa dá aj zapnúť do kočíka také plyšové z vnútra a šuštiakové z vonka, to podobné ako máš to druhé čo sa dá dať dole spodnú časť, ale to klasické je podľa mňa teplejšie ako to plyšové. neskoršie ich vytiahnem so skrine a odfotím ti ich 🙂 má aj jedno aj druhé výhodu, rúno je hrejivé ale je premokavé z vonka a zas ten druhý je variabilný dá sa aj do autosedačky aj do kočíka , ale ešte neviem ktoré budeme používať. 🙂

kucminka
16. sep 2012

@tunzal hm,to máš pravdu,že rúno je zasa na sane dosť nereálne.

bettyx
16. sep 2012

@natalii6 no jako dnes zase zhoršení.. už máme teploty přes 38 a nechceme už ani pít.. je to blbý, ale do nemocnice nechci, tak mu pití cpu násilně do pusinky stříkačkou... on se jinak nenapije.. ráno vyrážíme k pediatrovi.. ach jo...
jinak tu mámu jsem neviděla jinak bych jí řekla proč si ji nenechá doma když má takovou strašnou rýmu a navíc jsme 5dní před tím měli schůzku rodičů a tam ředitelka řikala že jakmile mají děti byť jen ucpaný nos, tak by bylo záhodno si je nechat doma..

stanka25
16. sep 2012

@kucminka My máme doma podobne fusaky obidva. A celu zimu som pouzivala ten s fleesom pretoze v nom mal maly viac chranenu hlavicku, dal sa akoby viac zakuklit, ak ma chapes, neviem ci to pisem dost zrozumitelne, Ten s runom som pouzila len raz ale kedze som Samka nezabalila aj do deky tak z toho dost trcal a bol studeny, V tom fleesovom som mu vytvorila akusi jaskynku a chodili sme von celu zimu a to bol este malicky.

bettyx
16. sep 2012

holky, ještě vás musím počastovat mojí čtvrteční aktivitou! to se pobavíte.. nejen že mám teda od středy doma maroda, ale když jsme si tak v tu středu doma hráli a odpočívali, tak slyšim šustění! kouknu a vidim že mám u koše nějaký obří zvíře, no já se lekla že mám doma krysu, ale nebyla to krysa! zavítal k nám polní křeček 🙂 ... u nás je to bohužel dosti pravidelný že máme v baráku myš, ale křeček je premiéra... přes silnici máme obrovský pole, tak to prostě tak máme a i když nikdo nechtěl -nejdřív kvůli psíkovi a pak kvůli švagrový, tak se rozhodlo i proti švagrový že si pořídíme kotě! takže sháníme kočičku -to bude něco pro děti 🙂 .. no a křečka jsme chytli a pustili zpět do pole... furt mi doma řikali že až to chytim ať to zabiju, ale to nedokážu... pavouka, mouchu, vosu apod. to jo, ale tohle bych nezabila

bettyx
16. sep 2012

holky, je u ještě některá která nemá periodu?? já ještě nemám..

jana0706
16. sep 2012

@zuzanazuzana krasna tutu supravicka...a mozem sa ta spytat akej znacky je ta interaktivna kocka? len kvoli porovnaniu ceny, ja chcem objednat tento stolik http://www.prva-hracka.sk/?loc=cata&cont=detail...

zuzanazuzana
16. sep 2012

@jana0706 no kocka stoji aj s postovnym 20 euro a ma 20x20 cm. Najdem link a poslem ti za chvilocku.

rough
16. sep 2012

@bettyx ja tiez este nemam, a veru, ani mi nechyba🙂
Apropo, mudry napad s tou mackou. ja mam doma macku, ale to je taky rozmaznany interierovy fracek. Avsak stravujeme susedovie macaci harem a ako jediny v okoli nemame problem s havedou. Bodaj by, ked sa mi cely den pred domom chuli 9 maciek🙂) ono ofiko su susedove, ktory ma malu farmicku (rovno mne pod oknami) a preto v okoli nie je o mysi nudza, no kedze im davame jest, tak sa motaju okolo nasho domu a kantria vsetko zive (mysi, potkany, piskvore, zaby, krty...) A este musim spomenut, ze macky maju jednu skvelu vlastnost, neseru tam, kde dostavaju jest:D

katuska_za
17. sep 2012

@natalii6 no len ked mne sa ten slonik moc nepaci 😅 a snad sa mi podari zohnat ten konik.... leboinak budem moc smutna ☹

rough
17. sep 2012

@jana0706 @zuzanazuzana. Fuuuuha, baby vy ste fakt ochotne dat za hracku skoro 60€? Ja teda na malom nesetrim, ale ked vidim, ze sa najradsej hra s realnymi vecami a hracky si bezprizorne lezia v kute...nenormalne ceny dnes pytaju za hracky, pritom je to kus dreva ci plastu. No tych 60 za hraciu krabicu mi pride fakt moc...

bettyx
17. sep 2012

@rough to je dobrý! 😀 ... a když to znáš, tak se chci zeptat -já bych na to neměla žaludek- ale máma řikala že kdyýž chci aby mi kočka lovila myši, tak ji nesmim krmit.. je to pravda?? prý se jim nalívá jen mlíko.. al emě se to nezdá -mo je babička měla zvířat! a kočku každý den krmila stejně chytala myši

lucy56
17. sep 2012

@peta_k mojmu sa tiez najskor dolne jednotky a ako druhe mu isli ocaky,to su dvojky horne,vobec nie horne jednotky tie mu idu az teraz, vyzera jak upir,lebpo ocaky ma narastene a predne nie