September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@vladka1828 viem viem, ale je tam ta moznost 🙂
ja sa prsiam tiez tesim, sme sa smiali s tehotnou kamoskou ze konecne su nam dobre nase podprdy, lebo ze trosku vacsie sme kupovali aby to vyzeralo ze mame prsia 😀
@sissmiss tiež som to tak nejak kupovala 😀 😀 .....a až teraz mám tie podprsenky konečné plné 😀 😀
OK, tak este zubarke nadhodit za tu injekciu...ale dufam,ze to bude ok.
Inac uz si pozerate tehu oblecenie? Ja pomaly ano, minimalne nejake teplaky musim pozret a nohavice...
Ahojte babenky,nuž,tak ja už som objednana na prvotrimestralny skrining v 12tt.....sice sa za to plati 30eur..ale nevadi-hlavne aby sme vedeli ze baábätko je zdravé a v poriadku... 😉
@orchidea8 a ano uz aj ja sa obhliadam po tehu nohaviciach....lebo tie ostatne su mi uz akési veeelmi tesne a nepohodlne 😉
vazne baby a kedy sa ma ist na preventivku k zubarovi?on mi kazal prist s jednym drobnym kazom vo februari...ale moze mi v prvom trimestri vrtat zub?
@sunny15...vrtat zub moze, to mi aj zubarka potvrila...len teda sa este spytam ci tu injekciu od bolesti mi moze v podenlok dat.
Aj ja som objednana uz na poradnu v 12tt...
@sunny15 nie v prvom trimestri nie to aj mne zubarka vravela , potom napriek tomu vrtala nakoniec aj vytrhla a 2 hodiny na to som zacala krvacat a skoncila na gynde v nemocnici ako hroziaci potrat. Injekciu mozes dostat ale bez adrenalinu a ja by som pockala to konca 13teho tyzdna pokial nemas nejake bolesti
@littlebaby nie nastastie,mam casu nato...no ved aj ja si myslim ze so zakrokmi v tehotenstve treba byt opatrnymi
Ahojte baby,tak od dnes to mam oficialne potvrdene od doktora,patrim medzi vas,termin mame 18.9,jupiii ,tesime sa,tak nech sme vsetky zdrave!!! 🙂
ahoj tak dnes som bola u doktora,mozem ostat tehu,to ze mam dva cisarske vraj nevadi,budu ma len viac sledovat,zobrali mi krv, v pondelok si mam zavolat na vysledky a v utorok sono. 😵
@svintekova Ty mas presne taky apetit ako ja 🙂 ale zatial som len kilo pribrala nastastie 🙂
ahojte babenky nemate niektora skusenosti s uživanim injekcii fraxapirin 😉 😉 😉
@orchidea8 v prvom trimestri sa injekcia neodporúča
@sunny15 hej vŕtať môže, ale injekcia sav prvom trimestri neodporúča
@montinka no vidis, super. A tvoja mama by uz mohla prestrihnut tu pupocnu snuru, ved ty si dospela, sama za seba zodpovedna, za deti zodpovedna, ty sa o ne staras, nie ona....viem ze su take typy ktore to ani nepochopia, ale mozno by si sa s nou mala o tom porozpravat. Deti to casto nespravia, lebo nechcu zhorsit vztahy a tak su ticho, ale po tom co ti povedala tie vztahy asi nie su nenarusene...tak nic nemozes stratit
@veverka84 muconasal aj olynth som pozerela pribalovy na nete a v tehu sa mozu.. takze pohodka.
ahojte
citam nieco o podprdach, tak ja neviem..mne ani pri prvom a zatial ani teraz vobec nenarastli prsia..a pri prvom to tak aj dopadlo..nemala som dost mlieka...tak dufam ze teraz to tak nebude 😒
@svintekova aj ja som najprv chcela X lander, ale potom som si vsimla, ze na sportovej casti je strasne výsoko to madlo..az pri hlave dietata...tak to ma odradilo...
aaa kocky - viem, ze je moc skoro, ale kym sa mozno dostanete k citaniu 🙂
www.mamila.sk - odporucam hlavne videjka a odkukat techniky.... prajem Vam, aby ste nepotrebovali pomoc, treba si hlavne uvedomit, ze je to vsetko v hlave a v tom malickom babatku....
pri prvom som nemala tolko stastia a dojcit - odsavala som den/noc do 8. mesiaca, ale vdaka poradkyni a tejto stranke som pri druhom bola uz proficka 😀 😀 😀 😀
dokonca sestricky v nemocnici som naucila, ze aj ked je babo pod lampou so zltackou, tak mu treba davat tekutiny, aby sa telicko rychlo zotavilo a vsetko sa to vyplavilo + ja som chovala dcerku na tom lozku aj poces procedury slnenia - dala som cisty malicek a ked som citila, ze ho jazyckom zacala stimulovat, pustila som jej striekackou moje mliecko... sestricky zirali, lebo im nechceli papat a viac sa vyplulo ako vypilo - jasne, ze to oni nerobili, nemaju na to cas ani trpezlivost, ale mamicky cas maju, su to ich deticky a nauci ich to aktivne sat...
drzim palce!!!
@monika2712 ahojko.vcera som tu nebola nejak sa mi nechcelo.inak daco na mna ide.akoby som dnes bola hrdlo citila.asi kupim tie homeopatika.som vonku kazdy den a vcera uz to bolo dost mrazive.dnes uz som radsejneisla len do obchodu a naspet.som zvedava ci bude zajtra padat sneh.
@ktore no zajtra ma znezit aj u nas.. ja uz som doma, zas ide na mna spanok, a dost dneska smrkam a kycham, tak dufam ze sa to nezhorsi.. dufala,som ze som si chorobu uz odtrpela na zaciatku tehu, ale tieto mrazy to je uz fakt krute ☹ neznasam to.. ja uz chcem jar!

@muska21 muconasal, pinosol s muconasalom si vystacis raz denne