Prešovčanky II
baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎
vonku je teplo ale to asi za to ze dusno vzduch na prdja osm mala naplanovane vydrhnut kuchynu,vecko a pozametat a poumyvat dlazku,ale ta mi je tak ako keby som mala horucku a pritom moja teplota je 36,5
ne ta co si kaji ja zalahla okolo jednej a vstala o pol stvrtej sak vonku tak capalo ze strach ale sa fajne spalo 😀
Ta to ti verim, ja tiez najradsej spim, ked vonku prsi 😉 A s nadchou ako? Uz ta to prechadza?
Ja som si teda dala pivko doma 😀 najlepsie tak po robote si vonku sadnut s malym pivkom 😉 ale jasne ze iba obcas
ta cosi ta nadcha este len zacina...mala som ju asi pred 2 tyzdnamiale bez toploty to bolo ok lebo ked uz mas teplotu tak to je na prd a este lietat do tretej do rana po bare ci pana...a este ako tambude nafajcene...mne inac nevadi ked je nafajcene ale ked mam nadchu tak mam hrozne citlivy nos a neznasam to
to hej, najhorsie to, ze ides do roboty akurat teraz. nejako uz predsa vydrzis. Aka je nova nahrada za stareho barmana 😅
ta moj sef 😀 😀 lebo nema koho zohnata zajtra a v sobotu diska a nema kto robit sme len mi dvaja a vzdy nas bolo aspon 4 az 5 ty kokso ja zvedava no to bude saleny dom 😀
ta to hej. A to normalka uz disky tam robite? to od kedy. Bude makacka teda 😖
a to ked dostanem dajake vysoke teploty tak nepridem ani ja takze bude sam 😀
ale dnes vecer ma prist na skusku nejaka kocka ktora ma 10 rocnuprax ta to bude dajaka 30 a on take nechce on chce mlade ,stihle atd takze topmodelky 😀
nitka on ide prec v sobotu o dvanastej na obed. Dufam ze sa este rozlucite, sak ani ja som sa s nim nerozpravala, bo furt dakde beha.
To by bola teda sranda keby tam sam ostal. Sak by z toho asi osivel 😅 a tak by mal viac manko jak zarobok 😀
ta ja netopmodelka neznam co se mu na mne paci asi nic iba to ze nema kto robit ta i ja mu dobra 😀 😀
😀 😀 😀
no tak sa mi zda ze hej 😖 ale ta ma tam s nim ist aj jeho kamos R. 😉 a ten ju vraj neznasa, tak dufam, ze bude posobit ako repelent 😀 😀 😀
Este mu musim zavolat, ale aj tam mu budem, tak dufam ze uz chlapec nezblbne bo to by uz bol fakt tutko 🙄
cafce...
ja tak lutujem,ze som nesla von..sak bolo celkom dobre..sice mm ked dosiel,ta ze ci pojdeme..ale ja bola taka hladna,ze som to zatrhla🙂 ta som isla robit placky...predtym som pozmyvala podlahu..bo tu jak u de la moreskovskych obcanoch 😠 😀
takze idem vydrhnut kuchyni mam este hodku potom ide panelak a ordinacia a potom budem pokracovat v upratovani
zuzli no skoda ze si nesla von bolo fajne ja som sice isla ba k staremu a spät bo ma bolela hlava
to skade mas taku hlasku de la moreskovskych obcanoch 😀 😀 😀
ci pana este mi treba kus dnu v linke upratat bo tolilka furt prerucuje graty a poriadne vydrhnut podlahu a hotovo,este dobre ze nemame dajaku velku kuchnu

Ahoj Drobcek ja som tu?