Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lea1333 tak ona je nenormalna kolko spi cely den hore je iba ked sa je alebo sa vari to ma v kuchyni svoje miesto 🙂 my mame maltezaka , to je ine sidlo a vybitá ako baterky 🙂)) no ja som tirz zvedava ako bude , lebo ked som mala pri sebe krsna tak ziarlila normalne bojovala o moju pozornost stele chcela aby som ju vzala na ruky a hrala som sa s nou 🙂
Tak kočky,zajtra mi držte palce,idem na kontrolu a dúfam že bude všetko o.k.aj na sono sa teším,že konečne uvidím tú malú fazulku 😉 dúfam......
@tinika to som rada ,snaď to trochu pomože ,aj keď viem že ta bolesť v srdiečkach je veľká....silno držím pršteky nech je skoro v poriadku 😉
@lenuska20 kojila som ráno ,no už tri dni sme nejak odburali ranne kojenie a večer pred spaním....občas (tak 1-2 krát za týždeň) poobedne kojenie....mali sme už aj také dni že len večerné.Mňa najviac trápili noci ,a to preto že som ho v polospanku vyberala z postieľky a už nieje najľahší... 🙂 dnešna noc bola fajn ,síce som ho kojila 3 krát no len som si prešla k nemu do postele a bolo 😉
@bettyx no vikend bol super a znova som dnes uzila lieky a je mi neuveritelne zle a tazko na zaludku...budem musiet asi zavolat lekarovi, lebo kontrolu mam az na bud.pondelok....poctivo lezim....bojim sa, lebo ma napina a vtedy ma boli vsetko v podbrusku....ono to nie je dobre z toho dovodu, ze tie stahy pri napinani mozu vyvolat potrat....presne takto pred rokom som potratila po IVF,tak ma chytaju mensie depky.....a tebe je ako?
@katy2 tak gratulujem!!!!!
a baby este jedna ale bohuzial neprijemna sprava KLAJOSA ma poprosila aby som vam to napisala tak ze vraj je to definitivy potrat chudatko nase ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 keby sme jej vedeli pomoct ale snad bude silna a muzicek ju podrzi!!!!!!!!!
jaj baby tak som si fajne pospala 🙂 sak ked uz v noci nemozem spat,tak aspon cez den 🙂 len na mna asi daco lezie,je mi zima a len soplim a soplim 😒 a je mi velmi luto co sa stalo klajosi ☹
@zuzanazuzana no to snad ne! teď už ne... věřím tomu že to bude dobré! ale k doktorovi bych taky šla! ten strach úplně chápu -mě bylo příšerně když jsem před týdnem krvácela a v pátek taky a pak celý víkend špinění, ale kdybych ještě malě za sebou to co ty, tak bych se asi neubránila ani slzám ☹ ...
Určitě to dobře dopadne.. musí!! já ti budu držet pěsti a myslet na tebe i miminko!
Dnešek pochopitelně opět ve znamění blbínka... opět jsem nebyla schopná něco pozřít, ale malého jsem obstarat zvládla, tak alespoň to..

@natalii6 tesis???