Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Koľko krát sa vám budia korene deti za noc? Linda sa stale aj 5-6 x už si idem dať aj postielku do izby a vyskúšam či to nebude lepšie ako ked sme spolu v jednej posteli
baby, mali vase detihnacky pri zubkoch? no my uz treti den hnackujeme, ale dnes je to o drzku... Co ste davali pri hnacke?
ahoj holky, tak jsme doma.... výsledek? oboum se stav značně zhoršil, oba na poslech ošklivě chrčí -náš doktor tam nebyl a tahle doktorka z toho byla značně vyplašená... dostali jsme další léky, pozítří na kontrolu a máme doufat že se to teď zlepší -hlavně u Štěpánka že ten je na tom hůř a nejhorší je ta včerejší teplota.. Jinak ještě min. 14dní ze školky doma -to je super když už jsme jsme druhý týden doma teď... mě to teda nevadí, já bych si ho nechala doma na stálo, ale takhle když je nemocný... radši bych ho posílala do školky, než aby se takhle trápil... 😔
@nelustek děkuju za podporu...
ahojte. tak aj my máme dnes už rôčik 😵 pekne chodime, pomaly bude z toho naháňačka 😉 😉
@nelustek
tak náš sa už teraz budí asi 3x,ale pred tým to bolo aj viac,hlavne nad ránom,trochu pocucal a zaspal,ale mala som 2x zapálený prsník a gyndoš mi povedal že som mohla dostať infekciu a že mám s tým prestať,proste ho nakojiť a dosť ,nie aby mi na cecku zaspával,teraz sa kojíme večer a ráno s tým že ked sa prebudí prvý krát kolo druhej no niekedy už aj o polnoci tak reve akoby som ho z kože drala a idem s ním do kuchyne a dám mu pol rožka,aby som ho nemudela nakojiť a potom nad ránom je to lepšie ,ráno ho oklo 6-7 nakojím a ked sa zase prebudí tak tiež reve,neviem ako ho to odnaučiť aby sme nemuseli chodiť jest,neviem ho nechať dlho revať,ma švihne
tiež spí so mnou a postielku máme vedla prázdnu
@daja0760
skúšala som a celého som ho pooblievala čo mi to vyhadzoval rukami , ani nechcel ochutnať čo to je,evidetne sa chcel ukludniť na cecku a iné ho nezaujímalo, bojím sa nechať ho tak dlho revať aby nezachrípol či čo,prvého som kojila 2 roky aj 2 mesiace a už som chodila do roboty tak hádam sa už aj vyspím pri prvom ale nevyzerá to tak,do práce nastupujem v apríli tak neviem či to aj stihnem ...
@gianni ahoj, akoby som citala nas 🙂 ked mu skusim dat flasu s niecim , vyhadzuje rukami, odhodi mi to a place akoby som ho z koze drala..povedala som si, ze do roka a pol vydrzim a potom to skusim ukoncit, ale uz teraz mam z toho hrozu, tiez spi so mnou vo velkej posteli, ked ho dam do postielky okamzite je hore a vrieska a chce ist spat ku mne..a ako ste s kojenim prestali u starsieho?
@okbukaj
jedna vec je že bol starší,tak som mu to vysvetlovala,že sa mi mliečko pokazilo......ale už si to presne nemapätám a druhá vec že mi toho potom bolo strašne luto že sme s tým prestali,už sme neboli v takom telesnom kontakte,je to fakt krásne a neopísatelné,no nie? ale nie v noci ked sa mi chce spať ☹ no už bolo aj na čase,každý sa mi čudoval že ešte stále kojím
bála som sa aj toho že sa mi velmi nalejú prsia ked s tým seknem
@gianni ano je to nadherne nieco..jeden den mi maly uplne odmietal prsnik a ja som z toho mala az slzy v ociach..je to neopisatelny pocit, ked sa maly nadaja a popritom sa na mna usmeje alebo mi nieco zablaboce a pokracuje dalej 🙂 no presne nie v noci, ked sa ma hajat.. a mladsi byva ako casto hore? my byvame velmi casto aj ked nam idu zuby a vtedy sa naozaj len uspokojuje..a este ked mi horsie papa cez den, dobieha v noci..neutralne dni su, ze papame TRIkrat za noc..v podstate som celu noc este nikdy neprespala..
@okbukaj
no sme hore asi 2-3x,pred tým to bolo častejšie,pravdaže ked išli zúbky tak sme poriadne nespali a nepomohli ani čípky,teraz máme 8 zúbkov,pri staršom som ani nevedela kedy mu išli zúbky,nemal problém,
ináč nemám šajnu kolko mlieka odomna vypije,či mu nemám davať ešte aj cez den nejaké umelé,ked ho nakojím večer a ráno,majú vypiť 5-6 dcl za den,teraz mu aj robím na večer kašu kde ide mlieko ale dávam len krabicové,čo neni žiadna sláva
@gianni to znám... můj Šíma se kojí stále furt a nonstop... mě to nijak nevadí, ale v noci?? to je horor... na to že máme za dva týdny rok, tak mi ještě jedinkrát v noci nespinkal až do rána.. budíme se co hodinu, bohužel.... a copak asi chceme?? prsa! a dudlíkem ho neoblbnu, to je řev jak nějakýho zvířete když se ho snažím oblbnout, takže u nás smolík a pediatr mi radil ať ho prostě nechám řvát, že to po pár nocích pochopí, že má spát a z prsa nebude nic, ale už mi neřekl kam se mají všichni odkvartýrovat, protože když nevylezu, tak poslouchám že se nikdo nevyspal a všichni vstávají v 5 do práce
@okbukaj
@gianni
@nelustek kočky,my sa ani nekojíme a tiež mi ešte neprespal celú noc,už som z toho tiež na nervy,už som rok nespala.Má strašne zlý spánok,stále hľadá dudel,potom ho škrabkám po tváričke,aby zaspal,mlieko mu musím v noci dať,už som skúšala že nedám,ale reval,asi pol hodky,tak si nakoniec presadil svoje a mal mlieko a potom zaspal.Tak to je doteraz,ale neprespí pomaly ani hodinu aby nebol hore.Nepomáhala ani kaša na noc,tak sme sa vrátili k Nutrilonu,ale v noci mu dávam obyčajné kravské mlieko.Ja dúfam,že hádam sa niekedy vyspím,na starobu a to už zasa nebudem mocť spávať 🙂
ach tie noci.. :(, nas nie je kojeny uz pol roka, ale teda tie noci to je ozaj trapenie :(, pred par dnami 4 noci prespal - som nevedela kde je sever, z toho ze som aj ja spala 🙂), ale uz zas vkuse budenie, lozenie, plac... ale asi to budu tie zubky, on vseobecne strasne zle vsetko znasa, teraz mu vykukli naraz horne dvojky aj dolna dvojka. Aj cez den spi ale to je spanok ze kazdu minutu otocka alebo na kolienka a uz sa budi.. No musime len vydrzat a prezivat na kave 🙂,
baby,neskúšali ste niektorá dať na noc krupicu-obyčajnú,či by neprespali celú noc.Myslím,že od roka by som krupicu mohla dať nie?
baby ake je to super citat, ze v tom nie sme sami 🙂 ja sa ukludnujem tym, ze si to teraz musim uzit, tu zavislost na mame, ved o chvilu bude velky a nebude mi chciet dat ani pusu 🙂
@kucminka mne doktorka povedal keď mala malá 7 mesiacov že môže krupicu ... mne sa ju nechce nejak často vyvárať, ale sem-tam urobím a má ju veľmi rada. Ale každý má to iný názor.... ja osobne si myslím, že kľudne môžeš. Moja už papá všetko. Niekedy na raňajky ku chlebíku jej aj dám obyčajné mliečko. Inak stále UM,
@nelustek ahoj, my mame noci podobne. som dbala na to aby spinkala v postielke ale od asi 8meho mesiaca uz som nevladal ju stale vytahovat hore dolu. odvtedy ju mam u seba v posteli, a spi asi nasledovne: najprv 3 hodiny a potom kazde 2 hodiny je hore a chce cucat. u nas to nezavisi od toho co a kolko na veceru zje. je to asi tym ze zaspava pri kojeni, a predsa len, ta zavislost nepusti.. uz som to prestala vnimat, pretoze si pocucka, odpoji a spi, ale su noci ked na mne visi fakt dlho, a to uz sa mi sniva o tom jak budem hrozne vyzerat 🙂) mam pocit ze to prejde az ked prestanem uplne kojit.. to si ale zatial neviem predstavit ako to bude vyzerat cela ta procedura 🙂)

holky držte nám palce... ráno jdeme k doktorovi... je to k zoufání! obě děti se mi furt dusí -ten větší se z toho už i pozvracel, menší to zatím vychytává, ale strašně v něm chrčí... 😢 😢 😢 😢 ... oba se furt budí, kašlají, krkají, dáví se a pláčou... většímu jsem teď naměřila 38,4, tak dostal čípek.. strašně se bojím aby nemuseli do nemocnice... u toho většího se bojím víc -ten je na tom hůř.. nejhorší je, že by tam musel být sál 😢 😢 😢 a to mě strašně ničí! 😢 😢