Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
caute baby vsetkym oslavencom prajem vsetko naj a hlavne zdravie detickam,a a maminam trpezlivost, nas mal oslavu pred tyzdnom velku rodinnu, dostal krasnu tortu ,kopec hraciek s ktorymi sa nehraa chcem sa spytat hraju sa vase deti s hrackami,lebo nas len zo somarinami z domacnosti, trha letaky, chodi do suflikov s varechami,vysavac a metla su naj kamosi, a este knizka sem tam ale tu tiez chce trhat, mame teraz obdobie ze chce byt iba so mnou, stale len mama ,mama vykrikuje ani na wc sa bez neho nepohnem a doslova mi pri vsetkom visi na nohe,
ked ste sa bavili o spanku a odstaveni tak ja som ho prestala kojit v 11 mesiaci,uz som mala malo mlieka a trapili sme sa obaja tym ze plakal od hladu, tak som celkom v pohode odstavila ale budenie v noci pokracuje, stale neprespal noc vkuse 2 krat za cely rok ju prespal, inak sa budi bezne 3 krat a musi mat UM,aj doktorka mi vravela ze to sa budi vraj na hlad este, spi pri nas,postielku bojkotuje a ma noci kedy sa preberie aj kazde dve hodiny,taiadne zkze zas zlepsenie, ja uz nedufam ze niekedy prespi celu noc,asi ked pojde do skolky mozno a bude musiet rano vstavat
Ahojte, hlasime sa doma z prveho pobytu 🙂, mame 4 zuby :D na pobyte nam narastli 3 nove :D a uz sa drobec pokusa stavat na nohy co je uplne fantasticke a velmi ojedinele v tomto veku na deti s DS.. mame neskutocnu radost z nasho slniecka, je to to najuzasnejsie dieta pod slnkom....
@lucy56 my mame 13 mes a tiz sa v kuse budime,posledny tyz je to na mlieko uz len 1-2 krat,co je uspech 🙂a hrame sa tiez so vsetkym,ale rad sa hra s autickami a ucime sa zvieratka z takych tych prvych pevnych kniziek,tak mi nosi knizky a ja mu ukazujem ako ktore zvieratko ribi a uz to aj vie,ale okrem toho sa hra najradsej s plastovymi flasami 🙂
@lucy56 tak aj u nás je to tak 😀 a mňa sa ešte spýta "dejdeš???" a šup za mnou 😝 naj kamoš je vysávač, to je č.1, potom letáky alebo časopisy a strašne rád sa hrá s kockou, čo sa do nej vkladajú kadejaké tvary (len mu ju otočím správnym smerom a sám vloží do nej daný tvar), no a ovládače, mobily a už vyskúšal asi všetky zipsy, čo doma máme 😀 😀 😀 so zipsom na prebaľovacej taške sa dokáže vyhrať nekonečné minúty 😀 😀 😀 😀
caute baby, no ked sa bavite o hrackach tak u nas tiez vedie dialkovy ovladac, mobil, plastove flase,varechy,s hrackami sa malokedy bavi, rozsype kocky, porozhadzuje hracky po celej izbe a potom len okolo nich chodi a len ju sledujem co vytreli. este sa zabavi aj s kociarom, myslim jej velkym, lebo stoji na chodbe tak sa kolo neho kruti...no minule mi vosla do wc a prisla ku mne s toaletnym v ruke, samozrejme uz bol mokry, tak utekam a v zachode hodeny moj skladaci dazdnik aj s dalsim toaletnym 😀 no a baby ked nemate tak odporucam kupit dvd spievankovo, my ho mame len tri dni ale uzmi z neho sibe 🙂 emka by ho pocuvala nonstop...ale viem, ze ked ho pustim tak mam pokoj, lebo ho sleduje a tancuje 😀
Ahojte, tak už aj my patríme do lubu 1-ročných, oslavovať budeme az o 2 tyzdne lebo sa teraz stahujeme tak nech to uz osvalime v novom domčeku. Chcem sa opytat, ci ste niektora nemali podobny problem ako my. SAmko sa mi vyhadzal na krku, naskor som myslela ze su to potnicky ale doktorka povedala ze nie, su to take male cervene vyrazky akoby v loziskach tak mapy a ma to na krku a pod bradou a teraz aj na spodku bruska. Stale sa kojime a nepapal nic nove v poslednych dnoch. V teple sa to zhorsuje a v chlade mu to ani nevidno. Myslite ze to moze byt z toho ze som jedla cokoladu ked kojim ale to jem stale a doteraz nic alebo Dr. povedala ze moze byt alergicky na jogurty ae tie papa od cca 8 mesiaca a doteraz nic. Tak neviem. Mame cakat do buducej stredy a potom ze pojedeme na kozne, ale ak mate niektora skusenost s niecim podobnym ako my, dakujem za info. Inak mame 5 zubov 10330 g. a pomaly sa pustame chodiť. 🙂
@jana86 ahoj aj mi ficime na spievankove uz asi dva mozno tri mesiace a je to super ako sa pritom mala bavi a pozera to ,mame aj 1,aj 2 cast a uz bude aj 3 tak to striedam aby mi s toho nehrablo,tiez pritom tancuje,pocula som aj taky nazor nato ze je to ako teletabis a ze ked si nato dieta zvikne uz ho tak lahko neodnaucis od toho ,ale je fakt ze ked potrebujes nieco porobit tak to pomoze ,a radsej spievankovo co je aj pekne aj naucne ako neake blbe rozpravky na jim jame,kamoska malej pusta stale neake hudobne stanice ,co je asi vecia blbost,s toho nic nema ,a toto aj ked budu deti vacsia je fajn
caute kocky tak uz aj my mame za sebou prvy rocik,mame uz 7 zubkov,a uz druhy mesiac sama chodi,stale niekde lieta,uz ani za svet po styroch 😀 no ale vahu mame len 8,5kg ale ona je celkovo drobnejsia. no ale ako sa hovori dobreho je vzdy malo . Inak skusim aj ja pustit malej spievankovo som zvedava ci ju to chyti lebo zatial ju ziadne rozpravky nezaujali ani na jim jame. jedine co pozera su simpsonovci s tatinkom 😀
už nám vykukol aj desiaty zúbok,tak hádam bude chvíľu pokoj 🙂
Tak mame za sebou oslavu 1. narodenin! Nakoniec sme kupili odrazalo (i s tlacnou tycou) a stretlo sa to s veeeeeelkou spokojnostou🙂)) Kociarik uz mame tiez kupeny, ale nechavame teda na Vianoce. Robime prve krociky, tak sa z toho vytesujeme. A tyzden sa uz v noci nekojime, takze sa to podarilo a som rada. Kakame ako o dusu a zuby nie a nie vyjst 🙂 🙂 🙂
Loni touhle dobou jsem byla 10dní po termínu, ležela na kontrolním monituru po oxitocinovým zátěžáku a nadávala že jsem stále celá a nic se neděje 😀
Ahojte tak uz aj my sme dnes oslavili nas 1. rocik 🙂 Prajeme aj vsetkym ostatnym oslavencov vseeeetko len to naj 🙂

@jankamgr
@kucminka už som to tiež raz písala a hovorila že som skúšala dať a vtedy jej nechutilo, teraz papá aj samotnú aj nelka to zbožňuje