icon

Používatelia z Dunajskej Lužnej: Pripojte sa k diskusii!

wanda
30. okt 2006

dufam,ze sa najdeme
tak ja som prva 😉 ,dufam,ze tu neostanem sama 😀 ako samomluvec 😀

tothova5a
13. dec 2011

@janci27 - obcas aj chodi 🙂

janci27
17. dec 2011

@tothova5a a nevedela by si mi prosim poradit ohladom detskej lekarky, ci sa da chodit aj v D. Luznej, prip. v Rovinke..nerada by som chodila az do BA. Porod mam sice az v aprili, ale uz teraz nad tym premyslam. Dakujeem 🙂

monika2712
17. dec 2011

@janci27 ja som nasla v luznej toto, ale neviem ci to funguje, treba overit telefonatom,
http://www.medma.sk/

tothova5a
17. dec 2011

@janci27 juuuj tak to neviem, my stale chodime do BA, ale viem, ze baby z DL chodia k detskym lekarom aj do Samorina

lillienn
17. dec 2011

@janci27 Ahoj, postrehla som, že by ste sa mali teraz niekedy sťahovať do DL Nové Košariská...ja bývam tiež na NK a termín mám tiež v apríli 🙂

asteri
20. dec 2011

@janci27 ahoj, ja byvam tiez v NK a chodim tu aj k detskej lekarke Dr. Matejkovej. Je tu podla mna jedina. Je celkom ok ale zatial sme nic vazne neriesili okrem beznych poradni a ockovani...a tak by to mohlo aj ostat 🙂 Tak neviem, ak Ta nieco zaujima kludne napis.

janci27
26. dec 2011

@monika2712 dakujem, zistim si to, ci to je aktualne 🙂

janci27
26. dec 2011

@asteri dakujem, ak je tam jedina, tak potom bude mat asi aj vela deticiek nahlasenych..nevies, ci stale pribera nove?

janci27
26. dec 2011

@lillienn jej, tak to sme na tom podobne s terminom? A priblizne kedy v aprili by si mala mat porod? Mne doktor vypocital okolo 12.4., ale moze to byt samozrejme pohyblive a je moje prve 🙂
Uz sme vlastne par dni prestahovani, len byvanie stale dokoncujeme a mame este co robit 🙂

janci27
26. dec 2011

Dievcata, jedna otazka mimo porodnej temy 🙂 Od akej spolocnosti pouzivate internet v DL? Chceme si zaviest do noveho domu, len nevieme, aky tam ma dobry signal. Uvazujeme od T-Com, mate ho niektora alebo niekto z vasich znamich v DL? Nechceme mobilny, ale normalne na kabel a aby bol rychly, kedze manzel pracuje aj z domu niekedy. T-Com sice ma na ich stranke, ze maju dosah aj v DL, len chcem vediet ci je naozaj aj rychly a nevypadava casto signal.

tothova5a
26. dec 2011

@janci27 My máme internet od Radiolanu.

monika2712
26. dec 2011

@janci27 my mame Satro.. troska obtiazne spociatku na zriadenie, ale inak asi to naj co mozes v Luznej dostat.
je tu este Progress, s ktorym su ale vraj dost problemy.

lillienn
26. dec 2011

@janci27 my máme progress a zatiaľ žiadne problémy, okrem toho, že faktúru poslali teraz pred Vianocami za celé obdobie čo ho používame (od apríla)
Termín mám medzi 20.4.-23.4. a tiež moje prvé 🙂 tak veľa síl pri zariaďovaní. My sme to absolvovali pred necelým rokom, takže si viem živo predstaviť ako to u vás vyzerá.

asteri
30. dec 2011

@janci27 myslim si, ze prijima nove deti, nezda sa mi, ze by mala az tak vela pacientov. Potom staci ked si k nej zajdes tak mesiac pred porodom a dohodnes sa s nou...da Ti na seba mobil a po prichode z porodnice pride k Vam domov. Aspon u nas to tak bolo...

zuul
1. jan 2012

ahojte maminky, nemate niektora tak stare deticky ako ja a byvate v dunajskej luznej? prestahovali sme sa do DL, aby sa nam lahsie hladali kamarati a aj pokecanie s maminkou potesi 🙂

janci27
6. jan 2012

Dakujem vam, tie spolocnosti internetove vobec nepoznam. Maju k nam prist z T-Com zistit, ci vobec chytime signal a ci bude postacujuci. Ak nie dali by sme si potom nieco z miestnej ponuky. V BA sme mali predtym UPC a boli sme nadmieru spokojni, len ten bohuzial v DL nie je. A kolko platite mesacne za internet?

janci27
6. jan 2012

@lillienn Dakujem, u nas je to o to obtiaznejsie, ze som tehotna. Uz aby sme mali za tym a mohli si uzivat noveho domceka 🙂 potom mozme chodit spolu kocikovat a vymienat si skusenosti, kedze to budu nase prve deticky 🙂

lillienn
7. jan 2012

@janci27 Budem rada 🙂 A nesťahuješ sa ty náhodou do toho krásneho hnedého bungalovu?

janci27
12. jan 2012

nie nie, my nemame bungalov,ale dvojdom, ale ak myslis ten co ja, tak ten obdivujem aj ja 🙂

janci27
14. jan 2012

@tothova5a ako ste s nimi spokojni? Je rychly, nevypadava?

tothova5a
14. jan 2012

@janci27 je dost rychly, ale nie je to Orange fibrenet 🙂, zatial nam este nevypadol ani raz. Na komine mame taku malu antenku a vnutri wifi router a 23. 1. nam idu robit aj TV.

janci27
14. jan 2012

@tothova5a my sme predtym v BA mali UPC a boli sme nadmieru spokojni, ale tuto spolocnost s manzelom nepozname, tak sa obavame, ci budu rovnako dobri. My tiez pouzivame wifi router, manzel ma desktop a ja notebook a sme na nich dost casto 🙂 a manzel potrebuje net aj kvoli praci. Maju k nam prist o tyzden, tak uvidime 🙂

janci27
14. jan 2012

@tothova5a tiez tusim to mame dohodnute s nimi na 23.1. 🙂 len internet bez TV, tu uz mame..

zuzkakach
15. jan 2012

@lillienn baby a kde presne to byvate? 🙂 ja byvam tiez Nove Kosariska tie domy v poli co su medzi Mastalou a jazerom a je nas tu vela mamiciek na materskej tak zistujem, ci pribudnu nove 🙂

lillienn
15. jan 2012

@zuzkakach ahoj Zuzka, my sa zvidenia poznáme, ja bývam tiež na tej ulici..som nevedela, že čakáte druhé 🙂 blahoželám..tvoj pán manžel sa pozná s mojim Robom.

lillienn
15. jan 2012

@janci27 tak ak myslíme ten istý bungalov, tak tam by mala bývať tiež budúca aprílová mamička 🙂 bývaš na tej ulici smerom k jazeru?

zuzkakach
15. jan 2012

@lillienn pockaj teraz som v soku 🙂 🙂 🙂 videli sme sa v lete v drevenaku? 🙂 byvate myslim v poslednom dvojdome, ze? ak ano tak ja som ani nevedala, ze budete mat babo...ja odpadnem kolko tu bude deticiek to bude v lete kriku 🙂)) a janci27 je tiez z nasej ulice? opytala by som sa manzela, lebo teraz som zvedava, ale nieje doma hokejista 🙂

zuzkakach
15. jan 2012

@zuzkakach a k tomu dalsi chlapec 🙂 🙂 dufam, ze u nas bude druhe dievcatko 🙂 nech sa trosku navysi ten nepomer 🙂

zuzkakach
15. jan 2012

@lillienn och uz je asi vela hodin..🙂 ked sama sebe pisem :(

babuli
16. jan 2012

@asteri ahoj chodis k dr. do dunajskej luznej?si s nou spokojna?prave nad nou uvazujem, lebo byvame v Alzbetinom dvore, mali by sme to najblizsie, dakujem vopred za odpoved