icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
29. sep 2012

Všetkým oslavencom prajem k prvému rôcku veľa zdravia šťastia a nech maminy posluchaju ako doteraz. Este boztek na noztek.@-}-- <3

daja0760
29. sep 2012

@natalii6 No moj syn mal v roku 8.....a my takto s dvoma🙂)) Veď aj my máme ešte 3 tyždne......tak Vas mozeme aj predbehnut🙂

peta_k
29. sep 2012

@katuska_za krasna torta, zavidim vam maminy, co viete piect... Vsetko najlepsie Matuskovi, predovsetkym vela zdravicka....

kucminka
29. sep 2012

@katuska_za aj my prajeme Matúškovi všetučko najlepšie,nech je zdravučký a robí vám všetkým len radosť 😉

anita12
29. sep 2012

@katuska_za .... blahozelam taktiez Matuskovi, vela zdravicka a radosti prajem,
btw: torticka nadherna, rozmyslam tiez nad niecim podobnym, dik za tip 🙂, si sikulka !

bibiana20
29. sep 2012

cawte....pisaly ste tu o nejakom caji na tvorbu mlieka este skor...nemozem to najst....nemoze my niekto napisat ako sa miesa a co tam vsetko ide?.....dakujem

peta_k
29. sep 2012

@bibiana20 fenikel, majoránka a aníz... ja som si to miešala do 3/4l vody ( 1 ČL feniklu, 1ČL anízu a 1ČL majoránky ) a pila ráno, na obed a večer. Vraj pomáha aj Caro nápoj od Nestlé myslím

nelustek
29. sep 2012

@anita12 ahoj a ty vieš piecť take torty ako katka utiekla matuškovi? Ja by som tiež takú chcela skúsiť

bibiana20
29. sep 2012

@peta_k dakujeem 😉

molly25
29. sep 2012

@daja0760 aj mi sme mali len dva ale pred par dnami sa ukazali zrazu 3 naraz neboj nic raz vylezu urcite

katuska_za
29. sep 2012

@peta_k
@anita12
@natalii6 dakujeme za gratulacie, dnes sme oslavili aj ked narodeniny mame az zajtra 🙂

a btw ta torta nieje taka narocna, je dobry navod na nete na smolkov, ak chcete tak vam poslem a potom to ide lahko 😝

katuska_za
29. sep 2012

este pridavam foto z oslavy 🙂

natalii6
29. sep 2012

@katuska_za krasna torta ten navod na smolkov som nasla aj ja aj som chcela spravit malemu ale nedostala som tu hmotu tak na buduci rok hadam uz nieco spravim 😉

anita12
29. sep 2012

@nelustek ahoj, no rada som vypekala, ale teraz som rada ak stihnem navarit, nejaku malicku tortu spravim, ale taku poriadnu narodeninovu dam spravit znamemu do cukrarne. Budeme mat oslavu aj krstiny v jeden den, tak toho budem mat az az, i ked pride len rodina, no pri nasom Henkovi je vsetko trochu zlozitejsie ....

zuzanazuzana
29. sep 2012

Ahojte....tak mame po oslave...bolo naozaj super, vsetko vyslo najednotku, tak sa tesime.

zuzanazuzana
29. sep 2012
peta_k
30. sep 2012

@katuska_za 🙂 diki moja, ale ja fakt nie som pekarka, asi by to dobre nedopadlo

kucminka
30. sep 2012

@katuska_za daj prosím návod na tých šmolkov,ja som síce dala šmolkovú upiecť,lebo si na to netrúfam,ale pozerala by som do budúcnosti,ďakujem

nelustek
30. sep 2012

zopar našich fotiek ako chodíííme,ale aj tak je to istejšie stále po 4roch 😀

nelustek
30. sep 2012

@zuzanazuzana sabinka je úžasna 😵 a tortička je tiež perfektná 😉

d_anica
30. sep 2012

Ahojte Babule a malé Babuliatka 🙂 Vidím, že sa tu už vo veľkom oslavuje. Všetkým malým jubilantom prajem všetko najlepšie!!!!! 😵 Nás to čaká o pár dní. Stále musím myslieť na to, aké to bolo pred rokom, to som ešte behala s bruchom nevediac, že už len na chvíľu. Všetky tie zmiešané pocity sa mi vracajú- radosť, strach, očakávanie... Rok nám nejako prirýchlo ubehol 😕 Tuším začneme oslavovať koniec roka a Nový rok na narodeniny Pána Syna, to je pre nás významnejší dátum ako ,,Silvester" 😀

d_anica
30. sep 2012

@zuzanazuzana Krááásne, mňam 🙂 Malej tortička chutila?

katuska_za
1. okt 2012

@zuzanazuzana torticka prenááááádherna (dobra inspiracia :D )

katuska_za
1. okt 2012

http://babyroka.baby-web.topky.sk/Fotografie.as...

prosim prosim zahlasujte mi. dakujem

tunzal
1. okt 2012

baby objednávali ste niektorá zo stránky eduhracky.sk ? koľko im trvá dodanie?

jana86
1. okt 2012

@tunzal my sme objednavali a na druhy den sme mali doma :D

jana86
1. okt 2012
jana86
1. okt 2012

@nelustek jeej ake ma Linduska kraasne vlasky, nam uz tiez podrastli vid foto 😀

gianni
1. okt 2012

dnes máme rôčik....

tunzal
1. okt 2012

@jana86 fúha, tak keď mi dôjde zajtra darček k narodkám neviem kde to budem do konca mesiaca skladovať 😅 ale majú písané že dodanie na objednávku 10-14 dní 🙂 aj kvôli tomu som si robila objednávku nie že my to nedodajú včas...