September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@sissmiss aj tak ju neviem najst.. 😅 😵
baby už mi chýbali len tie sliny a bingo!!!!! je to tu 😖
@maysam ja som maleho odstavila, kedze som chcela druhe, ale uz som aj chcela prestat...a tiez mi syn odmietal UM, flasu, cumel..neslo to hned, ale za 3dni flasu chytil..podla mna, ak chces kojit, tak pokracuj, ak sa ti dcerka sama neodstvi
Ja som uz robila prieskum trhu na surodenecky kocik, a ja idem do Maclarenu, skladnost, ovladanie, polohovanie,vaha, cena..aj sestre som ho doporucila (ma dva roky medzi detmi) a je velmi spokojna..skusala aj skejtik ku kocaru, ale na tom jej dcera stat nechcela, a chodit dlho nevydrzi.Ona si myslela, ze pohoda, ze bude cupkat povedla, alebo stat na tom skejte, ale prd..ine je behat po dome alebo ihrisku ako ist niekde do mesta ci na prechadzku popri kociku..kde si troni mladsi brasko 😀
@ella_joy ja som pri malej problem s cupkanim nemala, zacali sme trenovat asi styri mesiace pred porodom chodit bez kocika a vyslo to, som zvedava co bude teraz.:-/ sice maly je zive striebro a v kociku nechce kolkokrat byt iba behat a behat,no ale co bude robit ked bude musiet natrvalo behat.... akoze ja som surodenecky neplanovala ani kupit ale ked ta tu citam,zacina mi to vrtat v hlave. 😀
@montinka tak to si mala super, mozno aj pri dalsom babatku to budes mat tak, ked mas take striebro ubehane 🙂 ja som si tiez myslela, ze ked bude druhe, pridame len skejt a hotovo, ale no neviem..a ked bude rozdiel ani nie 1,5 roka ci vobec maly bude vediet chodit, resp. ako dobre...a to este bude na jesen a zimu... 😨
@ella_joy hmmm no tak teba sa oplati ten surodenecky kocik. my sme to zvladli bez neho ale boli sme aj starsi a Filipko bude mat tiez vyse dvoch rokov takze too bude o inom.sice je pravda ze som nemohla ist s nimi napr do mesta ale iba tu do nasich obchodov a na ihrisko a pod.ale dalo sa to prezit.🙂
no ja som sa tiez rozhodovala, ale nakoniec výhral skejtik...no neviem..moja bude mat 2 roký a neviem ci bude chciet sediet este v kociku....teraz tam sice chvilu obsedi, ale potom sa uz pýta von...a budem dufat, ze mi tam bude chciet stat..
ahojte my sme sa rozhodli pre X-Lander kočík (vanička + športák), vajíčko budeme mat BESAFE IZI GO 🙂 . Zle mi nebýva,práveže jem všetko čo vidím-hlavne sladké 😉 a pribrala som už 2kg 😲 . Ak to pojde takto dalej budem zachvílu ako veleryba ☹ .
Kde kupujete kociky?
@svintekova ahoj aj my mame medzi favoritmi x lander
@inci
Ja idem 10.2. , to bude v 9 týžd.+2 dni a lekárka mi chce dať teh.knižku... zdá sa mi to skoro, ale má plné termíny a inak ma nemohla objednať. O 9hod mám odbery a vraj 1. poradňu... No neviem ako vydržím do 9 hod hladná:(
a pribrala som dve kilá a bruško mám fááák veľké🙂) ale to je vraj pravda že pri druhorodičkách je to normálne..
A meno pre deti? Keď som čakala pred veľa rokmi dcérku, nevedeli určiť pohlavie a ja som si myslela že to bude chalan a babské meno som nemala vybrané🙂 Nakoniec ma také ako ja, lebo v pôrodných bolestiach na mňa tlačili, že musíte dať aj dievčenské meno a basta. Ale nevadí to, máme pekné meno, obe🙂
A teraz keď som chcela bábo tak som vedela že chcem Olivera a on prišiel🙂)) Takže verím, že to bude chalan🙂
@babika771 na odbery nemusíš ísť hladná, môžeš si dať nejaký rohlík, nesladený čaj alebo minerálku. Ja idem až 22.2., ale hneď mi povedala že sa môžem ráno najesť. Deň predtým nič vyprážané ani ťažké.
@marcelatje
@babika771
aj mne povedala, ze musim prijst na lacno na odbery, ze max nebublikovu vodu si mozem dat... tiez neviem ako vydrzim do 9.00, lebo ja som uz rano o 7mej hladna jak vlk 😒
@monika2712 tak to vám baby nezávidím.....
@marcelatje no co narobim.. nejak to vydrzim a po ceste odtial si rovno kupim nieco rychlo jest.. ja to mam tak, ze na 9tu pridem, hned ma pozrie sonom, aby sa potvrdila akcia srdca, ked sa potvrdi, tak odbery a knizka..
tak dufam, ze to bude tento scenar a nie opacny 😒
Ahojte,
taaak....nas obrik v brusku ma 13mm a srdiecko krasne bije 😵
@orchidea8 kraaaaaaasa 🙂 ktory tt si presne?
No podla menzes som 8tt+3, ale podla sona 7+5 co sedi kedze jedina moznost otehu bola 24.12 😵
@sissmiss 😀 😀 😀 doktor zatiaľ tie dvojičky nepotvrdil, ale je tam 50 % možnosť, že ich budem mať 😀 😀 ...uvidíme, čo sa z tej druhej bodky vyvinie 😀 😀 .....inak zatiaľ ani nemám žiadne nevoľnosti, akurát prsia sa mi pekne naliali 😀 😀 ...ach jááj, len keby vždy takto pekne vyzerali - nie také lentilky malé 😠 😀
inak baby, asi na mňa lezie nejaká nádcha, čo je dobré užívať?
@vladka1828 tak to by som aj ja chcela vediet, pretoze aj ja mam nadchu, neboli ma nic, teplotu nemam akurat upchaty nos. Nasla som si sprej do nosa vola sa QUIXX , ze je to prirodna morska sol. No uvidime, ak by mal niekto este nejaky napad sem s nim.
No baby, ja som si dnes uz asi 10 krat kychla, dost smrkam, aj sa mi robi herpesik na nose.. klasika.. inak mozu sa uzivat klasicke kvapky do nosa? mam doma dvoje, len som z nich vyhodila krabicky aj s letakmi..
orchidea, gratulujem k srdiecku 🙂
vladka, takze dvojicky ; parada 😉
monika, neboj, bude vsetko OK, i ked chapem tvoje obavy...ja sa takto budem bat cele tehu....mna neviem kedy cakaju odbery, vo stvrtok mam kontrolu v rizikovej. picham od zaciatku fraxiparine, uzivam anopryn a duphaston...
pekny den vsetkym
@monika2712 myslim ze nemozu odporuca sa morska voda tie spreje ako mar apod. alebo potom je taky homeopaticky euphorbium compositum tak nejak sa to vola mne pri prvom tehu velmi zabral...alebo si vygoogli pribalovy letak k tym co mas ale na 90 % sa nemozu tie nasivin a pod.
co sa kociku tyka pri oboch som mala jane slalom len pre kazdeho inu farbu po dcere mi zostal cerveny s tmavosedou tak si necham ten aj keby je chlapec a vanicku mam concord vo farbe chilli a este mam bebeconfort loola up co mam aj v albume ako buginu ale ta je iba pre dievcatko cize ak bude chlapec tu predam🙂
co sa mien tyka u nas pre dievcatko vybera muz pre chlapca ja ale mame to skomplikovane ze maly sa do toho angazuje🙂manzel chce Lindu ja Vandu,chlapca chcem oliver, david,max,a maly chce Ben aby bol chlapec podla postavicky ben 10 maminy co maju chlapcov vacsich vedia o koho ide🙂takze uvidime co nakoniec 🙂
Baby...neviete,idem v pondelok k zubarke a ide mi kanaliky cistit...vraj to boli, je mozne si dat injekciu od bolesti ?Som sa dnes uplne zabudla mojho Dr spytat po tom sone...

velmi ma zacalo boliet v oblasti praveho vajecnika...dufam,ze to skoro prejde a nebude to nic vazne