Prešovčanky II
baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎
ako ti je fajne adi ,my máme babku až v Košiciach😀cez víkend sa veľmi nechystáme niekam ďaleko,lebo tatík bude robiť asi le na dvor,do záhrady a naspäť 🙂
ozval sa Jožino,že nemá teraz zapojený net,ale možno príde v utorok do centra,vraj má do stredy voľno 🙂Chce sa aj zúčastniť burzy.
tinika 😉 co narobis... 😅 😀
my sme zajtra same doma...nezvyk...rozmyslam kam by sme sli...ze v meste je nieco ako gazdovsky dvor? videla som v telke...mozno pojdeme pozriet na jahniatka 😅 kto sa prida? 😉
dani my sme chceli ist do lesa a tak, ale bracho nas popytal, či mu neprideme pomoct na stavbu a v nedelu potom spolu pojdeme do lesa takze mensia zmena platu, aspon si uzijem zajtra neterku 🙂
ahojte, tak my sme sa dnes vyprechadzkovali, vysalili s dedkom a pod. uz sme stastne navecerani a maly spinka...takze konecne sa moze zacat pekny vikend 🙂 a vy co? ake mate plany na vikend?
jasne tini, len trenuj 😉 inak to je to dievcatko co mas v albume? zlatucke 😵
dada, pozerala som album srdiecko...mate to tam fajn 😉 a dost deticiek, 😎
nie dani nie je to ona 😀 nemam jej fotku taku aby ju bolo pekne vidiet a zase nechcem to tu davat aby sa svagrina nenahnevala ja tu dam az svoje dievčatko hihihi
jasneee 🙂 to je len take anonymne pekne dievcatko 😉 tesime sa teda na to tvoje potom... 😝
no idem malu ulozit...pekny vecer
babky smutno mi...
ale volali mi...s babkou boli na kopci na ture,nad sekcovom...moje zlate
a noc bez.. 😢
ale sibe mi ....sedim tu a este som 1 satky nasla amalke na aukcii mimibazaru 😀
a predstavte aj som to vyhrala.....jupi...za 7eur....podstatne lacnejsie...a ten adrenalin,srdce az v krku 😝 😝
tini diki.....
no prvy krat som daco take sak som nevedela co kde stlacit ci na meno ci na cenu,boze...
a ked ukazalo ze vedie cena ineho....wwaauuu,tak ja som riadna tremistka,az tu som to zistila
na svoj vek by som uz mala mat rozum,co poviete?
uz ste kupili nieco cez aukciu??? 🙂
adi, nebut smutna...nemozeme byt obe
a o tom adrenaline viem svoje....uz som parkrat vyhrala...ale blahozelam....hod link, nech mrknem
ale krasne dlhe...vysivane...
pri tej prvej kupe som sa uponahlala,som mohla mat 3saty
nevadi sak este budu karnevaly a princezne budu mat saty v skrini 😉
malej Katke sa nejako nechce spať 🙂 a Danielka začala po kúpaní trucovať a vymýšľať somarinky,tak zaspala s plačom a holá pod paplónom,potom som ju samozrejme obliekla 🙂
uz to neviem najst....
to by tam malo este byt,nie....no aka som ja sikovna,ale som vyhrala a stihla si opisat udaje do banky 😉
babky ja tam take nic nevidim...nikde ze som vyhrala ☹
prihlasena som....
mimibazar....ten mini....mi stale neotvori 🙂 ktory riadok kde to mam hladat....? 😖

heh parada.... 😀 do zajtra vydrzis 😉