Prešovčanky II
baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎
caute..
konecne mame pocasie jak sa patri 🙂 aj ked tie teplotne rozdiely nic moc..akurat dobre pre xoroby 😠
my sme si vcera urobili vylet do KE...sme sa rozhodli o 1ej,sadli do auta a isli 😀
ahojte, vsetkych vas zdravi mamina endrixa....konecne doma a konecne minutka volna.... 🙂
ahoj endrixa,pozdravuj endrixa v muzskom rode,bude nam tu chybat 😀 a chytro pridaj foto svojho fesaka a pis vsetko okolo porodu,uz sa nemozme dockat 😉
zuzli aj my sme sa tak vybrali minuly piatok a bolo supis aj ked sem tam poprchavalo a kosice maju asi dobry vzduch mala mi normalne spala v kociku,som sa cudovala
ja na druhy tyzden aj so starkym mame volno tak pareme do ZOO na kupko na sigort a tiez by som chcela ist do akvaparku tak dufam ze bude este teplejsie ako je teraz
my sme boli v KE v piatok tiez 😉
v kike a som velmi inteligentne kupila zaves (iba jeden) som si nejak nevsimla ze v baleni je iba jeden 😀 😀 😀
aj tak neviem koho to napadlo to balit po jednom 😠 jak si to predstavuju ze si to ludia vesaju 😀
endrixa vitaj mamina...a pridaj fotocky maleho 🙂
nitka mne mala uz nepospi v kociku ani za pana 😠
capri aj my boli v Kike..a aj ja kupila zaclonu-zaves 😀 ale pre istotu dvoje..bo som vedela,ze len po jednom to balene 😀 😀 😀
nas malicky .. https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
capri pojdes do ke ??
endrixa je nadherny ako babika...otazka mojho stareho bola to je nasa lila?a ja ze ne ze max a on vravi taa vyzera jak nasa ked bola mimino 😀
nas krpec taky bol malicky
http://picasaweb.google.com/rado.laura.jovic/Cm...
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
tha janepridam fotoked mala bola mimino lebo v notebooku nemam,ale doma na pc mam tak ukazem 😀
ahojte..
endrixa maly je zlatucky..ani sa mi nexce verit,ze tota moja srajdula bola tiez taka mala 😵
ja som dnes zas robila..som umyla okno a zehlila..ozdaj mi este ostali muzovi 4kosele..ale ja ix tak nerada zehlim 😖 tak rozmyslam ci sa prekonam a pozehlim teraz alebo az zajtra...bo na zajtra mam na plane prezliect periny...
my sme boli vonku..ale sa ani dyxat nedalo 😔 ale ta radsej nex je tak jak keby malo prsat
😀

serus hej mame 😀