Prešovčanky II
baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎
Mali sme, teda este mame, kolienka s kuracim maskom na stavicke... mnamky, mnamky ... este som sice neobedovala, ale asi si uz idem dat ... takze kedy???
takze aj cez vikend. Ale v cukrarni niekde v meste? Inak ale baby mne moja neposedi n a rituske ani 5 minut takze upozornujem dopredu 😀 😀 😀 😀 Ja len aby ste neboli potom prekvapkane 😀 😀 😀
no nam to jedno....ked bude mala oki, tak v pondelok mozme prechadzku a cukraren, pripadne ine stretko mozme ked bude kazdemu vyhovovat
no ja som myslela napriklad v maxe? je tam celkom mila cukraren...hm? nevadi, ze neobsedi....moja v kuse na mne nalepena:D
Noooo, k stretku, my sme s malym v meste este neboli, takze to bude premiera a uz vobec nie v cukrarni ... skusime, uvidime ... a keby sme ho dali v maxe? asi nie, co???
Vy ste v prevahe . No takto baby. Ja som to vymyslela. 😉 Na buduci tyzden by mal manzel ist papa. Takze ja by som to hned aj vyuzila kedze budem mat auto lebo on nebude doma 😎 Tak na buduci tyzden by som za vami aj dosla no na ten sekcof. Lebo ste v prevahe ☹
nooo ta, ktoru myslim ja, nie je...ale hore kde je ta predajna pre deti, tam je a tam sa tierz da posediet
Skvele... miesto mame 😀 uz len den a cas ... dajte navrhy ...my mozeme okrem 5.3. 10:00 vtedy ideme na rehabku cvicit 😢 😢 😢 zas bude plakat chudacik moj malicky ... takze cakam ...
hej ale tam m a inka zarazilo ze tam maju oznam nacapeny ze sa postaraju len o zdrave deticky. A to ma troska zarazilo lebo kazdy si to vysvetli po svojom . Co to znamena zdrave ? Bez soplikov a bez horuciek alebo zdravotne nepostihnute? ☹
Ja si myslim, ze to bolo pre zdrave deticky - myslene chripka, angina, kasel a pod. - nasho tam nedam, pretoze ten musi byt nalepeny na mojom kolene ... 😀
nasa by tam ani nesla. najprv by nemala odvahu ona a potom by som nemala odvahu ja ju tam pustit co by tam s tymi detmi porobila 😀 😀
tiez si myslim, ze je to myslene zdrave ako nie chore (kasel, nadcha) a nie handicapovane...a je to tusim od 2 rokov, takze ani pre simku, budu dvaja nalepenci 😉
klobucik len preto, aby sme vedeli ako zorg., teda cas kedze predpokladam, ze mala je doobedu v skolke...
no mne sa zda, ze az tak vela deciek tam nebyva....no ale ved uvidime, popripade mozme len na kolacik a uvidime ako deticky zvladnu
v ten den by som ju nedala. Vacsinou ked som sama doma z e manzel odchadza na cely den alebo aj na noc tak vtedy ju do skolky nedavam vtedy si cavargujeme. 😉
no ivi kociariky aj minule tam boli dva...v tej cukrarni dole hned pri vchode....a myslim, ze aj keby sli aj ini presovcania (jozi, adka,...) tak deticky maju vacsie 😉

Dani kedykolvek kdekolvek akokolvek a s kymkolvek 😀