Prešovčanky II
baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎
Bre ranko pisatelky a citatelky 🙂 ja som v poslednom case iba ta citatelka, akosi to s malym nestiham, lebo vsetko berie do pusinky, vsetko papa, cmula a ked nie je na rukach, tak je hotova katastrofa, hore je od piatej do pol osmej a spi niekedy cez den iba dve hodiny, ale chvalabohu sme sa zbavili aspon nacas vecerneho placu... snad s to zlepsi, ked prejdeme na letny cas...kurnajs, este o to menej budeme spat co spime teraz..
co dnes chystate vystrajat??
ivana82 - my sme boli skoro rano vonku, bolo prijemne. Troska pofukoval vetrik, ale inak fajn....
uz aby bola skutocna jar 🙂
Ahojte babky ,už sme tu . 🙂 Chystáme sa prejsť do kniźnice,len čakám kedy sa dievćatá zobudia.Čo porábate?
ahojte......my cez den dospavame,co zameskame v noci
amka sa budi na vlastne chrapkanie...
ako keby v nej vrelo....zahlienena je,odsavame odsavame...joj kedy to skonci? ☹
sonka isla s botohom,cez kopec...na sekcov ku babke
neisla viezla som ju 😀 a ja som cervena 😖 zle mi je boli ma brucho
tak to vyzera na krasny vikend 😀
trosku sme si pospali ideme popozerat panelak...a budeme tu asi strasit 😎
caju 2l do termosky,a piskoty si chrumkame....
a na vreckovky uz hladam sponzora 🙂
ale uz sa zmenila farba aj konzistencia...dufam ze dotecie co ma...a konec 😎
monky 😵
bublifuk z nosa...amke
raz jedna bublinka z jednej a potom z druhej dierky 😀
Adi u vás sa nádcha bude konči´t a mám taký dojem ,že mi zase začneme.Dnes už Danielka rozprávala ako slon a vkuse fúka nos 😒
bola bz som rada.keby bol konec
a vam nech to rychlo prejde,skore uzdravenie...dievcata 🙂
ale ticho klud,tak si tu vsetko co ma zaujima citam...
zhanam saty pre sonicku na svadbu,nemate dajaky typ....za rozumnu cenu a musia sa tocit 😀 😀 😀
na kolko rokov je velkost 122?
nasla som pekne,len tak informativne,este som vsetko nepresla..
Dobre ranko....
Sonicke vsetko najlepsie k meninkam 😵
adi no podla toho, kolko sonicka meria...122 je ale asi pre vacsie...skus aj mimibazar
zade, my sme 5:10 budicek mali 😅 aspon sa potom zda byt dlhsi den 😎
pekny dnik
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vsetkym chorym detickam posielame slniecko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
danka, ja by som rano najradsej spala do 9h, keby to slo, aby ten den - naopak - cim skor zbehol 😀 😀 😀
ale na intraku sme sa drzali hesla - kto skor vstava, viac chlapov stretava 😀 😀 😀 ...... nastastie je to minulost 😀 😀 😀
ahojte, aj my sme mali dnes dobru noc ... najprv cajik o pol jednej, potom papat mliecko o tretej a vstyk z postielky o 5: 2O... tak som toho stihla viac ako niekedy sa mi chce a stihnem za celu sobotu 😀 ale som rada, ze som spravila, co som uz spravila a idem makat dalej, len som si dala malu prestavocku 🙂 prajem pekny den

nechcem provokovat, ale u nas sa uz spinka 😵