Prešovčanky II
baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎
no z katky22 som sklamaná.........chodila som do tej súkromnej temy už dlho, aj ked nie často, lebo nemám na to čas....a ona ma vyhodí.....pritom som tam nikdy s nikým sa nehádala, ani nikoho neurážala, ani zlé veci nepísala....strašné ☹
@juliap ja som ledva dosla k lekarke 😒 este teraz aj tie zmeny pocasia, neda sa to vydrzat a brucho ma boli po sekcii, urobili mi dost vysoko ranu a dost velku ranu
Matusko ma stale ignoruje takze teraz by som ani nemohla riskovat s nim niekam ist
co vsetko uz Jarko vie? uz som aj zabudla co dokazu 3mesacne deticky.... dievcata sa mu venuju?
a aspon mas cas trosku si oddychnut aj cez den? predsa len pri 3 detickach treba nabrat energiu aj pocas dna, ci matusko nepovoli? ...
No dievčatá aj mňa zrušili - alebo je to technická chyba ? 😨 😠
Aspoň trocha slušnosti mohli - mohla mať - a oznámiť dôvod.
Ale neva, nie som závislá na virtuálnom svete. 😀
Prajem pekný deň ! 😉
Dievčatá nebudte na Katku nazlostené, stále dostávala obťažujúce a neslušné IP od jednej nemenovanej osoby, takže tá téma je zrušená ☹ , ale veď popísať môžeme aj tu ,či? 😉 🙂
Ahojte pripájam sa k zanne. Mnohé ani netušíte čo všetko sa tu udilalo, ake IP poniektorým chodili, nebolo ine riešenie. V mene Katky a nás ostatných sa vám ospravedlnujem ak sa to niektorej dotklo. Neberte si to osobne. 😉 😉 😉 😉
ináč práve idem z pohotovosti - Filip od obeda vkuse zvracie - takže viroza nás neobišla 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@anibas si dostala IP odo mna? zatial je to len 1 velka taska, este zajtra uklid v skriniach a potom brnknem, ci si prides ... hej a pozdravuju ta deny kramerova a jarka slovikova ... sa pytali ako zijes ... chceme robit stretko zo ZS, len uz po tolkych rokoch si spomenut na niektore mena je tiez teda rebus ... 😀
dievčence fakt nehnevajte sa na katku, časom dojdete aj vy do temy a pochopite čo sa dialo, skoro všetky sme dostavali vyhrazne IPčka museli sme zistit kto vynasal z nasej sukromnej temy tym osobam ktore sa vyhrazali a museli sme ist vylučovacou metodou a prve boli tie ktore tam uz dlhsie neboli, tak prosim nehnevajte sa na katku ani na nas, čakame esste na nejake ifno od adminiek a potom ste vitane 🙂
ahojte dlhsie som tu nebola a len vcera som sa dozvedela od zanny o zruseni sukromnej temy, je mi to velmi luto ze katka dostavala nevhodne IP, dufam ze sukromna tema bude coskoro
ahojte, ja som bola v sukromnej skupine este na zaciatku, ale potom ma tam uz nechcelo vpustit, asi ma katka "vyhodila" kedze som bola dlhsie mimo netu. ked som jej pisala o prijatie do sukromnej temy ani mi neodpisala. ale tak toto som si az teraz precitala. a ktora osoba vynasala a urazala ostatne baby? 😲 😕 😕 😒

@juliap mala som ale nejako mi to uz nefunguje