Prešovčanky II
baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎
hej anita 😉 , inak mne tiez takto tvrdlo brusko o cca. 6M bola som uz potom na PN a tiez som sa ledva hybala, ale nakoniec bolo vsekto ok 😉 o chvilu mas po tom 😉
A nakoniec si rodila v termíne, alebo predčasne? Mne sa zdá, že som tehotná už celú večnosť.
v pohode v termine, len som posledny mesiac viac-menej uz len polihovala a ked som niekam isla tak pomaly ako slimak 😀 😀 pri rychlejsej chodzi mi tvrdlo brusko
cafce
ako mame?co nove?
zuzla posla na vikend het ci co nepismenkovala?
ja nedavno dosla z roboty,dociskam pizzu do hlavy 😀 a idem 😔
mam upratovaci den bo to toten moj stary furt kdesi lietal ta to tu vyzera 😀 vyprate pradlo je asi vsade 😀
neviete ako ma byt cez tyzden?dufam ze teplo aby sme mohli robit stretka
paaaa rano
cafte..
kolko som tu, 2dni nebola??? 😀
ani nepamatam..vcera sa mi vobec nexcela sadat za komp,som bola dorobena, nasrata atd..ale o tom potom a ne tu 😉
anita mne brusko netvrdlo,tak neviem,ale vtedy vrraj zabera magne b6..ci ako sa to vola..uz si nepamatam...
nitka a ty co xodila ten tyzden do roboty uz na 10tu??? 😕 a kukni na to: 😀 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage... ja ked ho videla,ta laska na prvy pohlad...ta som povedala muzovi..ta reku,ze uz mam,ta co vymyslam..a ked osm mu povedala cenu,ta len prevratil oci a ja poxopila 😀 😀
a na hokej co hutorice??dobre ne??🙂 ja ozdaj ani nekukala..bo ja znala,ze vypadnu 😀
ceruuus
zuzli no ja bars bugster nemusim...fakt sa ti paci?
chodila som na desiatu lebo moj kolega ide na Cyprus takze uz nerobi tak robim so sefom a on nevie kde mu hlava stoji takze v bare mohol byt az vecer
ja hokej videla jeden zapas no vlastne iba prvu tretinu ja uz ani nekukam a keby nemali uchateho(lasak)v branke ta sa mozu ist past 😀
no idem ja daco porobit varit mi treba,upratovat potrebujem si ist pospat stary ma nasiera 😀 i tot ajeho podarena mac...
zuzli pojdeme von ze?hej a este sa ta cem opytat ze kedyy zacina akcia na plienky...teraz v stredu bude?musim kupit 2 baliky aspon
mame novinku mala ide od septembra do skolky
no ta po poradku..
capri ta vsetko naj..k 7inam 😀
nelika hej okukujem..ale pri tom aj ostane ☹ bo ja skupa a ja by tolko za koc nedala 😝 😀 😀
nitka ta co som kukala na stranke ta stoji do 8t..uz si presne nepamatam..na plienky veru neviem kedy bude akcia..novy letak pride az v nedelu..ale podla mna este nebude...
no a vonku...ta to otazne..bo cakam na cetku..som myslela,ze pride vcera alebo dnes..a este nedosla..a ked dojde az dakedy v pondelkok,ta prve tri dni ja umieram 😖
a sefovi by som sa vys.ala na hlavu..sorry,ale makat 12 ci 13hodin vkuse.,..to robia tak robotnici v Cexax, co xodia na turnusy 😠
hej??a to si kde zohnala..bo ja len pozerala na nete..ale len na 2strankax..samo,ze na ceske som zabudla kuknut, tam to vacsinou vzdy vyxadzalo lacnejsie...
keby si napisala,ze necelyx 6,tak zacnem rozmyslat 😀 😀 😀
inac mas pekne dievcatko a este krajsie ho obliekas 😎 next ja mozem...ale to tiez stoji vela money 😖
ja som objednavala z ciech zo super-baby ale uz ho maju aj na detatko.eu a tam je dokonca aj lacnejsi.... 😉
a dakujem za pochvalu Tamarky.... co sa tyka nextu, kupujem na mmb takze az tak strasne drahe to nevychadza 😉
zuzla ta ma neondaj 😀 vani uz zdrava ta teraz ty s tou cetkou...sak aj ku mne by mala doraz prisc
neboj sa to rozchodis
zuzla ja nemakam ja od 10:00 do 01:00 nic nerobim,citam casaky aj 5 krat dookola,pijem kavu debatujem s kamaratmi sem tam daco porobim zeby sa nepovedalo takze mam zaplatene za to ze nic nerobim 😀 ta to len zavidiet taku robotu
vyhovuje, preco? myslis pre to ze menim farby? to omylom poslali cierny namiesto objednaneho cerveneho 😉 tak to preto
neli az ho idem pokukat..ale aj keby som hno neviem jak xcela,ta muza asi neprehovorim 😖
na MMB a MMA nakupujem aj ja..ale i tak sa mi zda,niektore to oblecko next drahe 😒 heh..az som dnes musela nakuknut..bo ja asi budem xora,kedze 2dni som tam ani nepaxla..a to nevravim o tom,ze som uz asi 2tyzdne malej nic neobjednala 😀
nitka ja ta neondim..ale je to fakt tak...ked by mi nahodou bolo lepsie,tak von pojdem,ale do mesta isto ne 😒
a to az do 1?? ja,ze do polnoci...a jak ti zavidiet len taku robotu,ked minule si pisala,ze kebyze vidim,kelo zarobis,ta zaplacem..ta kto ma s tebe vyjsc 😀 😀 😀 😀
niektore ano, hlavne aktualna kolekcia je predrazena, lacnejsie je objednat next cezniekoho, teraz je libra uz aj za 48,- takze vpoho 😉
jaaj nelika takze ty mas len farbu aku si nechcela uz chapem 😀
zuzla ta keby som zarobila 20000 ta neplacem 😀
no sak nemusime ist do mesta...do mxu sa najest 😀
idem pod periny lebo uz na oci nevidim...zatial
neli ta ono by to uplne najidealnejsie bolo,zeby mi to kupil niekto kto tam zije a preratal to na presne taky kurz aky je 😉 alebo najlepsie by bolo ist trebars anglicka na nakupy..len to by clovek musel vediet,ze su zlavy 😀
ozaj co som xcela..ze ste vedeli,ze pri malom tescu sa robi obxodne centrum??zas neviem kolko obxodov tam ma byt..a pri velkom nebude tiez nahodou daco??? 😕
mala ma dnes vobec,ale vobec nepocuva 😖 uz mi stihla vyliat vodu z vedra,ktore som zabudla odlozit,ked som umyvala podlahu, na plavajucu 😠 a ja,ze co je tak tixo 😎
Ahojte presovcanky, sekcovcanky 😉 Dufam, ze sa k vam mozem pridat, aj ked som utecenec 😅 Vlastne uz som dostala povolenie od nitky (ten jej kolega co ide na Cyprus, ta to moj brat 😀 ) Uz dllllllllllllllllllllllllho si vas citam ste super podarene, ale kedze ste tu take kamosky a poznate sa aj osobne, tak som trochu vahala pridat sa k vam 😅
no ta toto su mi neznam co 😀
jasna vec karolinkafe,ze sa mozes pridat..vitame ta medzi nami presovcankami 😀 ja tu furt za uvitacku 😀
karolinkafe a xodis casto domov???
ja som sa akurat xystala,ze idem s malou vonku..ale i tak pozeram i onak a ono sa dajak mraci,ta nerada by som zmoknut 😒
a mala uz prisla aj nato ako sa otvara suflik v spalni a na ranu jej prisli plienky,ktore vsetky vvyhadzala 😠 no a potom samozrejme,ze si prsty privrela,tak plakala...darmo jej budem vysvetlovat,ze toto nemoze,bo este nasxval to urobi 😔
Zuzla tak len raz za rok 😔 lebo sa inak neda, v lete mam kopec prace tak to neprichadza ani do uvahy, tak len v zime chodim. Tiez preto len raz za rok, lebo je to dost komplikovane a drahe, kedze zijem na ostrove 🙄
Chuda male ta tvoja Vaneska, ale deti, teda aj dospelych stale pokusa to, co je zakazane 😀

Capricieux, už upratané 😉 ? Ja mám za sebou hrozný deň ☹ , takmer celý som ho preležala - tvrdne mi každú chvíľu brucho 😒 .