icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

stanka25
21. nov 2012

@zuzu805 Nádherná

natalii6
22. nov 2012

@rough ahoj som pozeral trochu fotky a nas maly je tiez taky brckos a este aj farbu vlasov a aj oci maju rovnaku a tiez mu obcas dam sponku 😀

anita12
22. nov 2012

ahojte maminky, mate tu niektore deticky co potrebuju rano po zobudeni znovu skoro spinkat? nas uz o 9. ej uplne hotovy, aj zaspi znovu, doteraz az medzi 9.30-10 zaspaval prvy spanok, posledne dni je taky strasne unaveny a noci katastrofalne:( vstava medzi 6-6.30, niekedy aj skor, velmi nepravidelne , napriek rovnakemu casu ukladania a zaspavania vecer . dakujem

katuska_za
22. nov 2012

@anita12 my tiez tak nejak. budicek medzi 5:30-6:30 a zaspinka uz o 9:00 🙂

katuska_za
22. nov 2012

tak a zahada je vyriesena.... nevydrzala som to a predsa som is urobila testit kedze mi meskaju dnes uz piaty den.... aaaa.... no.... ehm.... //... taaakze budeme mat maly uzlik ak sa nic zle nestane. Mam strach ci to pri Matuskovi zvladnem a hlavne co s nim teraz bude, kto s nim bude cvicit ked ja nemozem :((( ale nejako to musime vsetko zvladnut.... manzel je na sluzobke takze som mu poslala sms (nevydrzim cakat kym sa vrati) a kedy to oznamit rodicom?? normalne mam dilemu, ale asi rodine az po potvrdeni lekarom a po vystaveni tehu knizky.... takze @d_anica nie ze sa prekecnes :D pssst zatial tajomstvo, ale velmi sa tesime, chceli sme tak 2rocny rozdiel a vyjde to takmer presne 🙂

anita12
22. nov 2012

@katuska_za ... prekvapenie 🙂, gratulujem!, btw: potom Matusko spinka este 1 raz az neskor po obede, ci aj 2 x este?

katuska_za
22. nov 2012

@anita12 po obede spinka este raz....20 minut o 14tej🙂

tunzal
22. nov 2012

@katuska_za jej tak tiško gratulujeme , nič sa neboj všetko zvládnete spolu s matúškom 🙂

d_anica
22. nov 2012

@katuska_za no tak predbežne gratulujem a na ostro keď to budeš mať potvrdené 😉 a ináč mlčím ako hrob 🤐

babulkaa
22. nov 2012

@katuska_za gratulacia velkaa

daja0760
22. nov 2012

@katuska_za Katka, bahozelam. Tak pekne tehotenstvo so stastnym koncom 🙂

katuska_za
22. nov 2012

@daja0760 @babulkaa @d_anica @tunzal @anita12 dakujem vam vsetkym no uvidime co povie lekarka, idem k nej presne na mikulasa :D dostanem krasny mikulasky darcek

nelynka18
22. nov 2012

@gianni to nie je fotene u nas ale u babky dodkovej 😉 a ten link mi neotvorilo 😒

nelynka18
22. nov 2012

@anita12 ahoj moj maly to mal tak pred mesiacom ked jeden tyzden vstaval o 6 rano tak o 9 uz chcel spat ale potom sa to upravilo...a kedze mi chodil spat o 10:30 a vstal o 12tej tak poobede siel spat o 16tej a vstaval o 17:30 no a v vecer siel spat o 21 hodine...tak ho davam spat az okolo 11:30 spi tak do 13:30 a pekne pred 20tou ide spat vecer takze uz je to lepsie...a inak ked mu idu zuby,vzdy je taky spavejsi.
@katuska_za gratulujem a nech je vsetko na jednotku 🙂

katulka74
22. nov 2012

@katuska_za jeeeeeeeeej ,to je super,gratulujeme zatial tak potichucky 🙂

michala33
22. nov 2012

ahojte baby,mam strasny problem s mojou bambulkou,nece za nic na svete byt v autosedacke anii v kociary,ide s koze vyskocit ked ju tam dam a zaputam,co mam robit? a este jedna vec ma zaujima,baby co este kojite a uspavate deti pri kojeny,ako to planujete riesit ked prestanete kojit,ja si neviem celkom predstavit ako ju mam utisit aj v noci ked sazobudi alebo je mrzuta zo zubkou tak jej dam prso a je dobre,co potom ako to riesite?

katulka74
22. nov 2012

Filipko 14 mesiacov 🙂

nelustek
23. nov 2012

@michala33 moja zaspava pri kojeni aj v noci sa budí často a dožaduje sa prsa a len si dudka ako cumel. Zatiaľ nebudem odstavovat. Tiež neviem čo bude a ako bude.

nelustek
23. nov 2012

Tak po 13dňoch meškania MS sa dostavila. 😀.

@katuska_za gratulujem prajem krásne a bezproblémové tehulkovanie <3

nelustek
23. nov 2012

Aktuálne foto mojich certic

nelustek
23. nov 2012

Neviem to v telefóne pretocit tak sú nabok.

nelustek
23. nov 2012
zuzu805
23. nov 2012

@nelynka18 aj my sme mali slniečko 😉

zuzu805
23. nov 2012

@katuska_za jééj tak predca gratulujem a držim palce 😉

zuzu805
23. nov 2012

@michala33 ahoj ja tieš neviem ako to bude kedže v noci ju utiši len prso a nič ine 😒 😒 flašu vobec nechce ...
a naša tieš nechce sedieť v kočiku sedi tam jedine ked jej davam tyčinky chrumky a pod... 😖

nelynka18
23. nov 2012

@zuzu805 pekne skoro ako to nase 🙂

peta_k
23. nov 2012

@michala33 my mame rovnaky problem aj s kociarom aj s autosedackou, uz som skusala hocico, ale marne. No raz nam zacali deti chodit a v kociari ich obmedzujeme... Al ako mi povedali niektore baby z detskehocentra, tak to je len docasny stav, ze sa im zasa zapaci vozenie

michala33
23. nov 2012

@nelustek ahoj ani ja necem odstavit este len sa zamyslam nad tym ze ako to spravit potom ked pride cas 🙂

michala33
23. nov 2012

@zuzu805 ja mam des ked ideme desat minut autom,vraj ju mam nechat vyvrestat a ze pochopi ze tam musi sedet zaputana,a kociar,no ja som ho uz asi tri tyzne vobec nepouzila-bud sme na dvore alebo idem po dedine pesoa to zas dlho nevydrzy a dovleceme sa domou na rukach,som uz s toho zufala ale ked si predstaviim ze ju dam do kocara a bude straaasne vrestat na celu dedinu ☹ ☹ ☹

michala33
23. nov 2012

@peta_k no ja dufam ze to prejde,inak neviem ako,vobec nemozem ist sama s nou ani busom do meste ,lebo reve v kocary a autom zasa reve v sedacke,stale sme doma a mna uz obcas chyta ponorka