icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tunzal
20. sep 2012

@wewe22 tak ona neni malá 🙂 to je v pohode, moja mala naposledy 76 cm ale to má po otca 😀 on má skoro 2 m 😀 a syn bude mať 9 rokov o mesiac a má 155 cm

wewe22
20. sep 2012

no mne Dr. stale prizvukuje ze ja som bola stupel teraz mam 170cm ale tatika mame tiz vysokeho ale asi sa podala na mna 🙂

tunzal
20. sep 2012

@iwky gratulujem , a držím ti palce aby to bolo ozaj chlapisko 🙂

missy97231
20. sep 2012

@natalii6 vsetko najlepsie prajeme 🙂

tunzal
20. sep 2012

@natalii6 jejjjj vy už máte rok? gratulujem a prajem Filipkovi všetko len naj naj najjj

gianni
20. sep 2012

hurá,dnes sme spravili prvé 3 krôčiky,to bola vlastne taká rychlovka,1.10.máme rok, tak hádam sa už aj rozbehneme 😉

katulka74
20. sep 2012

@d_anica ahoj,my ficime na you tube na Plava kacka po jazere alebo na Gumimacik a teraz najnovsie na Chnapik,maly krokodil 🙂
Inak ahojte,moc sem uz nechodim,maly uz mesiac beha po byte a mam co robit,ale obcas vas citam,pribudlo tu vela novych mamiciek.

kucminka
20. sep 2012

@peta_k to je presne aj náš prípad,dcéra bola presne taká tučnučká,a teraz sa vytiahla a nič nechce zjesť,nič neľúbi.Ale Samko má ešte viacej kg,keď si to tak porovnávam.pridala som aj foto,môjho tučka 😉

anita12
20. sep 2012

@kucminka ... no ja keby mu dam v noci mlieko on by vzdy vypil ... , pijaval tiez tak medzi 4-5 rano, ale asi ked mal 7.5mes. par krat nadranom nezobudil , tak potom zas ked obcas zobudil zacala som mu davat len 60 a jednu odmerku , potom som uz len cajik davala, ale je pravda ze odvtedy vstava skoro o hod.skor. Ale potom zacali zuby a odvtedy ziadny poriadny noc.spanok od vecera , ale aj tak len cajik mu davam cucnut, to neustale budenie sadanie lozenie nemoze byt z hladu u nas, lebo to robi uz hod po zaspati :(, dufam, ze dnesna dobra noc bude pokracovat..., pekny den prajem tym nasim pazroskom 🙂

peta_k
20. sep 2012

@kucminka ja by som tiez pridala fotky, ale mne sa to akosi neda nacitat, nechapem... ☹

natalii6
20. sep 2012
anita12
20. sep 2012

@natalii6 .... gratulujem malej oslavenkyni , vela zdravicka ! to je teda riadna party a ake ma huste vlasky 🙂

kucminka
20. sep 2012

@anita12 ja by som mu mlieko aj dala,ale nie tak skoro po pol noci,a keby mi zasa ráno zaspal,aj ja dúfam,že táto noc bude lepšia,ako tie pred tým.ostáva nám len dúfať. 😉

nelustek
21. sep 2012

Ahojte včerajšie očkovanie sa zaobišlo bez teploty. ali sme včera aj 11mes. A 9160g , 75cm.
Začína sa púšťať a spraví aj 3-4 kroky sama napríklad ked ide od stola k sedacke. Tak možno aj chodiť bude čoskoro

daja0760
21. sep 2012

Ahojte dievcatka. Tak vidim, ze sa tu rozbiehaju oslavy 1.narodenin. Nas to caka za necely mesiac. Kristinka este nechodi (len okolo nabytku) a stale mame este len 2 dolne zubky. Asi nam casom vylezu viacere naraz. Nechapem, ako ten prvy rok skoro ubehol. Stale sa kojime - asi 3x/den, 1/noc, ale tuto noc sme uz boli bez kojenia, tak skusim v tom pokracovat (ak sa podari) - lebo co mamky mienia, deti menia 🙂 🙂 🙂 Pripajam par fotiek mojich deti. A Vasim detickam prajem vsetko naj, naj, naj k najkrajsim 1. narodeninam!

anita12
21. sep 2012

@daja0760 ...aka kraasna zahradna postavicka, ako z rozpravky 🙂

bettyx
21. sep 2012

Ahoj Holky! tak koukám oslavy tu běží v plném proudu! přeji všem malým oslavencům vše nejlepší k jejich prvnímu jubileu 😀 .. že nám to ale rychle uteklo, co... broučkové naši malinký

natalii6
22. sep 2012

Ahojte vsetkym co nam blahozelali k 1 rocku DAKUJEME 😉 musim vam napisat ako som sa vcera dobre nasmiala 😀 dala som na stol jogurt ze aby sa trochu zohrial kym maly bude jest a asi tak po pol hodke prisli deti do kuchyne a hrali sa a po par minutach sa pozriem a maly od hlavy po paty od jogurtu 😀 sa mu asi nechcelo cakat kym mu dam jest tak sa sam obsluzil alebo si povedal ze predsa 1 rocik je uz vela tak si treba spravit pletovu masku 😀 😀 😀 a dneska zase iny extrem boli sme vonku a zrazu znicoho nic zacal plakat a ani zanic prestat ☹ vyzeral ze by aj spal ale ani za svet zaspat ludia pozerali ako puci 😠 no ale co uz narobim aj doma zaspal a za 2 min uz zase bol hore a strasne plakal chuda neveim co mu moze byt 😢 aj som mu pomasirovala brusko a nic tak som utekala do lekarne a kupila gel na zubky ci nahodou to nie je znich a dala som mu aj cipok lebo uz to bolo hrozne ako place a cestuje po celej posteli a vidiet ze by spal a neda sa mu teraz konecne zaspal 😉 uvidime co bude dalej
@anita12 moja ty si tu pisla ze ake ma tvoj maly probem zo zaspavanim tak teraz som to zazila aj ja a normalne ta obdivuje ze este fungujes a ze to ako tak zvladas mas moj veky obdiv 😉

natalii6
22. sep 2012

@kucminka a nie je tvoj maly nahodou prejedeny ked tak lubi papat a preto sa mu tak zle spi?

micicka
22. sep 2012

ahojte maminky, všetkým veľáčom (čo oslavujete prvý rok) zo srdca blahozelám 😀 😀
no u nás máme novinku 😉 tiež bude asi súrodenec, k dokimu idem v pondelok, ale na teste riadne kolajnice. už len dúfať, že bude všetko ok. ale poviem vám ja som nejako dostala strach - či ja dve deťúrence zlvádnem ☹ ale strašne som túžila po druhom bábätku.
no a otázka - ako bude riešiť vozenie detičiek narodených tak rýchlo po sebe. mne to až teraz došlo, ešte natálka ešte nebude až tak veľa behať, takže aj ona by mala byť v kočíku 😨

tunzal
22. sep 2012

@micicka ahoj, tak vám tiško gratulujem ( nahlas len keď to bude isté) a prajem aby ste to dotiahli do úspešného konca 🙂 ,
k tomu kočíku, síce som nevidela ešte naživo ale sú kočíky pre súrodencov skoro také ako pre dvojčatá 🙂

peta_k
22. sep 2012

@micicka ja neriesim surodenecky kocik, v zime budeme chodit so starkou - jedna so sankami, jedna s kocikom... Zojka dostane od jeziska sanky s fusakom, takze druhy kocik neriesime, ona sa uz ani teraz nechce vozit v kociku... No a samozrejme gratulujem k babatku, tesim sa, ako nas tu pribuda buducich mamiciek

kucminka
22. sep 2012

@natalii6 prejedený asi nie,lebo keby bol prepchatý,tak v noci sa asi nebudí na to že chce mlieko,pokým mu ho nedám,tak reve.Dnes v noci zasa papal o pol jednej a potom ráno o šiestej,ale zarobila som mu len 3-4odmerky,nie plnú dávku.

natalii6
22. sep 2012

@micicka jej tak gratulujem a nech vsetko dobre dopadne 😉

natalii6
22. sep 2012

@kucminka tak to uz potom neviem kde je pes zakopany 😀 nas ma tiez na veceru kasu 180ml a kolko x ani to nevypije a spi 😉

kucminka
22. sep 2012

@natalii6 no vidíš,náš zje ešte viacej 230ml,a nespí 😉 musíme to asi len vydržať,čo iné ostáva.

kucminka
22. sep 2012

babulky,máte na kočík rukávnik?My sme minulý rok nemali,ale tento rok určite kúpime,poradte aký?

nelustek
22. sep 2012

Ahojte,musím pochváliť lindusku . Začína chodiť... Zacalo to jedným dvoma krokmi od stolíka ku gaucu. A teraz už aj od gaucu do chodby sa rozbehla. Len som nelku počula ako kričí že linda chodiiii 😀

missy97231
22. sep 2012

@kucminka a co je to rukavnik na kocik?

kucminka
22. sep 2012

@missy97231 to je fusačik na rukoveď na kočíku do zimy,aby ťa ruky neoziabali keď kočíkuješ 😉