September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@stipec26
@monika2712 len si myslim podla styku a ovulky.... 😀 😀 😀 😀
@ktore
@monika2712
...tak ak ste mali 18. 12 - PDM ako ja - tak potom ovulacia vychadzala od 26.12-3.1. ci nie? takze mozeme cakat chlapcov? 😉
@monika2712 ano ak niekto cce dievcatko tak ma mat sex tri dni pred ovu a ked chce chlapca tak v den ovu.preto lebo chlapci sa su rychli a skvor sa dostanu k vajicku ale skvor aj zahynu takze ak uz su spermie na mieste ale ovu neni tak zahynu za nejaku dobu a dievcence su pomalsie ale vydrzia najdlhsie a dockaju sa ovulky.takto sa rata ked chce niekto chlapca alebo dievca.je to dokazane.monci mala sexik dva dni pred tak maju viac sancu dievky.heh ktovie sak uvidime 😀 ja som ale mal sex kazdy den tak vobec neviec.moze to byt hocico.to sa neda uz vyratat.lebo tam boli aj dievky aj chlapci naraz.islo len o sikovnost ale myslim ze chlapec.
@stipec26 ono to nemusi byt pred zacatim plodnych dni ale pred samotnou ovulkou, cize den kedy doslo uz k uvolneniu vajicka.
@kali23 ano, stat sa moze vselico, toto neni zrovna bezrizikovy podnik, do 13tt to krachne castejsie ako manzelstvo, ale treba to tak brat....je to sucast plodenia, rodenia, sme usposobene aby sme to zvladli....Aj ja sa obavam, tiez 30r...jeden MA za sebou...dolezite je to, co je dnes. Dnes sme tehu a problemy sa riesia az ked pridu :-*
A co sa tyka tej ovulky, styku a tak...existuje este tzv vyprovokovana ovulacia, a ta vraj moze dojst hocikedy. Takze ak si mala sex tesne pred menzes tak kludne si mohla otehotniet aj vtedy...a to by sedeli aj tyzdne aj vsetko. Alebo proste zaciatok nebude tabulkovy. Neskor sa to dorovna.
Inak si s lekarkou spokojna? Lebo ak ani inak nie, toto nie je prave idealny pristup od nej....
ahojte,dnes mi prišiel list z nemocnice, takže na prvé sono 13.3. čiže koniec 15 týždna -na jednej strane super, uvidím moju lásku v plnej paráde a nie fazulku a na druhej strane je to ešte stráááášne daleko . Ale teším sa.
@monika2712 a podla coho zistim kedy som mala ovulku?
@montinka no uz teraz spatne nezistis.. bezne podla ovu testov alebo merania bazalnej teploty, alebo podla inych priznakov ovulacie (hlien, bolesti vajecnikov) .
ahojte baby......mne je dnes strašne zle.....ráno som zvracala, ani čaj som neudržala v žalúdku a tiež ma prehána ☹ bojím sa či to nebola nejaká črevná viróza 😖 to isté trápilo dnes aj manžela a švagrinú 😒 asi sa rdšej objednám k doktorovi, nech viem, že je všetko ok 😉
@vladka1828 aj ja som dnes hnackovala, z obchodu som ledva s detmi dobehla domov. 😅
@brufinka ja som aj pri prvom pocas celeho tehu tutuli mutuli a teraz sa urcite neplanujem toho vzdat ak len nebude nejaky problem. Prve tyzdne by to malo byt hlavne jemne a potom neskor zase speci polohy kvoli brusku 🙂 Ved to je fajn zabava este aj polohy hladat. Libido sa zvysuje prevazne v druhom trimestri ked polavi unava a nevolnosti ( ak polavia...). Ku koncu tehotenstva zase moze nechraneny styk pomoct vyvolat porod, aj gyn odporuci okolo terminu sexovat...spermie maju vraj aj taku funkciu, ze ak uz je babo pripravene, tak pomozu vyvolat porod.
no baby, ja sa dnes citim cudne, vcera som jedla po leziacky na bruchu pred telkou, normalne ma tlacilo brucho 🙂) akoby som tam uz nieco citila. fajcit sa mi este nepodarilo prestat, ale rapidne som znizila pocet, tak verim, ze si to coskoro uplne zhnusim , nech neublizujem drobcekovi.
inak ja na sex absolutne chut nemam, vecer o 20tej uz spim 🙂) musim nieco vymysliet , nech nemam nestastneho muza 🙂
zajtra ideme na krv tak uvidime co ako dalej 🙂
drzte sa
a presne viem, kedy sme maleho splodili, skusali sme to len cez plodne dni a to bolo od 1.1 -5.1 , 4.1 bola ovulka poriadna a vtedy sa zadarilo 🙂
ahojte kocky aj vam poslem stranku na cinsky vypocet pohlavia len tak pre zabavu mne vysiel chlapcek. http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...
@ktore aj mne vysiel chlapec, ale tento cinsky kalendar je hlupost podla mna.
ani mne to nevyslo spravne 🙂
ja ratam, ze okolo 8tt prestanem 🙂

@stipec26 hovori sa ze ked plodis par dni pred ovulkou tak je to dievcatko a ked v den ovulky tak chlapca, je to biac menej dokazene podla zivotnosti spermii a prostredia v posve.