Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
no mne Dr. stale prizvukuje ze ja som bola stupel teraz mam 170cm ale tatika mame tiz vysokeho ale asi sa podala na mna 🙂
@natalii6 vsetko najlepsie prajeme 🙂
hurá,dnes sme spravili prvé 3 krôčiky,to bola vlastne taká rychlovka,1.10.máme rok, tak hádam sa už aj rozbehneme 😉
@kucminka ... no ja keby mu dam v noci mlieko on by vzdy vypil ... , pijaval tiez tak medzi 4-5 rano, ale asi ked mal 7.5mes. par krat nadranom nezobudil , tak potom zas ked obcas zobudil zacala som mu davat len 60 a jednu odmerku , potom som uz len cajik davala, ale je pravda ze odvtedy vstava skoro o hod.skor. Ale potom zacali zuby a odvtedy ziadny poriadny noc.spanok od vecera , ale aj tak len cajik mu davam cucnut, to neustale budenie sadanie lozenie nemoze byt z hladu u nas, lebo to robi uz hod po zaspati :(, dufam, ze dnesna dobra noc bude pokracovat..., pekny den prajem tym nasim pazroskom 🙂
Ahojte včerajšie očkovanie sa zaobišlo bez teploty. ali sme včera aj 11mes. A 9160g , 75cm.
Začína sa púšťať a spraví aj 3-4 kroky sama napríklad ked ide od stola k sedacke. Tak možno aj chodiť bude čoskoro
Ahojte dievcatka. Tak vidim, ze sa tu rozbiehaju oslavy 1.narodenin. Nas to caka za necely mesiac. Kristinka este nechodi (len okolo nabytku) a stale mame este len 2 dolne zubky. Asi nam casom vylezu viacere naraz. Nechapem, ako ten prvy rok skoro ubehol. Stale sa kojime - asi 3x/den, 1/noc, ale tuto noc sme uz boli bez kojenia, tak skusim v tom pokracovat (ak sa podari) - lebo co mamky mienia, deti menia 🙂 🙂 🙂 Pripajam par fotiek mojich deti. A Vasim detickam prajem vsetko naj, naj, naj k najkrajsim 1. narodeninam!
Ahoj Holky! tak koukám oslavy tu běží v plném proudu! přeji všem malým oslavencům vše nejlepší k jejich prvnímu jubileu 😀 .. že nám to ale rychle uteklo, co... broučkové naši malinký
Ahojte vsetkym co nam blahozelali k 1 rocku DAKUJEME 😉 musim vam napisat ako som sa vcera dobre nasmiala 😀 dala som na stol jogurt ze aby sa trochu zohrial kym maly bude jest a asi tak po pol hodke prisli deti do kuchyne a hrali sa a po par minutach sa pozriem a maly od hlavy po paty od jogurtu 😀 sa mu asi nechcelo cakat kym mu dam jest tak sa sam obsluzil alebo si povedal ze predsa 1 rocik je uz vela tak si treba spravit pletovu masku 😀 😀 😀 a dneska zase iny extrem boli sme vonku a zrazu znicoho nic zacal plakat a ani zanic prestat ☹ vyzeral ze by aj spal ale ani za svet zaspat ludia pozerali ako puci 😠 no ale co uz narobim aj doma zaspal a za 2 min uz zase bol hore a strasne plakal chuda neveim co mu moze byt 😢 aj som mu pomasirovala brusko a nic tak som utekala do lekarne a kupila gel na zubky ci nahodou to nie je znich a dala som mu aj cipok lebo uz to bolo hrozne ako place a cestuje po celej posteli a vidiet ze by spal a neda sa mu teraz konecne zaspal 😉 uvidime co bude dalej
@anita12 moja ty si tu pisla ze ake ma tvoj maly probem zo zaspavanim tak teraz som to zazila aj ja a normalne ta obdivuje ze este fungujes a ze to ako tak zvladas mas moj veky obdiv 😉
ahojte maminky, všetkým veľáčom (čo oslavujete prvý rok) zo srdca blahozelám 😀 😀
no u nás máme novinku 😉 tiež bude asi súrodenec, k dokimu idem v pondelok, ale na teste riadne kolajnice. už len dúfať, že bude všetko ok. ale poviem vám ja som nejako dostala strach - či ja dve deťúrence zlvádnem ☹ ale strašne som túžila po druhom bábätku.
no a otázka - ako bude riešiť vozenie detičiek narodených tak rýchlo po sebe. mne to až teraz došlo, ešte natálka ešte nebude až tak veľa behať, takže aj ona by mala byť v kočíku 😨
@micicka ja neriesim surodenecky kocik, v zime budeme chodit so starkou - jedna so sankami, jedna s kocikom... Zojka dostane od jeziska sanky s fusakom, takze druhy kocik neriesime, ona sa uz ani teraz nechce vozit v kociku... No a samozrejme gratulujem k babatku, tesim sa, ako nas tu pribuda buducich mamiciek
babulky,máte na kočík rukávnik?My sme minulý rok nemali,ale tento rok určite kúpime,poradte aký?
Ahojte,musím pochváliť lindusku . Začína chodiť... Zacalo to jedným dvoma krokmi od stolíka ku gaucu. A teraz už aj od gaucu do chodby sa rozbehla. Len som nelku počula ako kričí že linda chodiiii 😀
@kucminka a co je to rukavnik na kocik?
@missy97231 to je fusačik na rukoveď na kočíku do zimy,aby ťa ruky neoziabali keď kočíkuješ 😉

@wewe22 tak ona neni malá 🙂 to je v pohode, moja mala naposledy 76 cm ale to má po otca 😀 on má skoro 2 m 😀 a syn bude mať 9 rokov o mesiac a má 155 cm