icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

daniela02
3. feb 2012

@muska21 muconasal, pinosol s muconasalom si vystacis raz denne

daniela02
3. feb 2012

@orchidea8 moze ti dat, ona by mala vediet aku silnu aby ti neublzila, me robili pocas prveho a druheho trimestra zuby a pichal mi zubar od bolesti sale nieco

sissmiss
3. feb 2012

@vladka1828 viem viem, ale je tam ta moznost 🙂
ja sa prsiam tiez tesim, sme sa smiali s tehotnou kamoskou ze konecne su nam dobre nase podprdy, lebo ze trosku vacsie sme kupovali aby to vyzeralo ze mame prsia 😀

vladka1828
3. feb 2012

@sissmiss tiež som to tak nejak kupovala 😀 😀 .....a až teraz mám tie podprsenky konečné plné 😀 😀

nmonika
3. feb 2012

@daniela02 mozes mi dat nejake tipy na stranky?Zatial netusim kam ist hladat.

orchidea8
3. feb 2012

OK, tak este zubarke nadhodit za tu injekciu...ale dufam,ze to bude ok.

Inac uz si pozerate tehu oblecenie? Ja pomaly ano, minimalne nejake teplaky musim pozret a nohavice...

sunny15
3. feb 2012

Ahojte babenky,nuž,tak ja už som objednana na prvotrimestralny skrining v 12tt.....sice sa za to plati 30eur..ale nevadi-hlavne aby sme vedeli ze baábätko je zdravé a v poriadku... 😉
@orchidea8 a ano uz aj ja sa obhliadam po tehu nohaviciach....lebo tie ostatne su mi uz akési veeelmi tesne a nepohodlne 😉

sunny15
3. feb 2012

vazne baby a kedy sa ma ist na preventivku k zubarovi?on mi kazal prist s jednym drobnym kazom vo februari...ale moze mi v prvom trimestri vrtat zub?

orchidea8
3. feb 2012

@sunny15...vrtat zub moze, to mi aj zubarka potvrila...len teda sa este spytam ci tu injekciu od bolesti mi moze v podenlok dat.
Aj ja som objednana uz na poradnu v 12tt...

littlebaby
3. feb 2012

@sunny15 nie v prvom trimestri nie to aj mne zubarka vravela , potom napriek tomu vrtala nakoniec aj vytrhla a 2 hodiny na to som zacala krvacat a skoncila na gynde v nemocnici ako hroziaci potrat. Injekciu mozes dostat ale bez adrenalinu a ja by som pockala to konca 13teho tyzdna pokial nemas nejake bolesti

sunny15
3. feb 2012

@littlebaby nie nastastie,mam casu nato...no ved aj ja si myslim ze so zakrokmi v tehotenstve treba byt opatrnymi

matula12
3. feb 2012

Ahojte baby,tak od dnes to mam oficialne potvrdene od doktora,patrim medzi vas,termin mame 18.9,jupiii ,tesime sa,tak nech sme vsetky zdrave!!! 🙂

lu17
3. feb 2012

@orchidea8 Ahoj,neviem ci moze cistit kanaliky, niekde som citala zeby sa nemalo,Upozorni na to zubara .

sissmiss
3. feb 2012

@sunny15 ja som bola v 10 tt a vrtal mi vtedy aj s anesteziou, vsetko vpoho, vtedy mi povedal ze ok, to sa moze, ale dnes us nejaki prisnejsi myslim na to....

daniela02
3. feb 2012

@nmonika ahoj no napriklad svetkocikov.sk, alebo kocikovo.sk, alebo babetkovo.sk...my uz sme si predsa len dnes vybrali, kupujeme casualplay s4

montinka
3. feb 2012

ahoj tak dnes som bola u doktora,mozem ostat tehu,to ze mam dva cisarske vraj nevadi,budu ma len viac sledovat,zobrali mi krv, v pondelok si mam zavolat na vysledky a v utorok sono. 😵

lucica
3. feb 2012

@svintekova Ty mas presne taky apetit ako ja 🙂 ale zatial som len kilo pribrala nastastie 🙂

stipec26
3. feb 2012

@petraas co tak Sofia Mia? ;)

stipec26
3. feb 2012

@inci gratulujem ku kniziocke =) aj ja by som uz chcela ;) ...s tym bruchom - som rada, ze nie som sama... este rano ked lezim je to OK, ale na obed a k veceru uz vyzera, ze budem za chvilku rodit... a pritom kolko maju teraz tie nase babatka? hadam este ani 1cm? ci?

misa107
3. feb 2012

ahojte babenky nemate niektora skusenosti s uživanim injekcii fraxapirin 😉 😉 😉

marcelatje
3. feb 2012

@orchidea8 v prvom trimestri sa injekcia neodporúča

marcelatje
3. feb 2012

@sunny15 hej vŕtať môže, ale injekcia sav prvom trimestri neodporúča

sissmiss
3. feb 2012

@montinka no vidis, super. A tvoja mama by uz mohla prestrihnut tu pupocnu snuru, ved ty si dospela, sama za seba zodpovedna, za deti zodpovedna, ty sa o ne staras, nie ona....viem ze su take typy ktore to ani nepochopia, ale mozno by si sa s nou mala o tom porozpravat. Deti to casto nespravia, lebo nechcu zhorsit vztahy a tak su ticho, ale po tom co ti povedala tie vztahy asi nie su nenarusene...tak nic nemozes stratit

daniela02
3. feb 2012

@misa107 niektore dievcata to tu uz spominali, tento liek ze ho beru

monika2712
3. feb 2012

@veverka84 muconasal aj olynth som pozerela pribalovy na nete a v tehu sa mozu.. takze pohodka.

tatulienka
3. feb 2012

ahojte
citam nieco o podprdach, tak ja neviem..mne ani pri prvom a zatial ani teraz vobec nenarastli prsia..a pri prvom to tak aj dopadlo..nemala som dost mlieka...tak dufam ze teraz to tak nebude 😒

tatulienka
3. feb 2012

@svintekova aj ja som najprv chcela X lander, ale potom som si vsimla, ze na sportovej casti je strasne výsoko to madlo..az pri hlave dietata...tak to ma odradilo...

stipec26
3. feb 2012

aaa kocky - viem, ze je moc skoro, ale kym sa mozno dostanete k citaniu 🙂
www.mamila.sk - odporucam hlavne videjka a odkukat techniky.... prajem Vam, aby ste nepotrebovali pomoc, treba si hlavne uvedomit, ze je to vsetko v hlave a v tom malickom babatku....
pri prvom som nemala tolko stastia a dojcit - odsavala som den/noc do 8. mesiaca, ale vdaka poradkyni a tejto stranke som pri druhom bola uz proficka 😀 😀 😀 😀
dokonca sestricky v nemocnici som naucila, ze aj ked je babo pod lampou so zltackou, tak mu treba davat tekutiny, aby sa telicko rychlo zotavilo a vsetko sa to vyplavilo + ja som chovala dcerku na tom lozku aj poces procedury slnenia - dala som cisty malicek a ked som citila, ze ho jazyckom zacala stimulovat, pustila som jej striekackou moje mliecko... sestricky zirali, lebo im nechceli papat a viac sa vyplulo ako vypilo - jasne, ze to oni nerobili, nemaju na to cas ani trpezlivost, ale mamicky cas maju, su to ich deticky a nauci ich to aktivne sat...
drzim palce!!!

ktore
3. feb 2012

@monika2712 ahojko.vcera som tu nebola nejak sa mi nechcelo.inak daco na mna ide.akoby som dnes bola hrdlo citila.asi kupim tie homeopatika.som vonku kazdy den a vcera uz to bolo dost mrazive.dnes uz som radsejneisla len do obchodu a naspet.som zvedava ci bude zajtra padat sneh.

monika2712
3. feb 2012

@ktore no zajtra ma znezit aj u nas.. ja uz som doma, zas ide na mna spanok, a dost dneska smrkam a kycham, tak dufam ze sa to nezhorsi.. dufala,som ze som si chorobu uz odtrpela na zaciatku tehu, ale tieto mrazy to je uz fakt krute ☹ neznasam to.. ja uz chcem jar!