icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tunzal
29. okt 2012

@nelustek pri takýchto správach som rada že nekojím 😅 , okolo 19.30 ide kúpať potom po naháňačke s pyžamou si dá večeru a okolo 21.00 😕 ide spať, dostane čajík či vodičku trošku, cumeľ a spinká poväčšine do rána, cez noc hľadá cumeľ 1-2 x a už vodičku si dá málokedy cez noc 😉

kucminka
29. okt 2012

@nelustek môj má teraz režim že spí doobeda tak od 10.15 do 12.30,ako kedy,a poobede ešte raz okolo tej štvrtej najneskôr a tak na hodinku,ak spí dlhšie tak ho budím,lebo večer by asi vymýšľal.

kucminka
29. okt 2012

@tunzal tak to si sa skoro s pôrodom trafila na jeden dátum,super 😉 aspoň môžu sláviť spolu,je to milené 🙂

nelustek
30. okt 2012

@tunzal tak to tí len tíško závidím v dobrom 😉 ale hádam sa odnauci ako je sestra 🙂 sama sa odstavila v 13 mes. A hneď spavala celú noc. No teraz pri linde neviem neviem je taký maly zavislak od MM alebo skor od prsa... Ťažké to mam s uspavanim

nelustek
30. okt 2012

@kucminka ked my nemame ziadny rezim... Ked sa jej chce spat ju dám..myslela som ze ked začne raz za deň spat skocime na nejaky rezim aj my

d_anica
30. okt 2012

@nelustek my sme na tom rovnako, a celú noc tiež na prsníku... tiež sa dušujem, že ho odstavím, ale to by bol rev vo dne v noci ☹

skirt
30. okt 2012

ahoj holky 🙂 ... dělám takový průzkum pro svůj klid :D .... ne že by na tom tak záleželo, ale máme hodně růžových věciček a nerada bych měla šok po porodu :D .... chtěla jsem se zeptat, zda se vám všem v řijnovkách trefili podle UTZ do pohlaví, a jestli se vám opravdu narodilo to co vám rekli 🙂 .... mě řekli dva různí doktoři ze to bude sopro holka .. .tak at mam klid :D

tunzal
30. okt 2012

@kucminka čo už, vyšlo to takto 🙂 keď sme synovi povedali že bude mať súrodenca možno na narodky, tak nám povedal že to v žiadnom prípade, rodiť nemôžem ísť len po oslave 😀 😀 😀

kucminka
30. okt 2012

@skirt mne to vyšlo na 100%,boli sme aj na 4D a tam to bolo jasne vidieť,že má pinďúrika,tak sme si boli istý.Keď nemáš istotu,skús sa objednať na 3D,tak to budeš mať isté 🙂

kucminka
30. okt 2012

@nelustek hm,a nerozmýšľaš že jej nejaký režim vytvoríš?Neviem síce či už neni aj neskoro.Ja malému nechávam tak odstup 3.5-4hodiny medzi spánkom,ale zasa záleží,že samozrejme keď spí tak pol hodinku doobeda,tak ho musím dať aj skôr,lebo málo spal a nevydrží zasa dlho hore.

nelustek
30. okt 2012

@kucminka ja som aj skusala ale to sa nedá ked ma taký spánok ako ma.počkám na ten jeden spánok a potom ako hodinky

kucminka
30. okt 2012

@nelustek aj Samko dneska spal prvý krát až pol hodinku,tak sme to mali tiež poposúvané.Ozaj si človek nevyberie,deti si sami určia,ako budú spať.

nelustek
30. okt 2012

@kucminka teraz ju muž zobral do kočika tam hadam spat bude 😉 som k.o. z nej a dnes ma boli cely clovek neviem akoby svaly alebo čo

kucminka
30. okt 2012

@nelustek to je všetko z únavy,aj ja čo som mala teploty,to je všetko z vyčerpania,keď sa poriadne nevyspíš.Už aby tie naše deťúrence dobre spávali.

nelustek
30. okt 2012

@kucminka je to možné ved je za noc hore min.5x a uz ma parkrat aj trochu kusla ked zadriemala... najradsej by som ju odstavila ale neviem ako..pockam kym jej vyjdu tie dvojky zuby a idem na to

kucminka
30. okt 2012

@nelustek to ju 5krát za noc kojíš?My už máme chvala bohu 10 zubov,ale keď si predstavím,že nás čaká ďalších 10 😝

nelustek
30. okt 2012

@kucminka ano aj viac krat niekedy ked je zla noc ☹ skusam davat aj cumel ale zaciti gumu a hotovo. niekedy je do pol noci aj 2-3x hore.Spavat chodi medzi siedmou osmou

kucminka
30. okt 2012

@nelustek fúha,tak to ja by som bola už asi na nervy,obdivujem ťa,a držím palce,nech sa to čoskoro zmení a budete búvať celú noc,

nelustek
30. okt 2012

@kucminka dakujem moja, uvidime ked jej vyjdu tie zubenky aka bude 🙂
a aj ja prajem vam aby sa vam to coskoro upravilo 😉

nelustek
30. okt 2012

kde ty byvas v TN? nepoznam to tam ale segra tam byva niekde pri byvalich kasarnach ci co to tam je

14petulka88
30. okt 2012

Baby kolko zubkov uz maju vasi drobcovia? 🙂

jana86
30. okt 2012

@nelustek ahoj, neboj sa, nesi sama, ja tiez Emku este kojim a v noci tiez aspon 4x ☹ niekedy uz nevladzem, cez den spi len raz aj to hodinku, niekedy potiahne 1,5...tiez som uz chcela prestat ale neviem ako ked ine mlieko okrem mojho ani nechce... ☹ ☹

kucminka
30. okt 2012

@14petulka88 náš má 10zubov 😉

jani74
30. okt 2012

Ahojte po veľmi dlhej dobe sa ohlasujeme 😉
Hanka má ciaz než 1r. a 1mesiac a je to naše slniečko.
Asi pred 2týždňami začala sama bez pomoci chodiť 🙂máme 11zubkov a posledná stolička sa nám tlačí.
Stále sa kojíme a bez cecíka neexistuje noc - sme hore niekedy 1-2X niekedy aj každú hodinu (bolo tak pár dní, že aj 2X za odinu 😠).
Spíme 2X denne - od cca 9.30 (potiahne od 30 min do hodiny a pol) a poobedie od 14h (tiež od 30min po 1,5hod.) a večer od 19.30-20h do 6.30-7h - to sa budí sama alebo ja lebo ideme s Matejkom do škôlky.

Je to taký môj šikovníček také slniečko, hotová parťáčka 😎 Hoc v poslednej dobe začala prejavovať vzdor a to niekedy dosť intenzívne. Dni sú niekedy poriadne hektické ak sú obaja doma a ja sama s nimi. Najhoršie je to keď je škaredé počasie.

jani74
30. okt 2012
tunzal
31. okt 2012

@14petulka88 moja má 8 zúbkov celých a prvú stoličku som videla pod ďasnom , takže dúfam že do týždňa už 9 🤐 😅

tunzal
31. okt 2012

baby, chcem sa vás spýtať, aj vaše detičky sú takí šuflíkomaniaci 😀 alebo len tá moja, lebo mňa už ide z toho poraziť, každú minútu je porozhádzaný po celom dome iný šuflík či skrinka 😠 ,jej je jedno, či ide o ponožky, vianočné ozdoby (chvala bohu sú už umelé), či časopisy.... to už ani nehovorím, keď ide na skriňu v kuchyni kde som si zvykla uložiť pečivo 😠 . buď mi je už rozum krátky ale takéto niečo si u syna ani nepamätám 😀 upokojte ma že to nerobí len moja 😅

14petulka88
31. okt 2012

@kucminka
@tunzal Nas ma 8 uz od 8mich mesiacov a tym ostatnym sa nejak stale nechce vist 🙂

nelustek
31. okt 2012

@jani74 Ahoj Hanička aké má krásne blond vlásky, a tie zúbky aké ma parádne 😉 krásne detičky máš

nelustek
31. okt 2012

@jana86 no veru tiež neviem ako ju odnaučiť,keby sa tak často v noci nebudila tak ju kojim dokedy by chcela. Dr. mi povedala že to mam skusiť keď jej vyjdu tie dvojky..že vtedy ma dieťa nejaké prechodné obdobie 😉