Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahoj holky 🙂 ... dělám takový průzkum pro svůj klid :D .... ne že by na tom tak záleželo, ale máme hodně růžových věciček a nerada bych měla šok po porodu :D .... chtěla jsem se zeptat, zda se vám všem v řijnovkách trefili podle UTZ do pohlaví, a jestli se vám opravdu narodilo to co vám rekli 🙂 .... mě řekli dva různí doktoři ze to bude sopro holka .. .tak at mam klid :D
kde ty byvas v TN? nepoznam to tam ale segra tam byva niekde pri byvalich kasarnach ci co to tam je
Baby kolko zubkov uz maju vasi drobcovia? 🙂
@14petulka88 náš má 10zubov 😉
Ahojte po veľmi dlhej dobe sa ohlasujeme 😉
Hanka má ciaz než 1r. a 1mesiac a je to naše slniečko.
Asi pred 2týždňami začala sama bez pomoci chodiť 🙂máme 11zubkov a posledná stolička sa nám tlačí.
Stále sa kojíme a bez cecíka neexistuje noc - sme hore niekedy 1-2X niekedy aj každú hodinu (bolo tak pár dní, že aj 2X za odinu 😠).
Spíme 2X denne - od cca 9.30 (potiahne od 30 min do hodiny a pol) a poobedie od 14h (tiež od 30min po 1,5hod.) a večer od 19.30-20h do 6.30-7h - to sa budí sama alebo ja lebo ideme s Matejkom do škôlky.
Je to taký môj šikovníček také slniečko, hotová parťáčka 😎 Hoc v poslednej dobe začala prejavovať vzdor a to niekedy dosť intenzívne. Dni sú niekedy poriadne hektické ak sú obaja doma a ja sama s nimi. Najhoršie je to keď je škaredé počasie.
@14petulka88 moja má 8 zúbkov celých a prvú stoličku som videla pod ďasnom , takže dúfam že do týždňa už 9 🤐 😅
baby, chcem sa vás spýtať, aj vaše detičky sú takí šuflíkomaniaci 😀 alebo len tá moja, lebo mňa už ide z toho poraziť, každú minútu je porozhádzaný po celom dome iný šuflík či skrinka 😠 ,jej je jedno, či ide o ponožky, vianočné ozdoby (chvala bohu sú už umelé), či časopisy.... to už ani nehovorím, keď ide na skriňu v kuchyni kde som si zvykla uložiť pečivo 😠 . buď mi je už rozum krátky ale takéto niečo si u syna ani nepamätám 😀 upokojte ma že to nerobí len moja 😅

@nelustek pri takýchto správach som rada že nekojím 😅 , okolo 19.30 ide kúpať potom po naháňačke s pyžamou si dá večeru a okolo 21.00 😕 ide spať, dostane čajík či vodičku trošku, cumeľ a spinká poväčšine do rána, cez noc hľadá cumeľ 1-2 x a už vodičku si dá málokedy cez noc 😉