icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
23. sep 2012

@kucminka ahoj ja rukavnik mam ale je mi nanic kedze my uz mame sportiak a rukavnik je na kombinovany kocik 😀

kucminka
23. sep 2012

@natalii6 aj my máme máme šporťák,ale nie golfáče,ak myslíš taký,inak som videla aj na golfky rukávniky,je to na každú ruku zvlášť.A aký máš rukávnik?Nechceš predať?

natalii6
23. sep 2012

ano viem ze su rukavniky aj na golface ale hadam prezijem aj bez neho 😀 ..ano chcem ho predat dala som si ho robit v jednej firme v BA je tmavo modry len neviem ci by si ho chcela lebo je tam vysite meno Filip ale da sa aj otocit a vtedy to meno je zo spodnej strany takze ho neni vidno 😉

micicka
23. sep 2012

@kucminka ja mám rukávnik a je to SUPER vec!! neviem si vynachváliť, ja som kúpila od emitexu a pasuje 😉

chrumik
23. sep 2012

Ahojte holky,
stale sa neviem rozhodnut, neviete mi poradit, kde rodit?
Partizanske/Abutaima alebo Topoľčany/Kerekova?

Dakujem velmi pekne.

kucminka
23. sep 2012

@natalii6 aha,no niečo teda pozriem,už som aj pozerala a tiež od Emitexu,určite musím kúpiť tento rok 😉
@micicka

natalii6
24. sep 2012

no ako chces ale ako som pisala ked to otocis opacne to meno je zo spodnej casi kde to nikto nevidi ak by si chcela mozem ti to aj odfotit

micicka
24. sep 2012

@natalii6
@peta_k ďakujem baby za gratulky. je ešte skoro riešiť všetko okolo, ale ja asi budem rozmýšľať nad tým súrodeneckým kočíkom, nechcem byť stále odkázaná na niekoho pomoc. no uvidíme ako sa to celé vyvŕbi 🙂 ešte je času 😉

natalii6
24. sep 2012

@micicka ahoj inac ku kocikom je dostat kupit aj take skejtiky bud len na statie alebo aj zo sedakom ale ved ty sama uvidis ako to budes riesit 😉

natalii6
24. sep 2012

@kucminka ta predchadzajuca odpoved bola pre teba 😉

kucminka
24. sep 2012

@natalii6 za akú cenu y si ho predala?lebo som kukala nové od Emitexu a cena je okolo 8-10e.

sofialauren
25. sep 2012

@chrumik jednoznace Partizanske Abutaima :D

daja0760
25. sep 2012

Babenky, poraďte mi, aký kočiar pre bábiky pre ročnú dcérku? Na cene mi nezáleží, len aby bol dobrý, stabilný a nemal vysoko rúčku. Pozerala som na nete, ale neviem si vybrať. A u niektorých je raz napísané od 18mes. a na iných stránkach ten istý ale od 3 rokov. Tak som z toho jeleň. 😒 Ďakujem.

peta_k
25. sep 2012

caute baby, tak po dnesnej poradni bude nasa mala asi najtazsim babatkom v oktobrovkach 🙂, mame 12,3 kg a 77,5 cm... Máme za sebou posledné ockovanie, len mi vyrazila dych sestricka, ked sme za tu 13 zlozkovu vakcinu zase doplacali 93 EUR ( !!! )... Vy ste tiez doplacali? Lebo my sme uz na zaciatku cosi platili a teraz som tam skoro skolabovala. Keby ma na to ma na to aspon dopredu upozornili...

katuska_za
25. sep 2012

@peta_k kolko ste doplacali???? prepana to za prevenar ci ako sa to vola???? to je nejako starsne vela, mys me zatial zakazdym doplacali 12€ aj dake drobne...

Inak my po vcerajsej poradni mame 9280g/80cm 🙂 ockovanie nas caka az po rehabiltacnych pobytoch v novembry.

peta_k
25. sep 2012

@katuska_za hej, hej mali sme prevenar a dnes sme platili 93 EUR!!!

katuska_za
25. sep 2012

nieje mozne ze ste doplacali tak vela, nasla som zoznam kategorizovania liekov a prevenar 13 v plnej cene je cca 55 eur z coho vecsinu hradi poistovna.. tak ako je to mozne ze taka suma?????? 😕 😕 😕 😕 😕

lolko_lenka
25. sep 2012

@peta_k KOĽKO???? 12,72 je to tuším, čo sa má priplácať.

peta_k
25. sep 2012

@katuska_za @lolko_lenka baby, mám na príjmovom doklade " očkovanie infanrix hexa, prevenar "... Ani mne to stále nejde do hlavy

lolko_lenka
25. sep 2012

@peta_k a to si koľkokrát platila? za hexu sa nepripláca

katuska_za
25. sep 2012

@peta_k brachovi som to dala zistit (je farmaceut) ma sa doplacat 17,23€ a nieje to ovplivnitelne poistovnou, je to dane statom... uhrada poistovnou sa nevztahuje iba ak by ste to vyberali vy priamo v poistovni a to by si platila 55,38€.... takze to by ma zaujmalo kde lekarka prisla na taku vysoku sumu

katuska_za
25. sep 2012

@peta_k a infanrix hexa se nepalti vobec zo zakona... takze byt tebou idem na poistovnu sa spytat ci to nieje vymysel iba lekarky...

katuska_za
25. sep 2012

@peta_k oprava:uhrada poistovnou sa nevztahuje iba ak by ste to vyberali vy priamo v lekarni a to by si platila 55,38€

lolko_lenka
25. sep 2012

@katuska_za ja som platila 12,72, teraz som si to pozrela. 3x som platila túto sumu. A ani to mi nedáva 93 EUR !!!
@peta_k

katuska_za
25. sep 2012

@lolko_lenka ono ta suma byt nizsia ako tych 17,23 byt moze (lekarka ma vakciny od dilera a hned jej to da lacnejsie :D ) ale vyssia by byt nemala, to urcuje zakon

lolko_lenka
25. sep 2012

@peta_k a rotavírusy si dala očkovať? to si vtedy platila? lebo to som platila tuším nejakých 43 EUR x 3.... Dávala som Rotateq

peta_k
25. sep 2012

@katuska_za no napisali mi tak na prijmovy doklad... aj ja som sa v tom uz vrtala a vraj by nam to mala vracat poistovna, tak uvidime... ale aj tak mi to pride divny postup.
@lolko_lenka rotavirusy sme ockovali a platili sme prvykrat okolo 13 EUR ( uz neviem presne ) a teraz toto...

kucminka
25. sep 2012

@peta_k no to si ozaj strašne veľa platila,určite sa na to informuj,tí lekári už nevedie čo pýtať,fakt ☹ sme divný štát

lolko_lenka
25. sep 2012

@peta_k akože ty si to máš vyžiadať od poisťovne???? To je aká chujovina 😀

lolko_lenka
25. sep 2012

@kucminka sme divný štát a každý si tu na bežného občana dovoľuje, lebo za to nie sú žiadne tresty a každý sa tvári, že to nevidí... a tak to bude už asi na SVK naveky... amen...