Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lolko_lenka to asi tých zvyšných 80eur platila za pichnutie toho Prevenaru.Je to neuveriteľné,čoho sa dočkáme u lekára,keď nebudem mať 100e v peňaženke,tak tam ani nemusím chodiť.A že lekári majú malé platy 😠 tak ako učitelia,dcéra má každý týždeň športový deň,vždy jeden deň v týždni,to kde sme preboha,potom sa budeme my s nimi doma učiť a aj tí sa sťažujú na platy.Ale do tejto témy sa to nehodí,tak už končím 🙂
@peta_k to čo zas za somarinu???? to hádam nemyslela dr. vážne? ani raz som neplatila nič za očkovanie a prvý týždeň októbrový ideme na tretiu dávku, hádam nebude za to ani teraz pýtať....to také som ešte nepočula, že pacient si má žiadať od poisťovne naspäť peniaze, ale ja na tvojom mieste by som zašla do poisťovni pýtať sa na to že čo to má byť 😒 a ešte neviem ako kto ale ja bežne nechodím stovkou dr.....väčšinou si ani hotovosť nenosím so sebou......
@peta_k Ahoj, má tvoja detská doktorka zmluvu s poiťovňou? Podla mna by si nemala platit za povinné očkovanie. My sme doteraz neplatili nic. Očkovanie v roku nas este len čaká.
Nedočítala som celú Vašu konverzáciu 🙂. To sa nejedná o povinné očkovanie, že? Ako vaše detičky znášajú očkovanie? Môj malý nebol asi do 8 mesiacov očkovaný, lebo sa mu stále hojila ranka po TBC. Zatial ma 2 dávky povinného očkovania, chudáčik, zakaždým mal vysokú teplotu... S dobrovolným očkovaním este radsej počkam, aj tak v každej poradni nas teraz pichajú 🙂
@strakovakatka My sme mali 3.dávku povinného očkovania pokiaľ viem... Malá tiež prvé dva razy teplotovala a včera to zvládla úplne v pohode, len večer pred spaním mala kúsok zvýšenú teplotu
ahojte maminky, vidím, že je aktuálne očkovanie. my sme včera absolvovali tretiu dávku a zvládla to asi najhoršie 😒 asi ju to dosť bolelo, zo spánku mi plakala a zaspala až poobede o pol štvrtej aj to len kočíku a stále plakala 😒 na noc som dala čípok aj keď nemala teplotu, ale nech jej to bolesť utlmí, tak spinkala celkom dobre.
my sme doplácali 13,- za prevenar.
@peta_k zavolaj dr a spýtaj sa jej prečo si toľko zaplatila, veď vysvetlí a budeš mať jasno 😉
@lolko_lenka
@peta_k ahojte my sme tak doplácali pred asi 3 rokmi za očkovanie pri nelke. Vtedy prevenar nebol povinný. Dali sme si ziadost v poisťovni o preplatenie aj preplatili. Ty to máš asi kvôli tomu že si si dala to čo sa dopláca. My sme si dali bez doplatku pretože nám povedala dr. Že ak necestujeme do zahraničia sa nám to neoplatí.
Ahojte 🙂 my sme mali ísť na 3. dávku očkovania v pondelok. Nakoniec som nešla, lebo náš starký (býva s nami) má od nedele nádchu. A dobre som spravila, lebo malý je od včera chorý, a ja tiež. Takže máme veselo. Aspoň že manžel sa ako tak drží a stará sa o nás 😅 Dúfam, že zajtra už bude lepšie, drobcovi aj mne, lebo toto je čisté zúfalstvo... ☹
@strakovakatka moj maly ma zatial iba rotaviry a jednu davku hexy a to znasal dobre, v piatok ideme na druhu - ja som ho az v 9 mesiacoch nechala zaockovat hexou...myslim ze nie je kam sa ponahlat, aj tak je to cele hlavne o biznise pre farmaceuticke firmy (a zda sa ze aj pre niektorych lekarov ako citam diskusiu vyssie)...pneumokoky vobec neockujeme, aj Dr. sa tak nepriamo vyjadrila ze ona by to svojmu dietatu nezaockovala (priamo to povedat nemoze kedze je to teraz povinne)...kedysi boli tie pneumokoky dobrovolne, teraz zrazu ze povinne, akoze co sa za tych par rokov zmenilo? ako sa hovori v tej reklame co teraz bezi, nie som OVCA aby statni uradnici rozhodovali o zdravi mojho dietata, necham to radsej na odbornikov ktorych si sama vyberiem...
Ahojte....Sabinka ma dnes 1 rocik....strasne to ubehlo, aj som si poplakala od stastia....dnes sme mali mensiu oslavu, ale velka nas caka v sobotu...robi nam len a len radost...este sama nechodi, nejako sa nam boji, urobi par krokov a hned hlada nieco coho by sa chytila, ale myslim si, ze nam nic neujde....vsetkym detickam co uz oslavili 1 rok prajem vsetko naj naj naj, ale aj tym ktore to este len caka.
@zuzanazuzana blahoželáme, malinká je strašne rozkošná
@zuzanazuzana gratulacia k jednemu rociku a Filipko posiela cmucik 😉
@zuzanazuzana blahozelame...princeznicka
dneska sme objavili deviaty zúbok,sa tešíme 😉
@katuska_za vsetko najlepsie zelame Matuskovi 😉

@lolko_lenka jedna kamoška mi to tak vravela, že mi to vrátia u dr. niekedy... oni sa očkovali pred mesiacom a ešte im nič nevrátili